Štrašno, zanima me kao če igra proči u njemačkoj i australiji

- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
JEDVA ČEKAM!!
(nadam se da grafika ne bude na razini PS2 kao što je bio slučaj sa bully-em)

Zasto u Australij?U njemačjoj kužima ali u Australiji....WTF

vjerovatno zato što su i u australiji skloni zabranjivanju prodaje za dobre igre

Zato jer Australija nema 17+, AO ili kako već nazivaju ocijenu samo za odrasle. Sve igre koje su tako rangirane u ostalim zemljama imaju zabranu prodaje u Australiji.
Nisam nikad igrao Manhunt, jel igra ima uopće priču ili samo ubijaš ljude i to je to?

wtf,
zivjela piratizacija
Nisam nikad igrao Manhunt, jel igra ima uopće priču ili samo ubijaš ljude i to je to?
ima priču. nešto kao bolesni big brother
gledao sam trailer od GoW 3 .. dok ti stiskas L1 + R1 ovaj drugom covjeku polaaaako i tesko otkine glavu s ramena i digne je u zrak .. WTF!? nekako mi se to cini previse ..

Zeznio sam se
, mislio sam na australiu.

Zeznio sam se
, mislio sam na australiu.
??? WTF ???
gledao sam trailer od GoW 3 .. dok ti stiskas L1 + R1 ovaj drugom covjeku polaaaako i tesko otkine glavu s ramena i digne je u zrak .. WTF!? nekako mi se to cini previse ..
Pa po mitologiji ima smisla - on čupa glavu Heliosu (bogu sunca) Prema mitologiji njegova glava ili aureola na glavi sjaji kao sunce pa je koristi kao fenjer kada ide kroz špilju xD
nisam našao piratliju još...
Misliš na video u kojem čudovištu iskopa oko, zbilja gadno i nadasve bolesno - link - Oprez!, ne gledajte ak ste slabog želuca i pamtite neke "zle" slike ;)
Nisam igral prvi Manhunt, mislim zaigrati drugi kad se nađe vremena.
Mislim da to sliči Postalu, a svi željno iščekujemo trojku iduće godine :)
Sta bi trebala doc na trrente danas.
Misliš na video u kojem čudovištu iskopa oko, zbilja gadno i nadasve bolesno - link - Oprez!, ne gledajte ak ste slabog želuca i pamtite neke "zle" slike ;)
Nisam igral prvi Manhunt, mislim zaigrati drugi kad se nađe vremena.
Mislim da to sliči Postalu, a svi željno iščekujemo trojku iduće godine :)
Nije slično Postal-u, puno je dublje, mračnije, bolesno nasilnije i sa puuno boljom atmosferom. 
Postal je više kao neki šareni trash..
evo stigao je na torrente
Iako se Manhunt 2 pojavio prije čak dvije godine, verzija za PC će se pojaviti tek u ovog petka
LOL :D
Prvi deo sam igrao, dobra igra.
Nisam je prešao, ali sam bio pri kraju.
Probaću Manhunt 2.
Znam da je netko već pitao u ovoj temi, no odgovor nisam baš razumio stoga ponovno pitam, koja je priča u Manhuntu i Manhuntu 2?
Strašna će bit grafika
- Operating System: Windows XP (Home and Professional), SP1 or higher plus DirectX 9.0c / Windows Vista
- Processor: Intel Pentium 4 (1.7+ GHz), AMD Athlon 1800+
- Memory: 512MB XP / 1GB Vista, 3.8GB Hard Drive Space
- Video Card: DirectX 9.0c Shader 2.0 Supported, 128 MB, Nvidia 6200 or Better, ATI Radeon x300 or Better
- Sound Card: DirectX 9.0 Compliant
- Peripherals: Keyboard and Mouse Required
evo skinuo samo probao i mogu reći da grafika i nije baš nešto.