Možete još u nastavku dodat "Vijest preuzeta s HCL-a" ili slično.
Najmanje s Engineerom?
E pa ja sam prošao s njim :D, i ona glupa lopta mi je spasila život sto puta.
Možete još u nastavku dodat "Vijest preuzeta s HCL-a" ili slično.
Najmanje s Engineerom?
E pa ja sam prošao s njim :D, i ona glupa lopta mi je spasila život sto puta.
Prešao sam ga sa Vanguardom. Super klasa. Što se tiče vjesti na to sam več navikao da kasne.
28 puta?! o.O
ffs...get a life... ili bar novu igru... :D
Ne kužim zašto je Soldier najpopularnija klasa. Mislim, klasa nije loša, ali nije tako zabavna kao ostale. Za mene je previše "obična".
Ne kužim zašto je Soldier najpopularnija klasa
Fajter (soldier) je čest izbor klase u rpg-u , onda po popularnosti slijedi neki pandan magu (vanguard u ovom slučaju -nešto kao arcane warrior u Dragon Age-u ,dakle križanac).
Ono , bitka u prvim redovima , a umjesto mačeva ovdje dereš jurišnom puškom.
Tako nekako ja to tumačim :)
80% muski Shepard?!
Zenski Shepard ima glas da se zaledis od lepote. Krene dijalog a ti se topis od miline kada kaze: "Tell me everything what you know!"
Ne bih igrao muskog pa taman da nikad vise ne zaigram ME. 
80% muski Shepard?!
Zenski Shepard ima glas da se zaledis od lepote. Krene dijalog a ti se topis od miline kada kaze: "Tell me everything what you know!"
ja obozavam igrati sa komadom u me1/me2.. jednostavno mi je prehebena shepardica..
Najvise me cudi (mali) postotak onih koji su prenjeli saveove, a i onih koji su igru zavrsili.
ja obozavam igrati sa komadom u me1/me2.. jednostavno mi je...
...nacrtana. :-)
Nije zbog komada vec zbog glumice, (koja btw nije ni nalik Shepardici iz igre), ali glas se "lepi" ko lud
80% muski Shepard?!
Hehe ovo sam i ja pomislio. Puno je bolje ženska odradila posao od lika po meni iako nije ni muški glumac loš.
Ja spadam u one koji igraju sa default likom, prenesli su save, završili igru, igrali sa klasom soldier.
Dvojku sam prešao 1.6 puta (drugi put nisam do kraja odustao sam zbog "rudarenja")
Jedinicu sam prešao 4-5 puta i planiram još jednom prije faksa.
Gotovo uvijek fajter i to shepardica...da ne ponavljam što su u postovima prije pisali... reći ću samo 100% ste u pravu :D
samo jedamput sam prošao sa Shepardom i to zbog Tali :P, da se može spačat s shepardicom ne bih ni taj put...
Ja sam prešao obje igre za, po meni, najboljom klasom....Infiltrator (aka snajperista/informatika)
Lice je bilo "moje" i prenio sam save (igrao sam prvi ME 2 puta jer nisam spasio Wrexa što me izbediralo)
Neki ljudi nisu prešli igru?!?!? Da li su oni normalni :-D Kako stati kada je priča predobra?