Lara Croft umjesto Tomb Raidera

poruka: 6
|
čitano: 870
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Lara Croft umjesto Tomb Raidera".
2 godine
protjeran

Opet izdavaci izvode sranja, ovo je kao da Misson Impsosible preimenuju u sljedecem filmu u Ethan Hunt - kretenizam

2 godine
protjeran

ma nek rade šta oće važno da je igra dobra mada čisto sumnjam da će tako biti

3 godine

Nemaju pametnijeg posla pa izmišljaju toplu vodu...

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
4 godine

Igru će biti moguće kupiti samo u obliku downloada, mislim da je to važnija vijest

2 godine
protjeran
RE: Lara Croft umjesto Tomb Raidera
Prince-Artas kaže...

Igru će biti moguće kupiti samo u obliku downloada, mislim da je to važnija vijest

Ne bi bas rekao, ovdje ionako 99.9% ljudi nabavlja igre preko znas kakvog downloada, tako da je svejedno u kojem ce formatu oni izbacit origig - sto se vecine tice mogu i na viniluOsmijeh

4 godine
neaktivan

Prilično sam veliki ljubitelj ovog serijala; za njega sam i "nostalgično" vezan budući da sam počeo igrati na PC-ju 1998 uz Tomb Raider 2. Od tada pratim svaki novi nastavak, no moram se složiti sa brojnim kritikama na račun franšize u razdoblju od dvojke do sedmice. Međutim otkad je Crystal Dynamics preuzeo igru, serijal kao da je ponovno rođen. Stvarno sam uživao igrajući protekle tri igre, tako da ne sumnjam da ću kad iziđe nabaviti i ovu. Osmijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice