Taman se naigram i zasitim Just Causea 2, i onda stize Mafia 2 :)
S tim sto opet sumnjam da ce me JC2 zabavljati do kolovaza, ali opet ok.
Samo se nadati da ce Mafia 2 biti jedna od boljih igara ove godine.
Taman se naigram i zasitim Just Causea 2, i onda stize Mafia 2 :)
S tim sto opet sumnjam da ce me JC2 zabavljati do kolovaza, ali opet ok.
Držim fige da ispadne dobra
mislio si reči jedna od najboljih ikad ne ove godine
Nadam se da neće biti zahtjevna kao GTA IV.
Ove god najviše očekujem 2 igre a to je trenutno mafia 2 i deus ex: HR, mafia 2 isključivo zato što ima dobru priču, nadam se da će ovaj nastavak isto imati...
također, gta 4 nije optimiziran niti malo, previše vremena su potrošili na zaštitu igre koja je na kraju bila probijena kao i na svakoj igri
. al mislim da će mafia 2 bit optimizirana, jer je već odgađana par puta. i baš me zanima hoće li dat za win XP
Bug ko Bug
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/mafia-2/12765.aspx?page=6&jumpto=815828&sort=asc&view=flat
Zašto opet previše blooma/HDR-a ili što god to bilo? Kad će više shvatit da to nije LIJEPO ni REALNIJE.
Usput, Mafia II ce podrzavati nVIDIA Physics.
Zašto opet previše blooma/HDR-a ili što god to bilo? Kad će više shvatit da to nije LIJEPO ni REALNIJE.
zato sto jedino tako na konzolama mogu dobit kakvu takvu grafiku, a nas na kompu nitko nista ne pita vec samo portaju
kvalitetnije teksture ili jos bolje normal mapa na par likova u prvom redu i onda u pozadini njesra teksture zamucena do bola tako da sve izgleda ljepse na sad vec 5 godina starom hardweru
također, gta 4 nije optimiziran niti malo, previše vremena su potrošili na zaštitu igre koja je na kraju bila probijena kao i na svakoj igri
. al mislim da će mafia 2 bit optimizirana, jer je već odgađana par puta. i baš me zanima hoće li dat za win XP
Ne znam zasto se stalno hvatate optimizacije gtaIV, za ono sto nudi gtaIV je po meni dobro odradjen, igra je medju prvima(ako se ne varam) uostalom iskoristavala sve 4 jezgre quad procesora - probleme sa tzv ''optimizacijom'' su imali pretezno ljudi koji ne vole bas kupiti igru i ljudi koji su htjeli sa prosjecnim konfama tjerati sve na max - najcesce kombinacija navedenog.
Mafia 2 je naslov koji definitivno nabavljam, nadam se da nece doci do odgode.
Mislim 5 mjeseca nije puno, ali nekako sto se vise blizi situacija je nekako sve napetija. Jednostavno sam nestrpljiv i ne mogu da docekam dan kada ce izaci, i jos onda kad vidim zahtjeve i shvatim zapravo kakvu kantu od racunara imam (nazalost to vec odavno znam, ali se uvijek nadam da ce jos posluziti i tako se povremeno ubode koja igra da je mogu vrtiti). Ma bar da pogledam gameplay na youtube. 
zato sto jedino tako na konzolama mogu dobit kakvu takvu grafiku, a nas na kompu nitko nista ne pita vec samo portaju
kvalitetnije teksture ili jos bolje normal mapa na par likova u prvom redu i onda u pozadini njesra teksture zamucena do bola tako da sve izgleda ljepse na sad vec 5 godina starom hardweru
Šuti, šuti, znam sve, samo ne želim opet izazvati bijes konzola fan-boya. 
Primjetio sam da takav izgled kakav ima Mafia II ima i DiRT 2......(jako svjetlo i zamućeno),to mi se nekako sviđa.
Jedva čekam Mafiu II.
Vita se pokušava izvuć iz bijede,a vi pričate o tamo nekom gta ------ jako sam optimističan za mafiju 2
Ne znam zasto se stalno hvatate optimizacije gtaIV, za ono sto nudi gtaIV je po meni dobro odradjen, igra je medju prvima(ako se ne varam) uostalom iskoristavala sve 4 jezgre quad procesora - probleme sa tzv ''optimizacijom'' su imali pretezno ljudi koji ne vole bas kupiti igru i ljudi koji su htjeli sa prosjecnim konfama tjerati sve na max - najcesce kombinacija navedenog.
A zašto ja nebi gta4 na svemu najnižem nebi mogao igrati na pristojnih 30 fps-a?
Nemaju svi novca za jače grafičke i nemoj ni spominjati da je igra dobro optimizirana jer nije.
Nadam se da ću mafiju moć pristojno zaigrat, vjerujem da će priča bit super (čak me podsječa na kuma 2 kada vito corleone tek kreće u "mutne" poslove)
A zašto ja nebi gta4 na svemu najnižem nebi mogao igrati na pristojnih 30 fps-a?
Nemaju svi novca za jače grafičke i nemoj ni spominjati da je igra dobro optimizirana jer nije.
Nadam se da ću mafiju moć pristojno zaigrat, vjerujem da će priča bit super (čak me podsječa na kuma 2 kada vito corleone tek kreće u "mutne" poslove)
Bez uvrede, ali konfa koju si stavio je puno starija od gta4 i ja ne vidim nista cudno u tome sto ju ne mozes vrtiti kako bi htio..kakve to veze ima sto nemas novca za jacu graficku - igra ima svoje zahtjeve, nemas novaca, ok, jednom ces imati ili neces - kakav ti je to pobogu argument uostalom lol.. uzmi konzolu i nemas brige, ako zelis igrati na pc stalno, budi spreman na mijenjanje komponenti kroz neki vremenski period..
Uzmimo npr. crysis - igru s najrealističnijom grafikom do sada - ide na 1440x900 low na pristojnih 35 fps-a.
GTA4 - 800x600 sve low - 15 fps-a.
To je neoptimiziranost.
Znam da mi je grafa krntija teška al eto samo govorim da gta4 nije dobro neoptimiziran.
No previše smo skrenuli s teme...
jesam, razmažen sam, al volio bih vidjet teselaciju u ovoj igri 
Kad sam igro prvu Mafiju to mi je bila najbolja igra tada, isto mislim da će Mafija 2 jedna od najboljih igara ove godine.
Nadajmo se da će bit u kolovozu.
Da ne odgode opet...
Uzmimo npr. crysis - igru s najrealističnijom grafikom do sada - ide na 1440x900 low na pristojnih 35 fps-a.
GTA4 - 800x600 sve low - 15 fps-a.
To je neoptimiziranost.
Znam da mi je grafa krntija teška al eto samo govorim da gta4 nije dobro neoptimiziran.
No previše smo skrenuli s teme...
my cofgiguration of comuper is Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5400+ (2 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 3072MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
Card name: NVIDIA GeForce 9500 GT
Display Memory: 1776 MB
Current Mode: 1366 x 768 (32 bit) (60Hz)....
kaj mislite.....
Mafia je najbolja igra ikad!! :
Samo se nadam da ce Mafia 2 zadrzat taj poseban štih iz prvog dijela... Po meni je taj štih najbolji dio Mafie :D