Igra u kojoj nećete gubiti sate na sporedne stvari poput izrade lika.
xD
Igra u kojoj nećete gubiti sate na sporedne stvari poput izrade lika.
xD
pa to je bas jedna od cari okorjelih rpg-asa,
da do 2 sata potrosimo na izradu lika...
Izgleda da su se ljudi u BioWare malo pogubili. Prvo rade komparaciju između akcijskog i klasičnog prg-a, a zatim jednu od najvažnijih stvari proglase nebitnom.
"Kampanja u Dragon Ageu 2 bit će kraća od predhodnikove ali dulja od one u Mass Effectu 2 - kaže BioWare" - LOL
"Mnogi su igrači proteklih dana iskazali zabrinutost da je Dragon Age 2 samo "poglupljeno" role-playing iskustvno, no Laidlaw ga opisuje kao fluidniju igru u kojoj nećete gubiti sate na sporedne stvari poput izrade lika." - LOL i još jednom LOL.
Da se i ja nadovežem...da nebi zaboravili lol :D.
"Laidlaw ga opisuje kao fluidniju igru u kojoj nećete gubiti sate na sporedne stvari poput izrade lika."
UŽAS!!!!
Nisu normalni, oni ne da nas žele poglupit, oni već misle da smo toliko glupi.
oko neceg se slazem sa sinatrom mislim xD
stari hardcore gaming je popusio
Ma ja samo čekam da ga jos prebace u first person i da vele da borba treba biti jos fluidnija, pa onda mogu slobodno ubaciti jos neke strojnice i slično i dobili smo nešto ko Mass Effect 2 - jedno veliko .....
(da ne kršim pravila foruma).
Zaglupljivanje gamplaya da bi se izašlo u susret klincima. Bolje da se drže one stare If it ain't broke dont fix it nego tu izmišljaju toplu vodu.
Igrao sam demo cijelih 10 minuta i pustio sam suzu, šta napraviše od igretine.
Ah well sad će Witcher 2 još malo.
Jedina stvar kojoj se nadam u ovoj godini, da Witcher bude makar 70% od jedinice, ako ga ne upropaste više od tog, mojih 50 jevreja imaju!?
Jedina stvar kojoj se nadam u ovoj godini, da Witcher bude makar 70% od jedinice, ako ga ne upropaste više od tog, mojih 50 jevreja imaju!?
Mene u Witcheru 2 brine jedino to što su stavili ono vrijeme koje ti istječe u konverzaciji... vjerujem da je to sasvim beskorisno i glupo. Dok to može funkcionirati u igrama kao Alpha protocol gdje samo biraš između Casual-Formal-Agressive,etc. etc. odgovora, kad trebaš čitat što želiš reći to samo smeta!
Ja se znam po 15 minuta dvoumit oko odgovora.
jel witcher vise akcijski orijentirana igra ili hardcore RPG poput dragon agea? nisam igrao jedinicu a razmisljam si da si ubodem dvojku.
ontopic: zalosno
Bolje da se drže one stare If it ain't broke dont fix it nego tu izmišljaju toplu vodu.
WTB baldurs gate 3 na 3.5 dnd pravilima, strogo u izometriji.
Žalosno ali mislim da igre poput Baldurs Gate 2 ili Icewind Dale neće više izlaziti. Ipak ovako više novaca pokupe.
Čekao i čekao... Onda ovo. :(
Ode opet prijeći DA:O.