Kontroler od $200 dolara?

poruka: 20
|
čitano: 1.575
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Kontroler od $200 dolara?".
4 godine

Fora,platim  200 $ za nešto što nevidim +kamera .

Ne znam kaj da napišem !
3 godine

Za 1500 kn kupim cijelu konzolu.

Do why me key too - pročitaj ovo brzo :)
4 godine

Ma da, ali to je još sve na razini tračeva. Jedan drugi trač kaže da bi mogao koštati $50, što je sasvim ok. Ja se nadam da će nas na E3-u prosvjetliti.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
3 godine
protjeran
3 godine
RE: Kontroler od $200 dolara?
Adisuki kaže...

Ma da, ali to je još sve na razini tračeva. Jedan drugi trač kaže da bi mogao koštati $50, što je sasvim ok. Ja se nadam da će nas na E3-u prosvjetliti.

Da je do 100 $ bilo bi prihvatljivo, ali sve više od toga je previše.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
3 godine
neaktivan
ivan262 kaže...
Adisuki kaže...

nekako mi je i to previše

XBOX Live: badcxx
3 godine
RPG vs TENK kaže...
ivan262 kaže...
Adisuki kaže...

Šlušaj, je previše, ali ako uspiju napraviti "dobar posao" prodavat če se, i po 100$ (kod nas 1000knPlač).

Ja im osobno držim fige za natal, jer je nešto novo, sony je samo usvršio kontroler od wiia (iako mi za sada izgleda iskoristiviji nego natal), a živi bili i vidjeliBelji se

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
2 godine

Ovo je toliko los, nepismen i nestrucan tekst da boli glava...

4 godine

Kupujete miševe i tipkovnice, "zastarjelu i ne-kul periferiju" po 1000 i više kn.

Kupujete slušalice po 1500kn, zvučnike po 2500kn, volane po 3k...

Grafičke i proceve s kojima ste sretni par mjeseci po enormnim cijenama...

A žao vam je 1500 kuna za tako inovativnu tehnologiju poput Natala ili Movea

Cool

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
4 godine
neaktivan
Armor kaže...

Kupujete miševe i tipkovnice, "zastarjelu i ne-kul periferiju" po 1000 i više kn.

Kupujete slušalice po 1500kn, zvučnike po 2500kn, volane po 3k...

Grafičke i proceve s kojima ste sretni par mjeseci po enormnim cijenama...

A žao vam je 1500 kuna za tako inovativnu tehnologiju poput Natala ili Movea

Cool

U vrijeme Wii-a takva i slicna tehnologija je bila inovativna... danas vise nije...

I nema sanse da bih dao tolike novce za takvo nesto :) (op.a : ovo je osobno misljenje)...

A i nekako nema sanse da bi za periferiju dao tolike novce da nemam milijune nekakve...

In Control
4 godine
ivan262 kaže...
RPG vs TENK kaže...
ivan262 kaže...
Adisuki kaže...

Šlušaj, je previše, ali ako uspiju napraviti "dobar posao" prodavat če se, i po 100$ (kod nas 1000knPlač).

Ja im osobno držim fige za natal, jer je nešto novo, sony je samo usvršio kontroler od wiia (iako mi za sada izgleda iskoristiviji nego natal), a živi bili i vidjeliBelji se

A Microsoft je usavršio Eye-Toy od Sony-a. Smijeh

Inače $200 je skupo, ali jedan Move kontroler košta $100 i može ga koristiti samo jedna osoba. Wii kontroler neznam koliko košta ali je isti princip: jedna osoba - jedan kontroler. Ako natal podržava interakciju s više ljudi onda bi mogao biti daleko isplativiji u smislu grupnog igranja.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
3 godine
protjeran

A Microsoft je usavršio Eye-Toy od Sony-a. Smijeh

Inače $200 je skupo, ali jedan Move kontroler košta $100 i može ga koristiti samo jedna osoba. Wii kontroler neznam koliko košta ali je isti princip: jedna osoba - jedan kontroler. Ako natal podržava interakciju s više ljudi onda bi mogao biti daleko isplativiji u smislu grupnog igranja.

da al danas ljudi sve manje grupno igraju tj puno manje 

kada svi mozemo od doma igrat zajedno

tuzno al to tak je

#x262D
4 godine
hrvatskafarkasevec kaže...

da al danas ljudi sve manje grupno igraju tj puno manje 

kada svi mozemo od doma igrat zajedno

tuzno al to tak je

Dobro, ali ovdje se priča o casual gaming kontrolerima koji i jesu namjenjeni za grupno igranje primarno. Wii se i proslavio time da je zagovarao casual grupno igranje :)

2 godine
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

pa zašto se onda nastavljate prepirati??? m$ je rekao svoje, tj. cijena naravno još nije određena i ovo su bile samo pretpostavke koje su i vjerojatno i služile da bi se čuo microsoftov odgovor na njih.

4 godine
window-u-sobi kaže...

pa zašto se onda nastavljate prepirati??? m$ je rekao svoje, tj. cijena naravno još nije određena i ovo su bile samo pretpostavke koje su i vjerojatno i služile da bi se čuo microsoftov odgovor na njih.

Zato što je ovo BUG, gdje ljudi i kad pročitaju prijašnje postove se vole praviti glupi, gdje autori najčešće imaju neku moralnu odgovornost biti tvrdoglavi i ne updateati vijesti nego ići sa onim što su napisali (pa bilo ispravno ili krivo, nije bitno). Čast izuzecima :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 13:52 (Adisuki).
2 godine
neaktivan
Adisuki kaže...
window-u-sobi kaže...

Zato što je ovo BUG, gdje ljudi i kad pročitaju prijašnje postove se vole praviti glupi, gdje autori najčešće imaju neku moralnu odgovornost biti tvrdoglavi i ne updateati vijesti nego ići sa onim što su napisali (pa bilo ispravno ili krivo, nije bitno). Čast izuzecima :)

slažem se.

3 godine

ma ljudi se nastavljaju prepirat jer se nadovezuju na temu i proširuju je, nema veze to što je microsoft odgovorio - sad je pitanje kolika ja cijena taman, što je previše itd. ako ti nije do prepiranja sa glupim argumentima šta radiš na forumu?

moj glupi komentar - nadam se da ipak neće doći 200$, to je preskupo, 100$ je uredu... šta se ps move-a tiče, mislim da je 100$ za rozi clit stimulator previše.

3 godine
protjeran
minko kaže...

ma ljudi se nastavljaju prepirat jer se nadovezuju na temu i proširuju je, nema veze to što je microsoft odgovorio - sad je pitanje kolika ja cijena taman, što je previše itd. ako ti nije do prepiranja sa glupim argumentima šta radiš na forumu?

moj glupi komentar - nadam se da ipak neće doći 200$, to je preskupo, 100$ je uredu... šta se ps move-a tiče, mislim da je 100$ za rozi clit stimulator previše.

al uz move dobijes i igru koju bi platio najmanje 200kn

#x262D
3 godine

pravu igru il neku "igru koja demonstrira mogućnosti move-a (smeće)"?

3 godine
protjeran
minko kaže...

pravu igru il neku "igru koja demonstrira mogućnosti move-a (smeće)"?

eh to cemo jos vidjet 

a i da dobijes eyepeta nemoze bit los (sigurno ce bit takva neka igra)

#x262D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice