izuzetno bitno za igrivost. Nije mi jasno koju vrstu publike bi ovi capcomovi komentari trebali privući? Neiživljene pubertetlije kojima je draže potrošiti 400kn na igru da vide digitalne grudi kako se njišu, nego se malo potruditi u stvarnom životu i imati "live show"? A o ženskim igračima da ne govorim. bah.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hm, igra je Capcomova, ciljana publika je većinom Japan pa onda ostatak svijeta (kao i sve njihove igre), a realna je činjenica (koju objektivno nesmijemo zanemariti) da Japanci imaju najveći postotak čudnih fetišista. Prema tome to kod njih prolazi, a Europa će vjerovatno imati checkbox u opcijama da te gadarije isključi. There you go, all happy.
Hm, igra je Capcomova, ciljana publika je većinom Japan pa onda ostatak svijeta (kao i sve njihove igre), a realna je činjenica (koju objektivno nesmijemo zanemariti) da Japanci imaju najveći postotak čudnih fetišista. Prema tome to kod njih prolazi, a Europa će vjerovatno imati checkbox u opcijama da te gadarije isključi. There you go, all happy.
Japanci su neobican narod, pale se cak i na crtice. 
A sto se tice ovog checkbox-a cemu i iskljucivati ako vec postoji, od viska glava ne boli. Samo da igra valja i sve je u redu. 
Ako je igra dobra ko ce uopste to i zapaziti. U mom slucaju ako je igra bezveze necu je igrati sta god u nju da stave, ako je dobra uzivit cu se u igru i prelazenje da takve stvari necu ni primjetiti. Sve u svemu kao sto kazes ovakvi detalji ce privuci Japance ma kakva god igra bila, a sto se nas drugih tice glavno da je igra dobra, plus ako jos uz to ima dodatnih detalja eto jos bolje. Meni je uvijek bilo drago kada u igri vidim neke nove detalje, eto recimo prije sta ja znam koliko godina kad sam u igri mogao da palim ili gasim svjetlo i slicno, razbijati objekte itd. Ovo ce za mene biti jos samo jedan takav detalj.
Ej oni koji imaju lost planet 2 na pc nek mi jave preko privatne poruke kako se prelazi onaj boss u 3 mision onaj veliki crv heh......Na pocetku odmah me ubije pa zna li neko kako ga preci...nikako nemogu pobjeci od njega ili ga ubiti (ubiti nolikog gada....ma nemoguce
) Ak neko zna kako ga preci nek mi odmah javi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pomoc Hitno.
Evo presao sam je !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo na PC-u će se pojaviti u listopadu i ovo su službeni zahtjevi :
Minimalna konfiguracija:
CPU: Intel Core 2 Duo / AMD Athlon x2
Memorija: 1GB (WinXP) 2GB (Vista, Win7)
Hard Drive: 13.0GB slobodnog mjesta
Grafička kartica: DX 9.0c / Shader 3.0 NVIDIA GeForce 7800 serija / ATI Radeon HD 2400 Pro 256MB
Preporučena konfiguracija:
CPU: Intel Core 2 Quad Processor / AMD Phenom x4
Memorija: 3GB
Grafička kartica: NVIDIA GeForce 9800 serija / ATI Radeon HD4800 serija 512MB
Xbox 360 Controller for Windows
Prosječnih 35 FPS-a na DX9 i konfi iz potpisa. Kako će samo izgledati na DX11 kad ovako izgleda na DX9 (ne ulazeći u kvalitet gameplay-a)
Samo pederi ne vole klimanje sisa
znali ko na koj stranici mozese naci cd key-serial za lost planet 2 ili ako neko ima facebok da posalje porukom na milos milačak/milos-munja@hotmail.com plizzzzzzz.......