- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
15 sati? Pa to je ništa za ovakav tip igre. Bezveze.
15 sati? Pa to je ništa za ovakav tip igre. Bezveze.
15 sati je glavna priča, ali vjerojatno će biti još masu toga za istraživati i zadataka "sa strane".
ako si smotan onda ti se to pretvori u 30 sati pa si onda happy LOL
Ako bude 15 sati igranja go robot samo po misijama i da svaku misiju uspijem iz prve onda super. Ali ako bude 15 sati sa ponovnim pokusajima, gubljenjem po gradu,... onda nece bit bas bajno.
Ma nema razloga za brigu, bice ove prejaka igra. 
A sto se tice ovoga da je 15h malo, pa kao da je igranje price u GTA 4 nesto duze. Prilicno sam uvjeren da ce igra biti daleko bolja od GTA 4, ali ipak i dalje preostaje da se vidi.
Ma nema razloga za brigu, bice ove prejaka igra. 
A sto se tice ovoga da je 15h malo, pa kao da je igranje price u GTA 4 nesto duze. Prilicno sam uvjeren da ce igra biti daleko bolja od GTA 4, ali ipak i dalje preostaje da se vidi.
Slažem se, GTA 4 će vjerojatno i biti igra s bogatijim dodatnim sadržajem ali činjenica je da mu glavna priča i nije nešto kvalitetna. A baš će priča biti najveći adut Mafie 2.
Mafia nije konkurencija GTA, obje igre izdaje Take-Two.
Mafia nije konkurencija GTA, obje igre izdaje Take-Two.
Možda bi i bili konkurenti da ih izdaje netko drugi, vjerojatno je u startu namjerno napravljen vremenski odmak između izlaska te dvije igre, sve u cilju maksimalne prodaje oba naslova. GTA 4 je izašao olala ima već dosta, kao i ona 2 mission diska, budućih dodataka u budućnosti nema u planu. Dakle Mafia je novi proizvod i GTA mu nije direktan konkurent.
Meni se Mafia nije baš sviđala nešto.
Drugi deo mi deluje dobro.
Ali ipak GTA je najbolji u ovome.
Imaju tu neku čar i priču i sve ostalo što dolazi sa GTA da je načine mnogo dobrom igrom.
Izuzev lošeg (ne)optimiziranja na PCu.
No videćemo kakva će Mafia biti :)
15 h .
Koju god sam igru takve vrste igre igrao, igrao sam je 25 h minimalno.
ako bude optimizirana kao i gta 4 džaba im onda sva priča i grafika kad je pola igrača neće moći pokretati
Ka da je bitno oce li bit 15 ili 20 sati igranja, najbitnije je da bude kvalitetna. Orginal Mafiu san priša 4, 5 puta kako je bila dobra, jedino san jos COD 1 i Duke Nukem 3D toliko puta priša, a igran ima 20-ak godina. Sve usporedbe sa GTA serijalon su po meni glupe, jer je GTA i Mafija nemaju veze sta se tice igrivosti. GTA je run and gun, a Mafiju si triba igrat lagano, takticki ka pravu pucačinu. Atmosfera, igrivost, fizika u igri, grafika, detaljnost interijera, filmska priča su po meni su u Mafije bili 10 puta bolji od GTA. Samo da nebude jos odgoda, jer je cekan ka ozeba suncen vec 8 godina :).
Ako se dobro sjećam na Mafiu I sam potrosi 20-tak sat a bilo je jos i nekih dotatnih misija vjerovatno će tako isto bit i Mafia II a tih 15h sto su on stavili je samo igranje misija bez imalo vozikanja po gradu i istrazivanja. U jedinici je priča bila odlična nadam se da će i u dvojki isto tako bit s obzirom na 600 stranica teksta i 300 likova.
ma to je normalno, 15 glavne priče, a onda sigurno ima nekih podmisija, zadataka, istraživanja...
i u mafiji 1 je bilo pod misija (prijevoz taksijem npr.) tak da će bit dosta duga igra, a i da nezaboravim spomenut legendarno zujanje po gradu 
Ma bitno da je dobra igra, jer ja najviše volim takozvani "free ride" osim priče...
kakvi su to sexisticki ispadi?