Aha,malo sutra,onako čisto balkanski: Infinity Ward - možete mi ga pop...šit.
Koja pohlepna gamad bez granica,novi EA.
Aha,malo sutra,onako čisto balkanski: Infinity Ward - možete mi ga pop...šit.
Koja pohlepna gamad bez granica,novi EA.
Udarili novci u glavu ali vratit ce se to njima kad-tad
Po meni bi daleko veći promašaj bio da mogu tako nešto napraviti, a ne naprave.
Jel će se prodati? Vjerojatno hoće. Onda prodavaj...
Znači sad se i par novih mapa u MP igrama naziva DLC-om i naplaćuje se... STRAŠNO!
Mnogi ljudi i sad imaju problema sa iwnetom tj pronalaskom igre a šta će tek biti kad polovica bude imala dodatne mape a mi ostali ne. Znači 50% manje uspjeha. Bit će veselo
Ajme, znao sam da je IW pohlepan čim su onako okljaštrili i ograničili multiplayer u MW2, te još za 10 dolara podigli cijenu igri, ali ovo je strašno. Ovo je pljačka. Pohlepa će upropastiti CoD serijal (ako već i nije).
Vec je upropasten cod. Zalosno,ali nekada sam ih cjenio i gledao kao uzore za druge izdavace.
A pretjerali su!!!
nego, vidim da su 2 forumaša prozvali Infinity Ward! nisu oni krivi, oni su dobar posao odradili... problem je u izdavaču koji muze maximalno - Activision Blizzard :(
Nekak sam bio hepi kad su se Activision i Blizzard udružili - konačno netko jači od EA... ali s vremenom sam se razočarao u njih, dok EA izdaje sve bolje naslove...
Eto vam ga vas ljubljeni AB - gori su od EA pet puta
kad sam prije koji tjedan govorio da ce se ovo desiti onda me se napadalo - sad ga imate
btw za Eurpu najvjerojatnije cijena nece bit 15$ vec 15E 
sta li ce tek izvest s Starcraftom 
Pohlepa će upropastiti CoD serijal (ako već i nije).
Kao što je pohlepa upropastila prodaju MW2 kad su digli cijenu igre za 10$, jedva su uspjeli prodati 25 milijuna primjeraka.
Sarkazam na stranu, oni znaju da mogu staviti tu cijenu i da će svejedno prodati milijune primjeraka, a kad imaš parsto milijuna u džepu to što par ljudi na forumima viče o pohlepi i propasti CoDa baš ih i ne boli jako.
Za 15 dolara mogu uzet neku full igru, a ne par mapa. Thumbs down to Activision-Bizzard!!
Pohlepa će upropastiti CoD serijal (ako već i nije).
Kao što je pohlepa upropastila prodaju MW2 kad su digli cijenu igre za 10$, jedva su uspjeli prodati 25 milijuna primjeraka.
Sarkazam na stranu, oni znaju da mogu staviti tu cijenu i da će svejedno prodati milijune primjeraka, a kad imaš parsto milijuna u džepu to što par ljudi na forumima viče o pohlepi i propasti CoDa baš ih i ne boli jako.
sve to stoji, dapace meni bi iznenadilo da su stvar drukcije izveli jer ovo je samo rezultat politike koju AB vodi zadnjih godinu dvije - lova i samo lova
Ne treba zaboravit da je EA prvi zapoceo takvu praksu maximalne eksploatacije i u pocetku je na konto toga masno zaradjivao a zavrsilo je kako je zavrsilo - na vjerujem da ce ista drukcije bit ni s AB
Bad Company 2
Alternativa i konkurencija, pozitivna stvar kapitalizma.
Ako ovako produze , COD ide down.
A šta ste mislili, zašto nema moddinga i dedicated servera. :)
e bas zbog takvih razloga nedao Bog da ONLIVE zazivi i ovako su prebahati a onda bi mogli kontrolirati bas sve
A šta ste mislili, zašto nema moddinga i dedicated servera. :)
besplatna konkurencija
IW - briga za igrace yea right
sta je najgore ... neko ce i kupit
a sto je jos gore ovi ce izbaciti jos takva dva tri "DLC"
Svaka mapa stoji 5$ žalosno.
Svaka mapa stoji 5$ žalosno.
opet same klevete i lazi - rijec je o 5E
opet same klevete i lazi - rijec je o 5€
evo popravio sam ti malo
cod5 ja bar davo besplatno mape(makar i ni oni nisu dali sve za dabe)
cod5 ja bar davo besplatno mape(makar i ni oni nisu dali sve za dabe)
za pc je bilo sve djabe(bar tako mislim) a konzole su druga pjesma 
Vjerojatno će i postati najpopularnije mape pa će većina morati kupiti
kupiš mape za 15 evra i onda ih nemoš igrat kad oš nego kad ti to iwnet kaže tj odabere(a onda te izbaci iz lobija) :D
i eto zbog toga i još par stvari (ubisoft drm, bioshock dlc) ljudi neće kupovat više originale i prijeć će na piratluk jer tamo ne plaćaš nikakve dodatke nikom.
ne kažem da je piratstvo dobro al jbg, ak kane ovako je**t , odlično je ;)
Mislim da će CoD franšiza završiti tako što će infinity ward sa blizzardom napraviti CoD MMOFPS i onda će mjesečno musti lovu kao što rade i sa wowom, i to će biti ogroman uspjeh u takvom žanru(i prvi vjerojatno takvih razmjera) i onda će svi ostali počet raditi klonove toga da bi ugrabili dio kolača.
Mislim da će CoD franšiza završiti tako što će infinity ward sa blizzardom napraviti CoD MMOFPS i onda će mjesečno musti lovu kao što rade i sa wowom, i to će biti ogroman uspjeh u takvom žanru(i prvi vjerojatno takvih razmjera) i onda će svi ostali počet raditi klonove toga da bi ugrabili dio kolača.
Pa o tome se špekulira već neko vrijeme. Po meni bi to trebalo sličiti Borderlandu. Baš me zanima kakvu bi glavnu priču smislili?