Mafia II i Metro 2034, također u tri dimenzije

poruka: 11
|
čitano: 966
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Mafia II i Metro 2034, također u tri dimenzije".
4 godine

Ma trodimenzionalne igre postoje već neko vrijeme, odnosno, nekima je 3D dodan zakrpom.

Ja sam probao igrati BF: BC2 i odlično izgleda, samo što 3D pojede pola FPS-a. Vjerojatno je to razlog što neće biti 3D Mafije na konzolama.

Napomena: igram sa plavo-crvenim 3D naočalama, a što bi tek bilo da imam polarizacijske naočale i 120 Hz monitor Cool

3 godine
RE: Mafia II i Metro 2034, također u tri dimenzije

znam da si  financijski nemogu priustit 3d monitor i sve to, pa pitanje... jel zanimljivo igrat tako u 3d okruzenju, ili je to samo vise radi efekata? čuo sam da ti lete daske u glavu i metci u celo i takve stvari...

2 godine
protjeran

"a češki developeri već su požurili objaviti da će i njihova igra biti trodimenzionalna (ali samo na PC-u, za konzole štanga – ha-ha!)"

LOL 

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
23 mjeseca

Crysis 2 će također imati 3D podršku.

4 godine
ranko091 kaže...

... jel zanimljivo igrat tako u 3d okruzenju, ili je to samo vise radi efekata? čuo sam da ti lete daske u glavu i metci u celo i takve stvari...

Zanimljivo je neko vrijeme ali umara oči, barem ove crveno-plave naočale s kojima sam ja igrao. Ne znam kako je sa polarizacijskim naočalama jer nisam niti u kinu gledao 3D ali prepostavljam da je ugodnije iskustvo.

2 godine
s polarizacijskim naocalama je super. Nakon 2 sata nimalo umora. Al to ovisi od covjeka do covjeka
hmda
3 godine
Slash 666 kaže...
s polarizacijskim naocalama je super. Nakon 2 sata nimalo umora. Al to ovisi od covjeka do covjeka

ok. vidim ja da tu nitko bas ne kuzi sta ja pitam. Ima li 3D effekt ikakvu vrijednost dok igras ili je to sve samo eye candy? to sam htio pitat...

3 godine
Ja sam isprobao Nvidijin 3D sa onim naocalama i ima razlike, a i zabavnije je sa time.
E sad štos je u tome sto kvaliteta 3D prikaza ovisi o samoj igri, a i još veća mana je rezanj FPS-a za 50%.I iskreno nije mi bas previše jasno kako oni planiraju učiniti metro2034 i Crysis igrivim a da igrač u kanti nema barem dvije GTX480.
I'll be back
3 godine

Promakla vam je Trackmania nations forever :D

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/
4 godine
neaktivan
ranko091 kaže...
Slash 666 kaže...

ok. vidim ja da tu nitko bas ne kuzi sta ja pitam. Ima li 3D effekt ikakvu vrijednost dok igras ili je to sve samo eye candy? to sam htio pitat...

Samo eye candy... nista drugo...

In Control
3 godine
EnlightenedPhoenix kaže...

Samo eye candy... nista drugo...

Znači samo još jedan skupi gadget... hvala na odgovoru.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice