Kraj za leteće snajperiste

poruka: 77
|
čitano: 4.476
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Kraj za leteće snajperiste".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Duty: Black Ops
3 godine

Zašto Treyarch mora napraviti neku glupost? Onda neka i maknu GL koji me (i ostale sigurno) puno više živcira. I ja quickscopam i nikad se nitko nije žalio na to na nijedom serveru nego se uvijek žale na one koji campaju sa sniperima, a to Treyarch pokušava napraviti.

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 7:24 (kaiserus).
4 godine

E sad svi snajperi če postati kamperi. A što se tiće GL to me stvarno živcira. Kad već miču quickscopanje onda nek maknu i mogućnost da se puca sa skokom tj poznato kao bunny hopping jer to isto tako stvara prednost onima koji to znaju iskoristiti. Ja ne znam kad sam vidio da vojnik sa svojom opremom skače da bi preciznije pogodio i izbjegao metak.

Sometime the best defense is to attack!
3 godine
protjeran
RE: Kraj za leteće snajperiste
Hummer kaže...

E sad svi snajperi če postati kamperi. A što se tiće GL to me stvarno živcira. Kad već miču quickscopanje onda nek maknu i mogućnost da se puca sa skokom tj poznato kao bunny hopping jer to isto tako stvara prednost onima koji to znaju iskoristiti. Ja ne znam kad sam vidio da vojnik sa svojom opremom skače da bi preciznije pogodio i izbjegao metak.

sniper bi i trebao bit kamper i jedino on,a za gl se slazem mogli su odma i to izbacit

4 godine

zato smo kod nas u klanu zabranili gl i ls i marty a i kampanje osim sa snipom,al i ovo je ok kaj pokusavaju to resiti.

darkness is my friend
4 godine
Hummer kaže...

Bunny hopping je nesto sasvim drugo, to je bug koji je bio u Quake 2 engine-u i pomocu kojega si se mogao kretati daleko brze nego sto je normalno. Pucanje i skakanje nema veze sa bunny hoppingom.

4 godine
kaiserus kaže...

Zašto Treyarch mora napraviti neku glupost? Onda neka i maknu GL koji me (i ostale sigurno) puno više živcira. I ja quickscopam i nikad se nitko nije žalio na to na nijedom serveru nego se uvijek žale na one koji campaju sa sniperima, a to Treyarch pokušava napraviti.

Definitivno bi trebali izbacit GL... a sto se tice snajpanja... pa ljudima koji sa snajperom ne kempaju treba odat pocast, a ne ih progoniti :(

Biljezim se sa stovanjem...
3 godine
protjeran
tnakir kaže...
kaiserus kaže...

Definitivno bi trebali izbacit GL... a sto se tice snajpanja... pa ljudima koji sa snajperom ne kempaju treba odat pocast, a ne ih progoniti :(

isitna,ali na mw2 quickscope je prelagan

4 godine
Solo761 kaže...
Hummer kaže...

Bunny hopping je nesto sasvim drugo, to je bug koji je bio u Quake 2 engine-u i pomocu kojega si se mogao kretati daleko brze nego sto je normalno. Pucanje i skakanje nema veze sa bunny hoppingom.

Ima veze. Igraci skacu da bi izbjegli metke i ne gube preciznost u gađanju protivnika. Ja mislim da u skoku nije moguće imati jednaku preciznost kao i kad se stoji. Po tome bi bila jednaka preciznost ti stajao ili ležao. Kad se skoći nemaš uporišta i kad bi zapucao puška bi te realno odbacila na leđa.

Sometime the best defense is to attack!
4 godine
hrvatskafarkasevec kaže...
tnakir kaže...
kaiserus kaže...

Ja sam najcesce igrao sa snajperom. Nije lako quickscope-at. Treba imat dobre reflekse i mirnu ruku. Imas jedan jedini metak. Ako falijes mrtav si. 

3 godine
protjeran
tnakir kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
tnakir kaže...
kaiserus kaže...

Ja sam najcesce igrao sa snajperom. Nije lako quickscope-at. Treba imat dobre reflekse i mirnu ruku. Imas jedan jedini metak. Ako falijes mrtav si. 

pa i ne bas ekipa si stavi commando pro i to je to,a neznam meni je lagan bio puno laksni neg na cod2 ili cod4

4 godine

Quickscopeanje je ionako baš kao što je u tekstu rečeno, iskorištavanje propusta u igri i drago mi je što su to odlučili onemogućiti.

Pucanje prilikom skokova bi isto trebalo riješiti, kao u BF2 npr, gdje nisi mogao uopće zapucati dok si u zraku.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
19 mjeseci

Snajperist je kamperska klasa i po meni bi uz micanje qscopa trebalo poradit jos na njegovoj kamuflazi da je malo bolje sakriven...u mw2 te na nekim mapama cak i bolje vide ak imas ghillie -.-

The best way to be boring is to leave nothing out.
4 godine
Sale_ds kaže...

Snajperist je kamperska klasa i po meni bi uz micanje qscopa trebalo poradit jos na njegovoj kamuflazi da je malo bolje sakriven...u mw2 te na nekim mapama cak i bolje vide ak imas ghillie -.-

I onda kad ih skidas ko patke vriste kako si seljak i kako si kemper :)

Pogotovo ako si ledja stitis klejmorom.

3 godine

Ti koji se deru su napuhana djeca koja misle da uber pro igrači i nemogu biti upucani, a pogotovo upucani od lika koji ljepo strpljivo čeka da mu ta budala dotrči na metak.

Osobno sam za da se quickscope makne jer time sniper postaje prejako oružje, pa samim time narušava balans igre.

A to će nakraju imati rezultata tako da će manje ljudi nositi snipere sa sobom i rushati sa njima, što je bio slučaj u prijašnjim cod nastavcima.

Kao što kažu radi se o propustu u igri, pa bi bilo ljepo da ga poprave.

3 godine
protjeran

sniper je ionako prejak na nekim mapama

recimo skidrow mapa na onom hodniku sam znao 4 lika ubit jednim metkom 

19 mjeseci
tnakir kaže...
Sale_ds kaže...

I onda kad ih skidas ko patke vriste kako si seljak i kako si kemper :)

Pogotovo ako si ledja stitis klejmorom.

moze on vristat do sutra ali to nebude promijenilo cinjenicu da je mrtav :p

The best way to be boring is to leave nothing out.
4 godine

Morate priznati da nije baš fer da netko koristi sniper kao pištolj samo zato što igra ima loše riješen zoom pa to mogu. Sniper je iznimno opako oružje i onda se netko sjeti da brzo stišče tipke i dobije preciznost od 100%, a ne mora nišaniti i tražiti metu. Smisao zooma je da imate preciznost i približenu metu, a to plaćate negativnim efektima. Ovako netko s boljim mišem postaje bog u igri i nepravedno je bolji.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
3 godine

Pa dobor su neki ljudi tu napisali snajper i služi da kampa, jer kad ste u stvarnosti vidjeli sjeperisu da trći okolo i skida.

Filozofija snejperiste je nađi visoki teren s kojieg ćeš najbolje uoćit metu i svoje zaštitit.

Kiko
2 godine

nije da mi previše smeta ovo, znan dobro quickscope-at, a u MW2 je to stvarno bilo pre jednostavno, jedan put san u SD-u na mapi Afgan ubia pola teama samo sa quickscope-on

4 godine

Ja sam znao kempat sa snajperom, uberem lika na drugom kraju mape, dignem pusku, naninsanim i headshot, a sve manje u pola sekunde. Jbg naviknes se. Samo treba imat mirnu ruku i dobre reflekse. I naravno, dobru lokaciju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 10:59 (tnakir).
3 godine

Bannali su me par puta zbog kampanja,,, ali se svaki put isplati, ako nista drugo onda zbog psovki i komentara kojima se mos dobro nasmijat. Sad cu imat i opravdanje Cool

Spaceballs?! Oh shit! There goes the planet.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 14:43 (hogar).
3 godine

Ma svi call of duty serijali su nerealni za razliku od BF-a koji je puno kvalitetniji i realniji :O 

No hard feelings ;)

There are no stupid questions, just stupid people!
4 godine
Solo761 kaže...
Hummer kaže...

Ne bas, bunny hopping je ono sto sam napisao, ovo je samo drugi izvor zivciranja. No do sada je u vecini igara bilo da skakanje ne utjece na preciznost. Najvise zalim sto nisu implementirali skakanje kao u BF (npr. BF2142 kojeg sam najvise igrao). Mozes trcati, mozes skakati, ali ne puno jer imas staminu. Tj. trcis iz zaklona u zaklon, a skaces preko manjih prepreka, a ne kao da imas fefernoku u guzici.

2 godine
protjeran

Pa jel nije poanta mečeva unutar igre tko ima više vještine i tko je brži?

2 godine
protjeran
M4R10.1 kaže...

Ma svi call of duty serijali su nerealni za razliku od BF-a koji je puno kvalitetniji i realniji :O 

No hard feelings ;)

Kakve igre i realnost.

Te su izjave smijesne.

3 godine
M4R10.1 kaže...

No hard feelings ;)

Sve je to uredu, ali ne vidim kakve to veze ima sa snajperistima u Black ops i quickscopanjem.Iznenađen

2 godine

To miču zbog aim-assista na konzolama,sjećam se kak je u mw2 temi jedan diskutant proglasio lika iz jedne montage aimboterom xD

3 godine

Jel je taj quickscope izrazen samo na konzolama ili i na pc-u?jer ja nikad jos nisam vidio da netko bas na PCu non stop igra tak, a kamoli da me to zasmeta.

Jahao sam pješice.
3 godine
protjeran
luka_cro kaže...

Jel je taj quickscope izrazen samo na konzolama ili i na pc-u?jer ja nikad jos nisam vidio da netko bas na PCu non stop igra tak, a kamoli da me to zasmeta.

moze se i na pc bez problema sam treba bit brz

2 godine
luka_cro kaže...

Bilo bi čudo kad bih ja na PC-u vidio snajperistu koji quickscopea sa bilo cim drugim osim sa akimbo g18 Smijeh,pa da,izražen je samo na konzolama(što se tiče MW2)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Duty: Black Ops
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice