Kraća kampanja za DA 2

poruka: 15
|
čitano: 1.997
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Kraća kampanja za DA 2".
2 godine
Kraća kampanja za DA 2

Igra u kojoj nećete gubiti sate na sporedne stvari poput izrade lika.

xD

3 godine
Kraća kampanja za DA 2

pa to je bas jedna od cari okorjelih rpg-asa,

da do 2 sata potrosimo na izradu lika...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
4 godine
Kraća kampanja za DA 2

Izgleda da su se ljudi u BioWare malo pogubili. Prvo rade komparaciju između akcijskog i klasičnog prg-a, a zatim jednu od najvažnijih stvari proglase nebitnom.

"Kampanja u Dragon Ageu 2 bit će kraća od predhodnikove ali dulja od one u Mass Effectu 2 - kaže BioWare" - LOL

"Mnogi su igrači proteklih dana iskazali zabrinutost da je Dragon Age 2 samo "poglupljeno" role-playing iskustvno, no Laidlaw ga opisuje kao fluidniju igru u kojoj nećete gubiti sate na sporedne stvari poput izrade lika." - LOL i još jednom LOL.

Pisser: Nigga, I gotta take a dragon piss, cuz. Me: What the fuck's a "dragon piss"? Pisser: It's a huge ass piss, nekkuh, haven't you ever seen how big a fucking dragon is? Imagine that
3 godine
protjeran
Kraća kampanja za DA 2

Da se i ja nadovežem...da nebi zaboravili lol :D.

"Laidlaw ga opisuje kao fluidniju igru u kojoj nećete gubiti sate na sporedne stvari poput izrade lika."

UŽAS!!!!

Nisu normalni, oni ne da nas žele poglupit, oni već misle da smo toliko glupi.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
19 mjeseci
Kraća kampanja za DA 2

oko neceg se slazem sa sinatrom mislim xD

stari   hardcore gaming je popusio

16 mjeseci
Kraća kampanja za DA 2

Ma ja samo čekam da ga jos prebace u first person i da vele da borba treba biti jos fluidnija, pa onda mogu slobodno ubaciti jos neke strojnice i slično i dobili smo nešto ko Mass Effect 2 - jedno veliko ..... {#} (da ne kršim pravila foruma).

4 godine
Kraća kampanja za DA 2

Zaglupljivanje gamplaya da bi se izašlo u susret klincima. Bolje da se drže one stare If it ain't broke dont fix it nego tu izmišljaju toplu vodu.

Sometime the best defense is to attack!
3 godine
Kraća kampanja za DA 2

Igrao sam demo cijelih 10 minuta i pustio sam suzu, šta napraviše od igretine.

Ah well sad će Witcher 2 još malo.

香港 - 47
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 20:10 (El Manifico_Buster).
2 godine
Kraća kampanja za DA 2

Jedina stvar kojoj se nadam u ovoj godini, da Witcher bude makar 70% od jedinice, ako ga ne upropaste više od tog, mojih 50 jevreja imaju!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
3 godine
Kraća kampanja za DA 2
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
22 mjeseca
Re: Kraća kampanja za DA 2
Ivsa kaže...

Jedina stvar kojoj se nadam u ovoj godini, da Witcher bude makar 70% od jedinice, ako ga ne upropaste više od tog, mojih 50 jevreja imaju!?

Mene u Witcheru 2 brine jedino to što su stavili ono vrijeme koje ti istječe u konverzaciji... vjerujem da je to sasvim beskorisno i glupo. Dok to može funkcionirati u igrama kao Alpha protocol gdje samo biraš između Casual-Formal-Agressive,etc. etc. odgovora, kad trebaš čitat što želiš reći to samo smeta!

Ja se znam  po 15 minuta dvoumit oko odgovora.

21 mjesec
Kraća kampanja za DA 2

jel witcher vise akcijski orijentirana igra ili hardcore RPG poput dragon agea? nisam igrao jedinicu a razmisljam si da si ubodem dvojku.

ontopic: zalosno

3 godine
Re: Kraća kampanja za DA 2
Hummer kaže...

Bolje da se drže one stare If it ain't broke dont fix it nego tu izmišljaju toplu vodu.

WTB baldurs gate 3 na 3.5 dnd pravilima, strogo u izometriji.

4 godine
Kraća kampanja za DA 2

Žalosno ali mislim da igre poput Baldurs Gate 2 ili Icewind Dale neće više izlaziti. Ipak ovako više novaca pokupe.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 15:24 (Hummer).
3 godine
Kraća kampanja za DA 2

Čekao i čekao... Onda ovo. :(

Ode opet prijeći DA:O.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice