Lich King dolazi u Kinu

poruka: 16
|
čitano: 1.137
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Lich King dolazi u Kinu".
3 godine
Lich King dolazi u Kinu

Zivi kosturi isuse pa oni nisu normalni kako to mogu staviti uopce u igru.

2 godine
neaktivan
RE: Lich King dolazi u Kinu

Bas sam to i ja zelio komentirati :)

Svasta....

2 godine
Lich King dolazi u Kinu

Dok čitam ovakve vijesti neznam dal bi se smijao glupanima ili plakao što takvi vode čitave nacije. Nadam se da bu takvi poumirali s vremenom, al to mi opet niš ne znači kad bum i ja mrtav do onda.

4 godine
Lich King dolazi u Kinu

A joooooooooj... za poludit.. Izlanuo se

To jednostavno nije prava stvar ovako. Srećom pa ne živimo pod takvom cenzurom (još).

Baš me zanimaju screen-shot-ovi te njihove verzije. Kakve će protivnike stavljati i što će sve biti redizajnirano.

Lijep pozdrav ;)
3 godine
Lich King dolazi u Kinu

Kina je unitarno-komunistički uređena zemlja u kojoj interesi i želje pojedinca moraju biti podređeni interesima društva u cjelini, a svaki indvidualizam se smatra subverzivnim. Ljudi koji igraju WoW kao kosturi žele biti drukčiji i samim time su (po shvaćanjima kineske komunističke partije) prijetnja za društvo koje treba biti monolitno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 10:25 (Zdenko).
4 godine
Lich King dolazi u Kinu

Nitko ne igra kao kostur ni u EU/US verzijama... Barem ja u 4 godine nisam vidio opciju za kreiranje takvog lika. Ono o cemu je rijec je da se kinezima ne svidja je sto ima neprijatelja koji su "zivi kosturi". Forsakeni nisu kosturi, izgledaju vise kao zombiji, mada su i to morali fixati da im slucajno negdje ne proviri kost iz mesa kao sto je to u EU/US verziji. I isto tako su morali promjeniti da kada likovi krepaju na zemlji ne ostanu kosturi od njih nego mali nadgrobni spomenici.

Sto se tice "razlicitosti"... Ljudi su u wow-u samo jedna od 10 rasa, svi su humanoidi, no neki izgledaju vise, a neki manje kao ljudi, foraskeni su cak i najblizi ljudima, posto su i sami bili ljudi, tako da je do toga prvo bi mjenjali taurene i draneie koji su kopitari i kao takvi najvise iskacu :P.

Nije mi jasno sto je clanak htio reci o raidanju gradova? Kakve to veze ima WotLK-om? Nema nikakavih questova sto se ticu toga, a nitko nije branio ljudima da naprave raid i prije WotLK-a i napadaju protivnicke gradove...

4 godine
neaktivan
Lich King dolazi u Kinu

...da ni meni nije baš jasno ovo vezano za gradove...da se možda ne misli na WG?

Zyn-FDS.
3 godine

Nitko ne igra kao kostur, ali postoje "čistokrvni" kosturi kao NPCi.

Every hole is a goal!
2 godine
neaktivan
Lich King dolazi u Kinu

A boze koliko ti kinezi mogu biti cudni neznaju se ni u igru uzivit

4 godine
neaktivan
Dajte ljudi ovo je bilo protiv te industrije ne igre...

Sto se lagano vidi u ostalim igrama gdje su ti zivi kosturi dozvoljeni...

A te price da nema invidualizma i slicno... LoL...

Dajte malo pratite Kinu... oni mozda imaju komunisticko uredjenje... ali zasto bi to bilo toliko lose???
In Control
4 godine
EnlightenedPhoenix kaže...

Dajte malo pratite Kinu... oni mozda imaju komunisticko uredjenje... ali zasto bi to bilo toliko lose???

Mozda zato jer ce 2013. biti prva ekonomska sila u svijetu, dok nasa svima nam draga Hrvatska jos nije izasla iz krize.

Mi cemo prodat jos koju tvornicu da vratimo ratu kredita, da puk opet glasa za a de ze i sve ce se valjda rijesit samo od sebe, jednog lijepog dana.

- Psiho246
2 godine
protjeran
Lich King dolazi u Kinu

ne vjerujem da su naši vlastodršci mnogo bolji, dapače još su i gori samo su užesne seljačine pa je pc i internet još eonima daleko od njih, ali kad jednog dana dođe neka nova generacija vođe koja se razumi u to naravno da će nam htjeti ukazati što je dobro a što loše

3 godine

Ako ti to nije toliko loše onda lijepo odi tamo, siguran sam da ionako smatraš da u Hrvatskoj ništa ne valja.

Ja bih radije živio u "trulim kapitalističkim" državama kao što su SAD, Kanada ili Irska ili nego li u tvojim uzorima Kini, Kubi ili Sj. Koreji.

Inače Kina je komunistička samo u socijalnom smislu, u ekonomskom smislu imaju kapitalizam iz 19. stoljeća.

Što se tiče ovoga da se u WoW ne može igrati kao kostur, ne postoji li neki undead zato? To je otprilike isto a ova zabrana se odnosila i na njih.

4 godine
neaktivan
Psiho246 kaže...

Mozda zato jer ce 2013. biti prva ekonomska sila u svijetu, dok nasa svima nam draga Hrvatska jos nije izasla iz krize.

Mi cemo prodat jos koju tvornicu da vratimo ratu kredita, da puk opet glasa za a de ze i sve ce se valjda rijesit samo od sebe, jednog lijepog dana.

Pa da... ali opet ne znaci da to treba biti loše... pogledaj molim te ovo tzv demokratsko, odnosno partitokratsko uredjenje... zar je toliko bolje od otvorenog tipa kineskog socijalizma??? Sada mozemo govoriti protiv vlasti... i sto nam to vrijedi....

Znas kako ce nam biti... Ako si gledao seriju Firefly i znas njenu povijest... tako ce biti.... manimo se engleskog, ucimo kineski... i to po mogucnosti 2 najrasirenija dijalekta...

In Control
3 godine
Lich King dolazi u Kinu

Ekipa, zanima me jedna stvar! Pošto nikad nisam igrao nijedan MMORPG pitao bih vas kako se to uopće igra! Uopće ne razumijem:

- da li se boriš protiv botova ili pravih ljudi

- kakvi su questovi (otprilike, par primjera)

- kakav je player vs player, kada nekoga poraziš što bude s njim

itd...

Hvala vam unaprijed na objašnjenjima Izlanuo se

webigre.bloger.hr
4 godine
neaktivan
FichoM kaže...

Ekipa, zanima me jedna stvar! Pošto nikad nisam igrao nijedan MMORPG pitao bih vas kako se to uopće igra! Uopće ne razumijem:

- da li se boriš protiv botova ili pravih ljudi

- kakvi su questovi (otprilike, par primjera)

- kakav je player vs player, kada nekoga poraziš što bude s njim

itd...

Hvala vam unaprijed na objašnjenjima Izlanuo se

- da li se boriš protiv botova ili pravih ljudi - ukoliko je PvE, onda su to, hajde da ih nazovemo botovi, ukoliko je PvP, onda se boris protiv karaktera koje su kreirali drugi igraci poput tebe

- kakvi su questovi (otprilike, par primjera) - primjer prvi: idi ubi 10 svinja i vrati se do questgivera, primjer drugi: idi ubi 10 svinja i donesi tom istom liku po komad mesa sa svake od njih :) primjer treci: donise mu kožu, konac i iglu, a on ti napravi ves masinu

- kakav je player vs player, kada nekoga poraziš što bude s njim - nista posebno, on mora ili dotrcati do svog tijela i ponovo se oziviti, ili to uraditi na groblju, za taj ''kill'' ti dobijas honor, koji poslje trosis na bolju opremu, jahalice bla bla bla...

http://en.wikipedia.org/wiki/Mmorpg

Zyn-FDS.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice