Left4Dead 2 demo

poruka: 23
|
čitano: 1.760
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Left4Dead 2 demo".
4 godine
Left4Dead 2 demo

Jedva čekam da vidim je li Valve lagao. Samo se nadam da demo neće trajat par dana nego malo duže, po mogućnosti da nama koji imamo L4D, zauvijek.

Normal's overrated!
3 godine
RE: Left4Dead 2 demo

Ja sam vec uzeo onaj 4 pack. 20€ za igru nije loša prilika a taman iam 4 legosa koji ce prat samnom :)

3 godine
mislav_01 kaže...

Ja sam vec uzeo onaj 4 pack. 20€ za igru nije loša prilika a taman iam 4 legosa koji ce prat samnom :)

A di si ga nasao za 20€? Daj link da i ja narucim. Jer preko steama je 34,19€.

4 godine
Kad kupiš 4 pack onda je oko 100 eura, pa podijeli sa 4.

Istu sam varijantu ja napravio sa nekima s foruma.

Ništa, nadam se da ću stić danas probati pa vidjeti kako je.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
3 godine
Left4Dead 2 demo

Jeli postoji kakva sansa da se prevari steam i da mi da cijenu u dolarima?

3 godine
Left4Dead 2 demo

Naravno! Kupi US greencard, otvori racun u US/Kanadskoj banci, trazi da ti daju vizu, odleti do US, odi u internet kafic, otvori novi account na steamu, kupi igru, vrati se doma, logiraj se i instaliraj.

Svi mi svakodnevno putujemo kroz vrijeme i to brzinom od jedne sekunde u sekundi. -hrx
3 godine
Left4Dead 2 demo

Pitam ozbiljno!! Citao sam da se moze sa hotspot shieldom ali ne znam jeli netko probao??

4 godine
Left4Dead 2 demo

Ak bude demo kak vele da bude, igriv prek neta, onda bum i ja probalNamigiva

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
3 godine
Left4Dead 2 demo

A zasto mislis da ti ja ne odgovaram ozbiljno?

Ovo sto sam ja naveo je potpuno validan nacin da kupis igru sa Steama u dolarima.

A ako ga zelis pokusati prevariti programima, mozda ces nekako i zavarati IP range i tako otvoriti account sa sjedistem u US, ali preko izdane viza/mastercard kartice mozes vidjeti gdje je izdana i gdje je vlasnik, tako da ti nece dopustiti kupovinu. Dakle, treba ti strana kartica. Dakle treba ti greencard.

Inace, Steam nije lokalni website kao sto je index.hr, nego multinacionalni site na kojem se dnevno obavljaju deseci tisuca monetarnih transakcija.

Pa ti razmisli koliko su vjerojatne sanse da postoji obican program koji ce ga zavarati....

Lol...

Svi mi svakodnevno putujemo kroz vrijeme i to brzinom od jedne sekunde u sekundi. -hrx
3 godine
Left4Dead 2 demo

Ja cijeli je_eni dan (i večer prošlog) pokušavam pre-loadati taj prokleti demo, i konstantno mi piše da su steamovi serveri trenutno prepuni, pa u 3pm!

Ma daj pogledaj ježa ponovno, pa 'ko ga ne bi htio..
3 godine
Left4Dead 2 demo

Hmmm.... ako poznas nekoga tko je fizicki blizu a ima preloadan demo na svom kompu, mozes ga samo iskopirati u steamapps folder i pokrenuti checksum check.

4 godine
Hah, ja sam zato to obavio jučer.

Baš zato jer sam znao da će biti ovako. ;)
3 godine
Deus ex machina kaže...

Hmmm.... ako poznas nekoga tko je fizicki blizu a ima preloadan demo na svom kompu, mozes ga samo iskopirati u steamapps folder i pokrenuti checksum check.

Nažalost ne. :(

Danny_HR kaže...
Hah, ja sam zato to obavio jučer.

Baš zato jer sam znao da će biti ovako. ;)

A jbg, ja sam igru tek jučer i dobio Osmijeh i otkad sam je dobio nisam još uspio preloadat, iako pokušavam svakih 15 min (doslovno)...

4 godine
Proklet bio onaj ko ti ju je tek jučer dao!!!
3 godine
Left4Dead 2 demo

a fck ja sam isto jučer počeo pre-loadat ali mi se pričorkilo i išo spavat tako da imam još za skinut nekih 30-tak posto,shit! e a kako se namjesti da mi kad skida sa steama i instalira pa da to ide na neku drugu particiju? 

JESUS SAVES!!!
3 godine
Danny_HR kaže...
Proklet bio onaj ko ti ju je tek jučer dao!!!

Slažem se, zato ću ga i ownat kad mi se preloada pa krenemo rokat zajedno! Smijeh

3 godine

javite kad ce te rokat

2 godine
Left4Dead 2 demo

Ako ste ikad ista preordali preko Steama morali ste znat da ce zadnji dan biti krkljanac. Ja sam spreman i cekam 21h. Jedva cekam da zasucem rukave i uzmem tavu u ruke Nevinašce

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 19:45 (Tallahasee).
2 godine
neaktivan
Left4Dead 2 demo

Zna li neko gdje skinuti sa koje stranice demo?

4 godine

Možeš sa steama ako si napravio preorder, a ako nisi pricekaj do 3.11 kada ce biti dostupan za sve (također na steamu).....

3 godine
neaktivan
mislav_01 kaže...

mozes malo cekat za punu verziju  Belji se

4 godine
Left4Dead 2 demo

jel ko zna hoce li se moci igrati preko hamachija l4d 2?

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
5 tjedana
Re: Left4Dead 2 demo
ja se izvinjavam ali nisam znao gde da postujem pitanje imam problem igram left4dead 2 skinuo sam ga sa neta napravio nalog na gareni ubacio exe fail i pokusao da spokrenem igru ali mi kaze da ne mogu da igram igricu jer steam nije uključen.da li neko moze da mi pomogne?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice