Sada se ekipa naljutila što su ima zaštitu bez problema probili...Što će sad izmisliti DRMRDMRM?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
"Assassin's Creed 2 će doći pakiran za konzole, ali ne i za PC"
Kolko ja znam, dvojka već je na PC-u...
No, ukoliko misle na "bratstvo", onda drrrmmm, palite motorke :D
Ne
Odjerbat ce komplet PC
Pa ces ti ili tu jarmat po forumu ili kupit konzolu i igrat se
Ma zaboli me neka stvar...ima i drugih igara za PC. Wuuu ides po rimu i koljes zabare...zbilja nov koncept. Nije mi namjera nekoga uvrijediti ali eto.
"Assassin's Creed 2 će doći pakiran za konzole, ali ne i za PC"
Kolko ja znam, dvojka već je na PC-u...
No, ukoliko misle na "bratstvo", onda drrrmmm, palite motorke :D
Pažljivo pročitaj članak do kraja.
Radi se o Complete collectionu, sa oba DLC-a.
To će biti ekskluziva za konzole.
"Pa tako osim što na PC-u moramo stiskati X, O i ostale nepostojeće znakove"
?
Nisam to vidio u Assassin's Creed 2 (X, O).
Kontrole za AC 2 su objašnjene preko ikona (noga, glava ...), ali ja sam mislio da su ti znakovi samo u AC-u, nisam znao da su to konzolaški znakovi 
Znakovi jesu noga, glava itd., ali koliko sam ja primjetio boja tih znakova je boja tipki kontrolera Xboxa 360.
Iako sve naginje na preveliko ljubljenje konzola, ipak kao pc igrac mogu reci da su oba nastavka remek djelo
Neću baš liti suze, odigrao sam igru do kraja, priča je zaključena i ne da mi se skidati dodatne misije, naročito ako za njih moram izdvojiti koju kunu. To vrijedi za sve igre a ne samo za AC2.
Čak kad sam igrao Fable:TLC i kada sam pobjedio glavnog neprijatelja, same lost chapterse mi se nije dalo igrati. A u tom slučaju je dodatni sadržaj dodan u samo igru od početka. Jednostavno, kad priča završi po meni nema smisla započeti novu, osim ako nije u pitanju nova igra koja donosi neke novosti u gameplayu.