Lov na vještice u Dragon Ageu

poruka: 17
|
čitano: 1.019
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Lov na vještice u Dragon Ageu".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dragon Age: Origins
4 godine

Odlicno!

Jedva cekam. Taman sam zapoceo DLC Lelianas Song i kad ga zavrsim izlazi ovaj. Odlican tajming.

Namigiva

4 godine

Kak mi je išla na jetra ta Morrigan, nisam ju nikad vodio sa sobom osim na samom početku, kad je bila jedini izbor za trećeg člana... :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
3 godine

Meni je Morrigan išla na qrac... bukvalno   Cool

:)
4 godine
RE: Lov na vještice u Dragon Ageu
Zaratustra kaže...

Meni je Morrigan išla na qrac... bukvalno  Cool

LOL

--------

Meni je bila draga, zapravo čak i najdraži lik. Ovo mi je definitivno, ovako na prvu, najzanimljiviji DLC.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
3 godine

Najbolji spellcaster u igri ^^

3 godine

Slažem se da je najbolji spellcaster, ne znam kako bi prešao igru bez nje. A što se ljubavne priče tiče, nakon 2/3 igre sam prekinuo vezu sa Morrigan i zbario Lelianu čisto onako da probam i pokajao se. Morrigan mi je 10 puta bolja, ženio bih je odmah Namigiva

:)
2 godine
protjeran

Kako meni na jetra idu ovi DLC-ovi, jos jedna debilana za koju mozemo zahvalit onim pacijentima na konzolama

Nek izdaju ko nekad puno verzije igre, makar morali malo vise cekat, a ne osakacena sranje kod kojih je iz aviona vidljivo da fale neke stvari koje ce dodat (naravno uz malu nadokanadu) u jednom od nadolazecih DLC-ova, a sav pravi dodatni sadrzaj(u obliku misija, dodatnih itema, oruzja, neprijatelja...) nek saberu u jedan komad i kao nekad izdaje u obliku expanzija a ne da se ovako moram patit svako malo s kupovinama instalacijama raznoraznih DLC od kojiih vise ne znam sta imam a sta ne...a o ponovnoj instalaciji igre da ne govorim  

J3bo me pas ako od sad samo ne piratizitam igre i kupujem samo GOTY/SPECIAL/ENHECED edition izdanja

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
2 godine
Slažem se u potpunosti, ali živio kapitalizam - ovako mogu cicat lovu... Taman će sa Witchhuntom popunit rupu do izlaska D.A. 2, a onda sve ispočetka...
4 godine
dado8 kaže...

Kako meni na jetra idu ovi DLC-ovi, jos jedna debilana za koju mozemo zahvalit onim pacijentima na konzolama

Nek izdaju ko nekad puno verzije igre, makar morali malo vise cekat, a ne osakacena sranje kod kojih je iz aviona vidljivo da fale neke stvari koje ce dodat (naravno uz malu nadokanadu) u jednom od nadolazecih DLC-ova, a sav pravi dodatni sadrzaj(u obliku misija, dodatnih itema, oruzja, neprijatelja...) nek saberu u jedan komad i kao nekad izdaje u obliku expanzija a ne da se ovako moram patit svako malo s kupovinama instalacijama raznoraznih DLC od kojiih vise ne znam sta imam a sta ne...a o ponovnoj instalaciji igre da ne govorim 

Da je saberu u jedan komad, igra bi se radila još par godina. Meni, s mojih jako malo minuta dnevno posvećeno igranju, baš lijepo sjedne neki DLC tu i tamo. Još da imamo standard amerikanaca pa da nam DLCovi koštaju 10ak kuna, tko sretniji od mene.

A reinstalacija je stvarno problem - instaliraš s DVDa, ulogiraš se i igra skine sve što si kupio. Stvarno je gnjavaža :)

dado8 kaže...

Ne znam da li DLCovi dolaze s konzola, ako ono što dolazi s konzola 100% je loša grafika, gledano iz PCjevske perspektive.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 18:22 (Elles D.).
2 godine
protjeran
Elles D. kaže...

Da je saberu u jedan komad, igra bi se radila još par godina. Meni, s mojih jako malo minuta dnevno posvećeno igranju, baš lijepo sjedne neki DLC tu i tamo. Još da imamo standard amerikanaca pa da nam DLCovi koštaju 10ak kuna, tko sretniji od mene.

A reinstalacija je stvarno problem - instaliraš s DVDa, ulogiraš se i igra skine sve što si kupio. Stvarno je gnjavaža :)

dado8 kaže...

Ne znam da li DLCovi dolaze s konzola, ako ono što dolazi s konzola 100% je loša grafika, gledano iz PCjevske perspektive.

pa to su i bile ekspenzije, taman kad se zazelis ponovnog igranja, cca godinu do dvije nakon originala/nastavka dosla bi ti ekspenzija pa bis ponovno peglo i originalni i dodatni sadrzaj

a ovo kad sam govorio o sakacenjima na to sam doslovno i mislio, uopce se ne bi zacudio da se na naredbu kakvog glavonje iz menadjmenta iz originalno sadrzaja zapravo rezu neke stvari ili ih samo onemguce da bi ih  se onda  otkljucalo u DLC-ovima

primjerice u dragon age meni je ultra iritantno bio nedostatak skrinjice/mjesto za skladistenja viska inventara a njega je bilo i s skrinjicama previse

fallout3 onaj retrdirani lvl cap na lvl 20 do kojeg sam bez DLC-ova dosao na valjda pola glavna kampanje, ociti nedostatak oruzja armora u mass efectu ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 18:39 (dado8).
4 godine
dado8 kaže...

pa to su i bile ekspenzije, taman kad se zazelis ponovnog igranja, cca godinu do dvije nakon originala/nastavka dosla bi ti ekspenzija pa bis ponovno peglo i originalni i dodatni sadrzaj

Zašto čekati godinu dana kad svakih par mjeseci mogu igrati nešto novo? Igram jednu-dvije igre godišnje i baš mi paše takav tempo dodatnog sadržaja.

dado8 kaže...

a ovo kad sam govorio o sakacenjima na to sam doslovno i mislio, uopce se ne bi zacudio da se na naredbu kakvog glavonje iz menadjmenta iz originalno sadrzaja zapravo rezu neke stvari ili ih samo onemguce da bi ih  se onda  otkljucalo u DLC-ovima

Tko zna? Pratio sam razvoj od samih početaka, prije 6 godina i s totalno drugačijom grafikom od ove, i mislim da ima iznimno puno sadržaja (mislim da sam igrao preko 80 sati svoj prvi prolaz, a gdje su ostale priče koje još treb probati!). A još ekspanzija, DLCovi, knjige,... Mislim da niti ne bi bilo fer prema Biowaru, u odnosu na ostatak konkurencije, da nam ponude toliko sadržaja za bijednih 26 funti.

dado8 kaže...

primjerice u dragon age meni je ultra iritantno bio nedostatak skrinjice/mjesto za skladistenja viska inventara a njega je bilo i s skrinjicama previse

fallout3 onaj retrdirani lvl cap na lvl 20 do kojeg sam bez DLC-ova dosao na valjda pola glavna kampanje, ociti nedostatak oruzja armora u mass efectu ...

Pa zar moraš nositi toliko stvari sa sobom? Za fallout ne bih znao reći, ali ME (oba dijela) su mi baš lijepo sjela (zajedno s knjigama). Blago meni, kad se ne žalim na ništa :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
2 godine
protjeran

bas blago tebi, ja sam valjda ostario pa sam posto staro gundjalo - sve mi je nekako nekad bilo boljeSmijeh

2 godine
akakva je grafika na high postavkama, ja na laptopu igram sve low pa mi i nije nesto, frend mi kaze da je na high skoro kao u filmicima
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
4 godine

Grafika kao takva uopće nije loša - problem je u teksturama koje su prilagođene konzolama pa samim time i mutne. Time direktno kažnjavaju PC igrače koji bez problema podnesu i puno veće i detaljnije teksture.

Postoji korisnički mod koji daje filtrirane teksture i koji izgleda bolje od tekstura koje dolaze uz igru (možda su čak malo pre oštre), ali lik koji ih je napravio ih ne osvježava tako da u ekspanziji i novijim DLCovima neke teksture fale.

2 godine
protjeran
Elles D. kaže...

Grafika kao takva uopće nije loša - problem je u teksturama koje su prilagođene konzolama pa samim time i mutne. Time direktno kažnjavaju PC igrače koji bez problema podnesu i puno veće i detaljnije teksture.

Postoji korisnički mod koji daje filtrirane teksture i koji izgleda bolje od tekstura koje dolaze uz igru (možda su čak malo pre oštre), ali lik koji ih je napravio ih ne osvježava tako da u ekspanziji i novijim DLCovima neke teksture fale.

da bas to, a neke totalno bodu u oci

2 godine
di je taj mod
link please
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
4 godine

Sve modove imaš ili na službenom forumu ili na http://www.dragonagenexus.com/.

Ja osobno pratim kako se odvija prebacivanje Baldurs Gate II u DA engine. Nije da sam nešto optimističan, ali mogu se nadati nečemu valjda....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dragon Age: Origins
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice