Left 4 Dead 2 na vrhu

poruka: 9
|
čitano: 1.723
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Left 4 Dead 2 na vrhu".
4 godine
Left 4 Dead 2 na vrhu

Nije cijena loša 34 ojra za preorder l4d2.

250 čuna.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
4 godine
Left 4 Dead 2 na vrhu

A mene bas taj zadnji DLC za l4d stavio u nedoumicu. Nekako mi je dojam da su ga napravili preko neke stvari... Kratak, prosao sam ga da nisam ni skuzio da je to bio kraj...

3 godine
RE: Left 4 Dead 2 na vrhu

Možda zato što je prvenstveno napravljen za online igranje? Smijeh

4 godine
Left 4 Dead 2 na vrhu

Toliko o famoznoj blokadi...

4 godine
Ovo je valjda svima bilo jasno od prvog dana, bez obzira na silne članove bojkot grupe.

Kladim se da je bar 80% tih članova isto naručilo odnosno naručit će.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
2 godine

Ajd bar su malo spustili cijenu...al može to i niže.

4 godine
gala385 kaže...

Možda zato što je prvenstveno napravljen za online igranje? Smijeh

Meaning? Hoces reci da kada igram online duze treba da se prodje chapter? Ne bih rekao, cak je i krace jer su u pravilu ljudi ipak nesto sposobniji od botova.

U usporedbi sa chapterima koji su dosli sa igrom ovaj najnoviji je los i kratak. To je bila poanta mog whine-a.

2 godine
Left 4 Dead 2 na vrhu

Danas je službeno izađo Left 4 Dead 2... pa bi me zanimala cijena npr. u Algortimu... koliko bi to bilo na kraju u kunama, jer svi nešt petljaju bit će onoliko, ako pre-orderaš toliko, odnosno toliko, između ostalog onoliko...
KOLIKA je CIJENA L4D2 u TRGOVINI na ruke... platiš kešom, odneseš rukama? neće bit valjda prek 300 kn? ak je netko možda bio u šetnji i slučajno zapazio cijenu, neka mi javi... unaprijed hvala...

Steroidi me neće učiniti boljom osobom.
4 godine
Left 4 Dead 2 na vrhu

Slucajno sam bio danas u Algoritmu ali nisam vidio L4D2. A cijena ce tamo sigurno bit 350 kn, ne manje...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice