Jedva čekam da vidim je li Valve lagao. Samo se nadam da demo neće trajat par dana nego malo duže, po mogućnosti da nama koji imamo L4D, zauvijek.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam vec uzeo onaj 4 pack. 20€ za igru nije loša prilika a taman iam 4 legosa koji ce prat samnom :)
Ja sam vec uzeo onaj 4 pack. 20€ za igru nije loša prilika a taman iam 4 legosa koji ce prat samnom :)
A di si ga nasao za 20€? Daj link da i ja narucim. Jer preko steama je 34,19€.
Istu sam varijantu ja napravio sa nekima s foruma.
Ništa, nadam se da ću stić danas probati pa vidjeti kako je.
Jeli postoji kakva sansa da se prevari steam i da mi da cijenu u dolarima?
Naravno! Kupi US greencard, otvori racun u US/Kanadskoj banci, trazi da ti daju vizu, odleti do US, odi u internet kafic, otvori novi account na steamu, kupi igru, vrati se doma, logiraj se i instaliraj.
Pitam ozbiljno!! Citao sam da se moze sa hotspot shieldom ali ne znam jeli netko probao??
Ak bude demo kak vele da bude, igriv prek neta, onda bum i ja probal
A zasto mislis da ti ja ne odgovaram ozbiljno?
Ovo sto sam ja naveo je potpuno validan nacin da kupis igru sa Steama u dolarima.
A ako ga zelis pokusati prevariti programima, mozda ces nekako i zavarati IP range i tako otvoriti account sa sjedistem u US, ali preko izdane viza/mastercard kartice mozes vidjeti gdje je izdana i gdje je vlasnik, tako da ti nece dopustiti kupovinu. Dakle, treba ti strana kartica. Dakle treba ti greencard.
Inace, Steam nije lokalni website kao sto je index.hr, nego multinacionalni site na kojem se dnevno obavljaju deseci tisuca monetarnih transakcija.
Pa ti razmisli koliko su vjerojatne sanse da postoji obican program koji ce ga zavarati....
Lol...
Ja cijeli je_eni dan (i večer prošlog) pokušavam pre-loadati taj prokleti demo, i konstantno mi piše da su steamovi serveri trenutno prepuni, pa u 3pm!
Hmmm.... ako poznas nekoga tko je fizicki blizu a ima preloadan demo na svom kompu, mozes ga samo iskopirati u steamapps folder i pokrenuti checksum check.
Baš zato jer sam znao da će biti ovako. ;)
Hmmm.... ako poznas nekoga tko je fizicki blizu a ima preloadan demo na svom kompu, mozes ga samo iskopirati u steamapps folder i pokrenuti checksum check.
Nažalost ne. :(
Baš zato jer sam znao da će biti ovako. ;)
A jbg, ja sam igru tek jučer i dobio
i otkad sam je dobio nisam još uspio preloadat, iako pokušavam svakih 15 min (doslovno)...
a fck ja sam isto jučer počeo pre-loadat ali mi se pričorkilo i išo spavat tako da imam još za skinut nekih 30-tak posto,shit! e a kako se namjesti da mi kad skida sa steama i instalira pa da to ide na neku drugu particiju?
Slažem se, zato ću ga i ownat kad mi se preloada pa krenemo rokat zajedno! 
javite kad ce te rokat
Ako ste ikad ista preordali preko Steama morali ste znat da ce zadnji dan biti krkljanac. Ja sam spreman i cekam 21h. Jedva cekam da zasucem rukave i uzmem tavu u ruke 
Zna li neko gdje skinuti sa koje stranice demo?
Možeš sa steama ako si napravio preorder, a ako nisi pricekaj do 3.11 kada ce biti dostupan za sve (također na steamu).....
mozes malo cekat za punu verziju 
jel ko zna hoce li se moci igrati preko hamachija l4d 2?