Maši rukicama, maši nogicama!

poruka: 17
|
čitano: 1.172
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Maši rukicama, maši nogicama!".
4 godine

Well I guess it works for monkeys...need more testing!

Imamo Hrvatsku...u Banani...
4 godine

Ovo djeluje popluretardirano i polupederski; to je uredjaj proizveden od slugu krupnog kapitala u interesu globalne dominacije masona i komunista po nalogu cionistickog rezima!

\o/

2 godine

Moram priznati da djeluje smiješno ali realno gledajući ako ništa drugo zdravije je nego sjediti ispred monitora, zar ne?

A iskreno izgleda i zabavno.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 10:36 (Minoza).
3 godine

ja uopce nisam skuzio sto se odvija na ekranu... sto rade, tj sto to igraju

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
4 godine
RE: Maši rukicama, maši nogicama!
Kant kaže...

to je uredjaj proizveden od slugu krupnog kapitala u interesu globalne dominacije masona i komunista po nalogu cionistickog rezima!

Eh,što?

skank666 kaže...

ja uopce nisam skuzio sto se odvija na ekranu... sto rade, tj sto to igraju

Ja sam vidio samo neke lopte koje idu prema njima i ovi vjerojatno trebaju rukama hvatati te lopte... ili tako nešto.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
2 godine

...

Kadir beneath Mo Moteh
4 godine
neaktivan
Koji idiotizam... hahahaha...

Pa cek... ako vec igras te glupe igre...

sto nije bolje otici igrati odbojku, badminton ili sto vec vani...

Prodaju nam iluziju realnosti... a zasto bi to mi kupovali ako imamo realnost prilicno besplatno???
In Control
4 godine

Osobno nisam ljubitelj tih novih kontrolera gdje moras mlatarati rukama (nogama).

Pobornik sam dobrog starog uzivanja zavaljen u folelju/kauc s gamepadom u rukama.

A za fizicke aktivnosti imam nogomet, kosarku, plivanje i sl.

Wii mi je ok kad se sabere ekipa, pa krene zafrkancija.

Ali nema sanse da sam igram neko kuglanje ili tenis mlatarajuci po sobi.

Cypher: Ignorance is bliss.
3 godine
EnlightenedPhoenix kaže...

Prodaju nam iluziju realnosti... a zasto bi to mi kupovali ako imamo realnost prilicno besplatno???

LOL, slažem se.

Što nije poanta video igre doživjeti nešto što ne možeš u raditi stvarnosti.

Kakva mi korist od napucavanja virtualne lopte u stanu?

I zašto onda imamo trenere i propisane vježbe, što jednostavno ne bi svi skakali i mlatarali rukama i tako fit otišli na olimpijadu.

Ovo je teški debilizam, barem te virtualizacije sporta.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
2 godine

Mislim da su ovi malo i namjerno glumili retardiranost (pogotovo zena).

Ovako glupi ne mogu izgledati a da to nije bilo namjerno. Ponasaju se kao da ih resetas minigunom u slow motionu, njihove kretnje ne mogu povezati jednostavno sa nicime. Vjerujem da bi netko tko se normalno ponasa ispao manje glup.

Ali nije mi jasna jedna stvar. 

Nije mi jasan koncept igranja igara a da je tu ukljucena fizicka aktivnost. Cemu onda igre?

Nadam se da za nekoliko godina necemo imati prazne boksacke dvorane, a ljudi kod kuce masu rukama pred ekranom, boreci se sa virtualnim protivnikom..

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 13:03 (Dragon23288).
2 godine

Lol. Izgleda opasno. Stalno sam čekao kada će lik slučajno mlatnuti malog. Smijeh

Grow old or die trying.
4 godine

A valjda će bit zabavno klincima :S

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
3 godine
wyks kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...

LOL, slažem se.

Što nije poanta video igre doživjeti nešto što ne možeš u raditi stvarnosti.

Kakva mi korist od napucavanja virtualne lopte u stanu?

I zašto onda imamo trenere i propisane vježbe, što jednostavno ne bi svi skakali i mlatarali rukama i tako fit otišli na olimpijadu.

Ovo je teški debilizam, barem te virtualizacije sporta.

ok i ja se slažem sa svime time... ali pogledaj ti one američke gradove, sa 100 katova sve oko njih beton... nije to kao kod nas, 20 katova i svugdje zelenilo... tako da u jednu ruku znam da će bit ljudi koji će kupit. Ja ne, ja radim na građevini i mene lopata i kramp dobro rekreiraju...

2 godine

Ma ideja nije loša - bilo bi fora s madworld ili fight night round, he. Ali s obzirom na filmić, izgleda da je potreban veliki prostor, a ne vjerujem da ima puno ljudi koji si mogu priluštiti takav prostor... I da, djeluje retardirano (što je vjerojatno namjerno s obzirom da prikazuje samo te "glumce", a ništa na ekranu što mi je sumnjivo). Grafika lijepo izgleda, ali sigurno će biti samo mrvicu bolje od Wiija. I da, igre koje su prikazane su i dalje debilne. Napucavanje lopte? Ako si dijete, zabavno je. Ali ako si odrastao i to igraš, blesavo je, repetitivno i dosadi za pet minuta osim čudaka koji moraju nabijati rezultate...

Ma zaraditi će se na tome, odnosno, amerikancima koji su već ovako debeli, pa im daju igru da se više kretaju...

4 godine
harpy21 kaže...

Ma ideja nije loša - bilo bi fora s madworld ili fight night round, he. Ali s obzirom na filmić, izgleda da je potreban veliki prostor, a ne vjerujem da ima puno ljudi koji si mogu priluštiti takav prostor... I da, djeluje retardirano (što je vjerojatno namjerno s obzirom da prikazuje samo te "glumce", a ništa na ekranu što mi je sumnjivo). Grafika lijepo izgleda, ali sigurno će biti samo mrvicu bolje od Wiija. I da, igre koje su prikazane su i dalje debilne. Napucavanje lopte? Ako si dijete, zabavno je. Ali ako si odrastao i to igraš, blesavo je, repetitivno i dosadi za pet minuta osim čudaka koji moraju nabijati rezultate...

Ma zaraditi će se na tome, odnosno, amerikancima koji su već ovako debeli, pa im daju igru da se više kretaju...

...i naravno ti si svjestan cinjenice da je Natal projekt namjenjen Xbox360 konzoli....right!

Imamo Hrvatsku...u Banani...
3 godine
Kaiserex kaže...

Well I guess it works for monkeys...need more testing!

Lupit ce dijete kako se razmahala,hahaha xD

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
2 godine
Kaiserex kaže...
harpy21 kaže...

...i naravno ti si svjestan cinjenice da je Natal projekt namjenjen Xbox360 konzoli....right!

Hm, to nisam znao. Mislio sam da je riječ o samostalnoj konzoli s kamerom....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice