Spadam među one koji su kupili Left 4 Dead - siguran sam da neću kupiti L4D2! :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Yeah rebel to tha death
Ovakvo bezobrazno ponašanje nisam očekivao od Valvea. L4D sam kupio i smatram da je igra OK, ali "L4D2" treba biti update, a ne stand-alone game. Ja ga sigurno neću kupiti ako izađe!
Trebaju igru malo i promijeniti a ne dodati nove mape i 4 nova lika, i mozda 3 zombija.
Uvest nove modove obavezno
I najvaznije ne pretjerati sa cijenom, ako ce biti (sigurno hoce) jednako duga kao jedinica.
Ujediniti 1 i 2 kampanje nekim modom takodjer i dati ogroman popust kupcima jedinice.
L4D 2 izgleda kao neki update za L4D a ne kao nastavak. Bolje je da porade na originalu, nego da tako brzo štancaju nastavke (kao NFS)
Valve u zadnje vrijeme pocinje s EA politikom, prvo 1 dolar = 1 euro, a sad i ovo. Užas!
Umjesto da razviju novi (ili bar unaprijede sadasnji source) engine i osmisle neku smislenu, ali opet razlicitu pricu od one iz jedinice, oni izdaju ekspanziju kao standalone...
Valve je postao gori od EA-a... 
Valve u zadnje vrijeme pocinje s EA politikom, prvo 1 dolar = 1 euro, a sad i ovo. Užas!
Kome treba L4D kada je tu Killing Floor 
Ma ne vjerujem da su kreteni.
90% sam siguran da rade nastavak jer ih tech na kojem je napravljen prvi dio ogranicava, u cemu god. Tech se ne moze lako patchati vise, u prvim iteracijama sourcea bilo je prakticki dovoljno zamijeniti DLL, ali ta vremena su davno prosla.
Takodjer sam siguran da ce dati popust kupcima prvog dijela, a nekako sam i siguran da ce tech biti back-upgrade; prvi L4D bi lako mogao dobiti napredne stvari iz drugog dijela (chainsaw, mmmmmm)...
Koliko sam ja vidio u traileru za l4d2 bas mi i ne izgleda kao da je nesto puno drugaciji engine od originala. Tako da ne vjerujem da nisu to kao update mogli napraviti. Podrzavam ovaj bojkot 100%.
Na forumu se bas puno toga nece rijesiti. Zato postoji
http://steamcommunity.com/groups/L4D2boycott
Svim Steam userima je omoguceno pridruzivanje ovoj grupi. Kad sam se i sam prijavio prosli tjedan bilo je 4000 usera, sad ih je 19 000 ;)
P.S. Sorry, ja uletio direkt na forum. A sad vidim da link vec postoji na stranici Games Mastera :p
Žalosno jest da je samo par mjeseci nakon izlaska najavljen kvazi nastavak, ali šta je tu je.
Sigurno je samo da ga kupiti neću, pogotovo ne SAMO zbog novih likova ili mapa. Premalo sadržaja za previše love.
Žalosno jest da je samo par mjeseci nakon izlaska najavljen kvazi nastavak, ali šta je tu je.
Sigurno je samo da ga kupiti neću, pogotovo ne SAMO zbog novih likova ili mapa. Premalo sadržaja za previše love.

Na forumu se bas puno toga nece rijesiti. Zato postoji
http://steamcommunity.com/groups/L4D2boycott
Svim Steam userima je omoguceno pridruzivanje ovoj grupi. Kad sam se i sam prijavio prosli tjedan bilo je 4000 usera, sad ih je 19 000 ;)
P.S. Sorry, ja uletio direkt na forum. A sad vidim da link vec postoji na stranici Games Mastera :p
Spadam među one koji su kupili Left 4 Dead - siguran sam da neću kupiti L4D2! :(

Ovo je jedan od pokazatelja, kako je bolje pričekati par mjeseci do godine dana od izlaska igre koja mene/vas zanima (L4D nije bio dovoljno zanimljiv za moj ukus, ali to je druga priča). Pa da se isprave bugovi, izdaju patchevi, izbaci box sa dodatnim sadržajima i cijena padne na normalnu, prihvatljivu razinu. A ne ovako, ispljuneš pozamašnu svotu novca za igru/smeće (kako vam drago) i onda te još ovako veslaju kao zadnju budalu.
Znam da je kriza, nema se para, dolazi smak svijeta, ali ovo nije način kako na brzinu doći do novaca od vjerne igrače zajednice.
svi samo nesto muljete ni sami nemate pojma sta prica ma sta onda ako nastav svaki tjedan pici novi bitno da se poboljsa i ako nista drugo barem malo mp ionako je to bitno a ne nekakav sp koji ce se proci samo jednom i zaboraviti, danas 90% igara se oslanja na mp a kao sto je i za vidjeti l4d ima doslovce los mp i ako se vec radi 2 nadajmo se da ce popraviti mp!
Bilo kakav igra izlazi vidim 90% likova koji pljuju doslovce igru zasto mozda jer nemaju drugo zanemaciju ili pak vole konflikte ( a kada igra izade lipo fino igraju mp hvale kako je dobra i koro 60% njih ima ju insteliranu na kompu, lako je pljuvati na necemo sto jos ne znamo kakvo je ) nitko nije presiljen da igra nesto sto ne voli i svaki ima da bira sta ce igrati isitna ima pravu realizirati igru ali zato neka poceka da izlaska igre, kao sto znate zivimo u teskoj krizi pa s time i igre dozivljavaju krah i naravno nije za ocekivati da u takvim uvijetima da promjene cijeli engine u nastavku i da reskiraju zato vecnim grafika bude ista ( sto je najveci pokazatelj MW2 ) zatu su presiljeni napraviti nesto na brzinu malo poboljsata da koliko toliko nesto zarade, u danasnjim vremenima nema mjesta za rizik
Ako govoriš ovako kao što pišeš, onda neznam tko te razumije.
Tocka, zarez, upitnik, usklicnik..... LOL. A mozda i veliko slovo tu i tamo :p
Ja igram l4d vec 3 tjedna i jos mi nije dosadio. Meni osobno l4d ima odlican MP kad se nade prava ekipa.
Grupa ima 30 000 članova. 
Vidim da si nov na forumu, procitaj prvo pravila. Kada si procitao pravila onda otvori adekvatno naslovljenu temu di ces opširnije opisat problem, tako ce ti ekipa lakše pomoc 
Ne radi toliko o novcima koliko o tome da ce nastavak imati malo igraca,i razvodnit ce se jedinica,i na kraju ce sve otici u tri PM zbog pohlepe debelog gada(TM).
Ne radi toliko o novcima koliko o tome da ce nastavak imati malo igraca,i razvodnit ce se jedinica,i na kraju ce sve otici u tri PM zbog pohlepe debelog gada(TM).