U potpunosti se slažem i jedva čekam igru.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jos sam Zombije nek stave i to je to.
kakave veze imaju zombie sa mw2 ako nisi znao ti je "mod",,,
I taj mod nije potreban to je bacanje vremena nek samo cim prije izbace igru.Jeb* zombije.
Ja bum svr**l ako bu co-op, ma koga pof***l bum igru. Samo nek čim prije izađe i da ne bude zahtjevna nešto previše!
Sto blebetas gluposti? Tko je napravio Zombie na cod5? Nemas pojima i jos mi stavljas thumb down jer si neuk.Provjeri informaciju kod prijatelja prije nego pocnes mlatit praznu slamu :S Ako stave Zombie ''mod'' to ce biti dodatni plus igri.CoD 5 je mrtva igra ali je kolko tolko odrzava Zombie ''mod'' o kojem ti nemas pojima.Kakve veze ima mw2 sa zombie ''mod''? Mislim da bi to trebao pitati Infinity Ward :S (ako stave potonji)
Sto blebetas gluposti? Tko je napravio Zombie na cod5? Nemas pojima i jos mi stavljas thumb down jer si neuk.Provjeri informaciju kod prijatelja prije nego pocnes mlatit praznu slamu :S Ako stave Zombie ''mod'' to ce biti dodatni plus igri.CoD 5 je mrtva igra ali je kolko tolko odrzava Zombie ''mod'' o kojem ti nemas pojima.Kakve veze ima mw2 sa zombie ''mod''? Mislim da bi to trebao pitati Infinity Ward :S (ako stave potonji)
jel si ti idiot ili se pravis idiotom, kada si vec spomenuo prijatelja ajde ga i malo prouci,!!
mi ovdje govorio o mw2 a ne o sugavom wow ili cod5, kao drugo mw1 zombie igre je imao samo preko modova, kao treca mogao si malo procitati clanak koji se obvezuje na temu pa ces vidjeti da nisu htijeli da kopliciraju sa koperativnom igrom jer im je cilj imati cim bolji mp zbog cega je i tako popolarna igra ( nije ni los sp ), cemo da jos onda stavljaju zombie mod, ako oces igrati i ubijati zombie bit ce servera koji nude zombie modove,,,
jel si ti idiot ili se pravis idiotom, kada si vec spomenuo prijatelja ajde ga i malo prouci,!!
mi ovdje govorio o mw2 a ne o sugavom wow ili cod5, kao drugo mw1 zombie igre je imao samo preko modova, kao treca mogao si malo procitati clanak koji se obvezuje na temu pa ces vidjeti da nisu htijeli da kopliciraju sa koperativnom igrom jer im je cilj imati cim bolji mp zbog cega je i tako popolarna igra ( nije ni los sp ), cemo da jos onda stavljaju zombie mod, ako oces igrati i ubijati zombie bit ce servera koji nude zombie modove,,,
Ti si bas glup covjek,bez uvrede.Ja govorim o Zombijima koji nemaju veze sa modom iz CoD4 kojeg je napravio žblj covjek i rekao sam da bi volio vidjeti slicnu stvar(CoD5 Zombiji) u MW2.Ako nisi znao Zombiji na CoD5 takodjer spadaju u Kooperativno igranje kojeg je razvio sam Treyarch.Ocito da ih nikad nisi vidio i sada ovdje baljezgas gluposti.
Ti si bas glup covjek,bez uvrede.Ja govorim o Zombijima koji nemaju veze sa modom iz CoD4 kojeg je napravio žblj covjek i rekao sam da bi volio vidjeti slicnu stvar(CoD5 Zombiji) u MW2.Ako nisi znao Zombiji na CoD5 takodjer spadaju u Kooperativno igranje kojeg je razvio sam Treyarch.Ocito da ih nikad nisi vidio i sada ovdje baljezgas gluposti.
naravno da nisam uvrijeden, ali ti ocito jesi jer te istina vrijeda, evo da ti jos jednom objasnim, ti ocito da zelis da cca jedan mapa bude zombie kod sp, e sada svaki takav dodat igri bi smanjivalo vrijeme za mp koji je glavni cilj mw2, naravno da oni nisu glupi i da nece da to rade,,, i jos jednom da ti kazem ovdje se prica o mw2 a ne o wow, ako te tako pale zombiji, odi do trgovine kupi kostim zombija stani pred ogledalo i nabaci drkicu,
Zabrijali ste u totalni offtopic. I nakon što sam pročitao vaš offtopic sam shvatio da ste ko glup i gluh! ( bez uvrede )
@ Intel Freak: u krivu si u jednoj stvari. Nisu rekli na ne žele radit co-op, nego da je priča takva da bi bilo teško da igra više od jednog igrača ( to se odnosi na SP priču ) ali su napravili mod za dva igrača sa nekakvom malo izmjenjenom pričom ili nešto sasvim pedeseto.
@ ukay1000: bilo bi glupo da stave zombije jer ova igra nema veze sa zombijma. jer zamisli da igraš zombije na jednoj mapi kao crossfire protiv zombija od onih op-fora. malo glupo, ne? meni je. ali bi mi bilo drago da postoji nekakav co-op za više igrača. recimo 4-8 pa da se ekipica na lanu okupi i deru. ali najvažnije je da MP bude legendarniji od cod4.
Ispričavam se za offtopic.
Zabrijali ste u totalni offtopic. I nakon što sam pročitao vaš offtopic sam shvatio da ste ko glup i gluh! ( bez uvrede )
@ Intel Freak: u krivu si u jednoj stvari. Nisu rekli na ne žele radit co-op, nego da je priča takva da bi bilo teško da igra više od jednog igrača ( to se odnosi na SP priču ) ali su napravili mod za dva igrača sa nekakvom malo izmjenjenom pričom ili nešto sasvim pedeseto.
@ ukay1000: bilo bi glupo da stave zombije jer ova igra nema veze sa zombijma. jer zamisli da igraš zombije na jednoj mapi kao crossfire protiv zombija od onih op-fora. malo glupo, ne? meni je. ali bi mi bilo drago da postoji nekakav co-op za više igrača. recimo 4-8 pa da se ekipica na lanu okupi i deru. ali najvažnije je da MP bude legendarniji od cod4.
Konacno jedan koji kuzi stvar.Svaka cast
Ne slazem se.I kod CoD5 Zombije nisi igrao na mapama koje su inace za MP napucavanje i tesko ce postic MP bolji od CoD4 ako nece staviti nesto novo.Tako nesto ti se desilo sa CoD5.Svi igraju dvojku jer im u petici nema nista novoga osim perkova(koje ovak i onak vecina nevoli).Neznam ko je glup ili gluh jer ja svim silama pokusavam gospodinu gore objasnit da Zombiji na CoD4 i Zombiji na CoD5 nisu ista stvar.Ja cu jos sam za kraj reci da boh volio vidjeti zombije i na MW2 jer su zabavni,nek izmisle i nesto novo i igra ce biti ultimativna rulaona (Infinity Ward drugaciju opciju sigurno nece ni dopustiti).
P.S. Offtopic bi bio kada bismo raspravljali o necemu sto nije CoD,kooperativno igranje,Infinity Ward itd.
ajde mi sada ti objasni koje je razlika izmedu moje tvrdnje i tvoje, evo sada da ti kazem nikakva, iw jednostano nece dopustit da zakopliciraju stvar i sto je odlicno kao prvo sp bude odlican kao drugi i mp jer su vidjeli sta se dogodilo sa wow, @ ukay1000 ako nisi primjetio u par navrata sam napisao da se radi o razlicitim igrama ( zasto ne "soli" pamet ), i jos nesto na mw2 bude zombija ali samo u mod-u, razumijem da bi ti htio da bude ko i na wow u co-op, ali kao sto je navede u clanku toga nece bit pa nece biti niti zombia, ali bez brige modova bude na veliko,,,
Tema je kooperativno ratovanje, ne j*beni zombiji...
Ja inače ne volim igrice u kojima nema timske pucnjave, jednostavno sam takav da volim masivne bitke, a ne da igram sam protiv svih.
Ne kažem da neće biti dobar MW2, ali mislim da će teško nadmašiti jedinicu. Svakako ću ga odigrati.