Kraj bete Bad Companya 2

poruka: 16
|
čitano: 1.230
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Kraj bete Bad Companya 2".
2 godine
Kraj bete Bad Companya 2

nevidim svrhu izdavanja DLCa usporedno s izlaskom igre...može se protumačiti kao trud proizvođača, ali bolje da to čuvaju za doba kada počne padati interes za igrom ili kada ne budu imali vremena za rdit DLC pa da fanovi misle da EA još uvijek nešto radi za BC2...

a onda sam se probudio...
3 godine
RE: Kraj bete Bad Companya 2

true

2 godine
Kraj bete Bad Companya 2

Sve što je lijepo, kratko traje...Mršti se
Jedino riješenje je kupiti igru i uživatiCool

4 godine
neaktivan
crazy_luđak kaže...

nevidim svrhu izdavanja DLCa usporedno s izlaskom igre...može se protumačiti kao trud proizvođača, ali bolje da to čuvaju za doba kada počne padati interes za igrom ili kada ne budu imali vremena za rdit DLC pa da fanovi misle da EA još uvijek nešto radi za BC2...

Ja kontam da ce kada dode do zasicenosti sigurno biti nekih stvari u vezi dlc-a ili mod toolsa.

http://tridizajn.com/blog
4 godine
crazy_luđak kaže...

nevidim svrhu izdavanja DLCa usporedno s izlaskom igre...

Poticanje na kupnju orginala?

4 godine
crazy_luđak kaže...

da vidiš, istina! Bolje da čekaju kao oni majmuni sa GTA IV koji će tek sad izdat DLC pa ga neće prodat jer je već pala zainteresiranost za igrom... 

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
2 godine
protjeran
gamer4ever kaže...

Sve što je lijepo, kratko traje...Mršti se
Jedino riješenje je kupiti igru i uživatiCool

Tako je,kupit cu igru i uzivat!

2 godine
neaktivan
Kraj bete Bad Companya 2

Imam pre-ordered, i nemogu da docekam, nazalost betu nisam igrao, jer u nas u mostaru jos uvijek flat ispod 400kn ne postoji, zalosno.

Ali nemogu da docekam igru, da malo promjenim, mw2 na PC je za poludit.

2 godine
protjeran
rulF kaže...

Imam pre-ordered, i nemogu da docekam, nazalost betu nisam igrao, jer u nas u mostaru jos uvijek flat ispod 400kn ne postoji, zalosno.

Meni je odlican,nema boljeg MP-a!

2 godine
neaktivan
RoTT kaže...
rulF kaže...

Molim? PA cekam 20 minuta da nekako uspije uci, da bi odigrao 5minuta igre. Smijesno i zalosno, osim toga, igra je broken, totalno. Glitchevi, AK47 sway, i milju drugih stvari. 

Ne zalim se ja jer sam mozda n00b ili nesto, pa prije 2 sata sam imao 40/1, jutros 67/4 . .

A gle ovo, Wins 3000, loses 5000, zasto? jer moram leave, IWnet izabere mutavog hosta koji to iskoristava, nitko nemoze igrat, on uziva i nece da izadje.

Igram ja cod jos od prvog nastavka, dok battlefield nikad nisam volio, ali Bad Company 2 izgleda(kako vizualno tako i u ostalim aspektima) strasno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 17:56 (rulF).
2 godine
Blue_Fatal1ty kaže...
crazy_luđak kaže...

da vidiš, istina! Bolje da čekaju kao oni majmuni sa GTA IV koji će tek sad izdat DLC pa ga neće prodat jer je već pala zainteresiranost za igrom... 

ne, ali malo je izdavača koji ostaju vjerni obećanjima pa svaka čast EAu ako nastavi samo takvim tempom izdavac DLCe...al onda tone bi bio EA

a onda sam se probudio...
2 godine
protjeran
rulF kaže...
RoTT kaže...
rulF kaže...

Molim? PA cekam 20 minuta da nekako uspije uci, da bi odigrao 5minuta igre. Smijesno i zalosno, osim toga, igra je broken, totalno. Glitchevi, AK47 sway, i milju drugih stvari. 

Ne zalim se ja jer sam mozda n00b ili nesto, pa prije 2 sata sam imao 40/1, jutros 67/4 . .

A gle ovo, Wins 3000, loses 5000, zasto? jer moram leave, IWnet izabere mutavog hosta koji to iskoristava, nitko nemoze igrat, on uziva i nece da izadje.

Igram ja cod jos od prvog nastavka, dok battlefield nikad nisam volio, ali Bad Company 2 izgleda(kako vizualno tako i u ostalim aspektima) strasno.

Meni ude u igru normalno,odigram ju i idem dalje...A sta se tice grafike nije mi bas nesto BC.

3 godine
rulF kaže...

Glichevi su svi skoro popravljeni, a ovo što si rekao za hosta je smiješno, ako je host loš onda ti napustiš igru nemoraš čekati njega da on napusti.

4 godine
Kraj bete Bad Companya 2

Hehe kako su Bugovci izračunali da je izlazak za 10-ak dana, kada igra izlazi za 6 dana. Ovo je februar :)

4 godine
sto je manje COD igraca u BF serijalima to bolje :-)
=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net
2 godine
Kraj bete Bad Companya 2

BF 2142 je bolji 10 puta od ovog prerađenog sranja za konzole...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice