Kvantiteta Mafie II

poruka: 18
|
čitano: 1.523
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Kvantiteta Mafie II".
3 godine
Kvantiteta Mafie II
lose pogotovo za ovakvu igru koja bi trebala biti nekakva konkurencija gta serijalu
3 godine
RE: Kvantiteta Mafie II

15 sati? Pa to je ništa za ovakav tip igre. Bezveze.

4 godine
mislav_01 kaže...

15 sati? Pa to je ništa za ovakav tip igre. Bezveze.

15 sati je glavna priča, ali vjerojatno će biti još masu toga za istraživati i zadataka "sa strane".

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 23:22 (Paolo2612).
2 godine
Kvantiteta Mafie II

ako si smotan onda ti se to pretvori u 30 sati pa si onda happy LOL

3 godine
Kvantiteta Mafie II

Ako bude 15 sati igranja go robot samo po misijama i da svaku misiju uspijem iz prve onda super. Ali ako bude 15 sati sa ponovnim pokusajima, gubljenjem po gradu,... onda nece bit bas bajno.

4 godine
Kvantiteta Mafie II

Ma nema razloga za brigu, bice ove prejaka igra. Cool

A sto se tice ovoga da je 15h malo, pa kao da je igranje price u GTA 4 nesto duze. Prilicno sam uvjeren da ce igra biti daleko bolja od GTA 4, ali ipak i dalje preostaje da se vidi.

4 godine
Iron Man kaže...

Ma nema razloga za brigu, bice ove prejaka igra. Cool

A sto se tice ovoga da je 15h malo, pa kao da je igranje price u GTA 4 nesto duze. Prilicno sam uvjeren da ce igra biti daleko bolja od GTA 4, ali ipak i dalje preostaje da se vidi.

Slažem se, GTA 4 će vjerojatno i biti igra s bogatijim dodatnim sadržajem ali činjenica je da mu glavna priča i nije nešto kvalitetna. A baš će priča biti najveći adut Mafie 2.

4 godine
Saphire kaže...
igru koja bi trebala biti nekakva konkurencija gta serijalu

Mafia nije konkurencija GTA, obje igre izdaje Take-Two.

4 godine
dekstroza kaže...
Saphire kaže...
igru koja bi trebala biti nekakva konkurencija gta serijalu

Mafia nije konkurencija GTA, obje igre izdaje Take-Two.

Možda bi i bili konkurenti da ih izdaje netko drugi, vjerojatno je u startu namjerno napravljen vremenski odmak između izlaska te dvije igre, sve u cilju maksimalne prodaje oba naslova. GTA 4 je izašao olala ima već dosta, kao i ona 2 mission diska, budućih dodataka u budućnosti nema u planu. Dakle Mafia je novi proizvod i GTA mu nije direktan konkurent.

2 godine
Kvantiteta Mafie II

Meni se Mafia nije baš sviđala nešto.

Drugi deo mi deluje dobro.

Ali ipak GTA je najbolji u ovome.

Imaju tu neku čar i priču i sve ostalo što dolazi sa GTA da je načine mnogo dobrom igrom.

Izuzev lošeg (ne)optimiziranja na PCu.

No videćemo kakva će Mafia biti :)

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
4 godine
Kvantiteta Mafie II

15 h .

Koju god sam igru takve vrste igre  igrao, igrao  sam je 25 h  minimalno.

Ne znam kaj da napišem !
2 godine
Kvantiteta Mafie II

ako bude optimizirana kao i gta 4 džaba im onda sva priča i grafika kad je pola igrača neće moći pokretati

4 godine
neaktivan
Kvantiteta Mafie II

Ka da je bitno oce li bit 15 ili 20 sati igranja, najbitnije je da bude kvalitetna. Orginal Mafiu san priša 4, 5 puta kako je bila dobra, jedino san jos COD 1 i Duke Nukem 3D toliko puta priša, a igran ima 20-ak godina. Sve usporedbe sa GTA serijalon su po meni glupe, jer je GTA i Mafija nemaju veze sta se tice igrivosti. GTA je run and gun, a Mafiju si triba igrat lagano, takticki ka pravu pucačinu. Atmosfera, igrivost, fizika u igri, grafika, detaljnost interijera, filmska priča su po meni su u Mafije bili 10 puta bolji od GTA. Samo da nebude jos odgoda, jer je cekan ka ozeba suncen vec 8 godina :).

3 godine
neaktivan
Kvantiteta Mafie II

Ako se dobro sjećam na Mafiu I sam potrosi 20-tak sat a bilo je jos i nekih dotatnih misija vjerovatno će tako isto bit i Mafia II a tih 15h sto su on stavili je samo igranje misija bez imalo vozikanja po gradu i istrazivanja. U jedinici je priča bila odlična nadam se da će i u dvojki isto tako bit s obzirom na 600 stranica teksta i 300 likova.

Many things can be preserved in alcohol. Dignity is not one of them.
2 godine
Kvantiteta Mafie II

ma to je normalno, 15 glavne priče, a onda sigurno ima nekih podmisija, zadataka, istraživanja...

i u mafiji 1 je bilo pod misija (prijevoz taksijem npr.) tak da će bit dosta duga igra, a i da nezaboravim spomenut legendarno zujanje po gradu Cool

ajmo svi na erepublik ;) <3 BF BC 2
2 godine

Ma bitno da je dobra igra, jer ja najviše volim takozvani "free ride" osim priče...

Dompa
3 godine
U svakom slučaju vjerujem da če dečki na tržište plasirati dobar proizvod.
4 godine
protjeran
crowap kaže...
U svakom slučaju vjerujem da če dečki na tržište plasirati dobar proizvod.

kakvi su to sexisticki ispadi?

zelim,hocu,mogu al neam koga
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice