Fora,platim 200 $ za nešto što nevidim +kamera .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za 1500 kn kupim cijelu konzolu.
Ma da, ali to je još sve na razini tračeva. Jedan drugi trač kaže da bi mogao koštati $50, što je sasvim ok. Ja se nadam da će nas na E3-u prosvjetliti.
evo odgovor od MS-a http://kotaku.com/5540932/microsoft-calls-natal-pricing-pure-speculation
Ma da, ali to je još sve na razini tračeva. Jedan drugi trač kaže da bi mogao koštati $50, što je sasvim ok. Ja se nadam da će nas na E3-u prosvjetliti.
Da je do 100 $ bilo bi prihvatljivo, ali sve više od toga je previše.
nekako mi je i to previše
Šlušaj, je previše, ali ako uspiju napraviti "dobar posao" prodavat če se, i po 100$ (kod nas 1000kn
).
Ja im osobno držim fige za natal, jer je nešto novo, sony je samo usvršio kontroler od wiia (iako mi za sada izgleda iskoristiviji nego natal), a živi bili i vidjeli
Ovo je toliko los, nepismen i nestrucan tekst da boli glava...
Kupujete miševe i tipkovnice, "zastarjelu i ne-kul periferiju" po 1000 i više kn.
Kupujete slušalice po 1500kn, zvučnike po 2500kn, volane po 3k...
Grafičke i proceve s kojima ste sretni par mjeseci po enormnim cijenama...
A žao vam je 1500 kuna za tako inovativnu tehnologiju poput Natala ili Movea

Kupujete miševe i tipkovnice, "zastarjelu i ne-kul periferiju" po 1000 i više kn.
Kupujete slušalice po 1500kn, zvučnike po 2500kn, volane po 3k...
Grafičke i proceve s kojima ste sretni par mjeseci po enormnim cijenama...
A žao vam je 1500 kuna za tako inovativnu tehnologiju poput Natala ili Movea

U vrijeme Wii-a takva i slicna tehnologija je bila inovativna... danas vise nije...
I nema sanse da bih dao tolike novce za takvo nesto :) (op.a : ovo je osobno misljenje)...
A i nekako nema sanse da bi za periferiju dao tolike novce da nemam milijune nekakve...
Šlušaj, je previše, ali ako uspiju napraviti "dobar posao" prodavat če se, i po 100$ (kod nas 1000kn
).
Ja im osobno držim fige za natal, jer je nešto novo, sony je samo usvršio kontroler od wiia (iako mi za sada izgleda iskoristiviji nego natal), a živi bili i vidjeli
A Microsoft je usavršio Eye-Toy od Sony-a. 
Inače $200 je skupo, ali jedan Move kontroler košta $100 i može ga koristiti samo jedna osoba. Wii kontroler neznam koliko košta ali je isti princip: jedna osoba - jedan kontroler. Ako natal podržava interakciju s više ljudi onda bi mogao biti daleko isplativiji u smislu grupnog igranja.
A Microsoft je usavršio Eye-Toy od Sony-a. 
Inače $200 je skupo, ali jedan Move kontroler košta $100 i može ga koristiti samo jedna osoba. Wii kontroler neznam koliko košta ali je isti princip: jedna osoba - jedan kontroler. Ako natal podržava interakciju s više ljudi onda bi mogao biti daleko isplativiji u smislu grupnog igranja.
da al danas ljudi sve manje grupno igraju tj puno manje
kada svi mozemo od doma igrat zajedno
tuzno al to tak je
da al danas ljudi sve manje grupno igraju tj puno manje
kada svi mozemo od doma igrat zajedno
tuzno al to tak je
Dobro, ali ovdje se priča o casual gaming kontrolerima koji i jesu namjenjeni za grupno igranje primarno. Wii se i proslavio time da je zagovarao casual grupno igranje :)
evo odgovor od MS-a http://kotaku.com/5540932/microsoft-calls-natal-pricing-pure-speculation
pa zašto se onda nastavljate prepirati??? m$ je rekao svoje, tj. cijena naravno još nije određena i ovo su bile samo pretpostavke koje su i vjerojatno i služile da bi se čuo microsoftov odgovor na njih.
pa zašto se onda nastavljate prepirati??? m$ je rekao svoje, tj. cijena naravno još nije određena i ovo su bile samo pretpostavke koje su i vjerojatno i služile da bi se čuo microsoftov odgovor na njih.
Zato što je ovo BUG, gdje ljudi i kad pročitaju prijašnje postove se vole praviti glupi, gdje autori najčešće imaju neku moralnu odgovornost biti tvrdoglavi i ne updateati vijesti nego ići sa onim što su napisali (pa bilo ispravno ili krivo, nije bitno). Čast izuzecima :)
Zato što je ovo BUG, gdje ljudi i kad pročitaju prijašnje postove se vole praviti glupi, gdje autori najčešće imaju neku moralnu odgovornost biti tvrdoglavi i ne updateati vijesti nego ići sa onim što su napisali (pa bilo ispravno ili krivo, nije bitno). Čast izuzecima :)
slažem se.
ma ljudi se nastavljaju prepirat jer se nadovezuju na temu i proširuju je, nema veze to što je microsoft odgovorio - sad je pitanje kolika ja cijena taman, što je previše itd. ako ti nije do prepiranja sa glupim argumentima šta radiš na forumu?
moj glupi komentar - nadam se da ipak neće doći 200$, to je preskupo, 100$ je uredu... šta se ps move-a tiče, mislim da je 100$ za rozi clit stimulator previše.
ma ljudi se nastavljaju prepirat jer se nadovezuju na temu i proširuju je, nema veze to što je microsoft odgovorio - sad je pitanje kolika ja cijena taman, što je previše itd. ako ti nije do prepiranja sa glupim argumentima šta radiš na forumu?
moj glupi komentar - nadam se da ipak neće doći 200$, to je preskupo, 100$ je uredu... šta se ps move-a tiče, mislim da je 100$ za rozi clit stimulator previše.
al uz move dobijes i igru koju bi platio najmanje 200kn
pravu igru il neku "igru koja demonstrira mogućnosti move-a (smeće)"?
pravu igru il neku "igru koja demonstrira mogućnosti move-a (smeće)"?
eh to cemo jos vidjet
a i da dobijes eyepeta nemoze bit los (sigurno ce bit takva neka igra)