- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne tiče se teme ali jel to neki bug ovdje u gamesmasteru, da mi pod danas prikazuje vijesti od prije 3 dana!? Prije nije bilo tako to je od neki dan počelo dešavati.
Ista stvar i kod mene.
A sto se tice zahtjeva, na zalost su malo preveliki za moju staru pilu. 
A bitno da je igra tu, pa kad nabavim novi PC imam sta da igram.
Pa zahtjevi i nisu nešto strašni, puno poslije GTA IV izlazi, a zahtjevi za minimum su skoro isti kao i GTA IV, još ako bude igra dobro optimizirana (a vjerujem da će biti bolje od GTA IV), nema kraja sreći.....
Zna ko kad tocno izlazi?
Ak je ovak miran sam....Ali mislim da će moja GTX-ica potjerati i pshyx, nadam se da će ko i u Batmanu biti opcija za namještanje količine pshyxa.
Kolko vidim DX10 je minimalni zahtjev za pokretanje (DX10 grafička).
Zahtjevi su ipak malo veliki - Jer sa preporučenom (ATi 3870, nVIDIA 9800) se vjerovatno računa Medium - High 1280x1024. Za Very High + AA ce ipak trebati sigurno jedna 5850, nVIDIA GTX 260.
video cards and resolution: apex high settings
recommended: nvidia geforce gtx480 for graphics and a dedicated nvidia gtx 285 (or better) for Physx
LOL umjesto da se igra s gtxom 285, on bi trebao služiti za fizikalne izračune
nadam se da če biti optimizirana bolje nego gta IV 
nadam se da če biti optimizirana bolje nego gta IV 
Da, preporučuju i7 i 2 GTX grafe...
Za mene prezahtijevno tako da ču vjerovatno morati igrati na najnižim postavkama...Mada sam mislio kupiti novu grafičku nažalost neću moći piknuti iz razloga što treba skupit i za knjige...
Strpite se jos par mjeseci, trenutno se igra optimizira za tocno odredenu karticu

24. 8. pise ti u tekstu
ram ce drzat, grafa mi je odlicna(gtx260), samo proc steka :(
Zna ko kad tocno izlazi?
hvala bogu pa ne piše u prvoj rečenici teksta....
Odlično, samo se nadam da će biti igra više igrljiva i tečna nego GTA IV. Kad se sjetim Mafije 1 imala je solidnu grafiku i odličnu priču, nadam se da dvojka neće razočarati.
Pretjerali su... Svaka igra koja koristi Physx u većim količinama ima užasan FPS, a Havok ga owna gotovo u svakom pogledu, a da ne govorim koliko je lakši na resursima. I opet ostaju ovime zakinuti ATI korisnici... Loše