Mass Effect 2 statistike

poruka: 13
|
čitano: 1.172
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Mass Effect 2 statistike".
3 godine
protjeran
Mass Effect 2 statistike

Možete još u nastavku dodat "Vijest preuzeta s HCL-a" ili slično.

Najmanje s Engineerom?

E pa ja sam prošao s njim :D, i ona glupa lopta mi je spasila život sto puta.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
4 godine
Mass Effect 2 statistike

Prešao sam ga sa Vanguardom. Super klasa. Što se tiče vjesti na to sam več navikao da kasne.

Sometime the best defense is to attack!
23 mjeseca
Mass Effect 2 statistike

28 puta?! o.O

ffs...get a life... ili bar novu igru... :D

igrorama.com
4 godine
Mass Effect 2 statistike

Ne kužim zašto je Soldier najpopularnija klasa. Mislim, klasa nije loša, ali nije tako zabavna kao ostale. Za mene je previše "obična".

http://www.youtube.com/user/sfdebris --- recenzije Star Trek epizoda
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 11:22 (zoran010).
4 godine
RE: Mass Effect 2 statistike
zoran010 kaže...

Ne kužim zašto je Soldier najpopularnija klasa

Fajter (soldier) je čest izbor  klase u rpg-u , onda  po popularnosti slijedi neki pandan magu (vanguard u ovom slučaju -nešto kao arcane warrior u Dragon Age-u ,dakle križanac).

Ono , bitka u prvim redovima , a umjesto mačeva ovdje dereš jurišnom puškom.

Tako nekako ja to tumačim :)

Hej Džo, jesi šenuo, Kuda si to s pištoljom krenuo?
3 godine
Mass Effect 2 statistike

80% muski Shepard?!

Zenski Shepard ima glas da se zaledis od lepote. Krene dijalog a ti se topis od miline kada kaze: "Tell me everything what you know!"

Ne bih igrao muskog pa taman da nikad vise ne zaigram ME. Cool

3 godine
protjeran
Solo kaže...

80% muski Shepard?!

Zenski Shepard ima glas da se zaledis od lepote. Krene dijalog a ti se topis od miline kada kaze: "Tell me everything what you know!"

ja obozavam igrati sa komadom u me1/me2.. jednostavno mi je prehebena shepardica..Belji se

3 godine
Mass Effect 2 statistike

Najvise me cudi (mali) postotak onih koji su prenjeli saveove, a i onih koji su igru zavrsili.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
3 godine
dokly kaže...

ja obozavam igrati sa komadom u me1/me2.. jednostavno mi je...

...nacrtana. :-)

Nije zbog komada vec zbog glumice, (koja btw nije ni nalik Shepardici iz igre), ali glas se "lepi" ko lud

2 godine
Solo kaže...

80% muski Shepard?!

Hehe ovo sam i ja pomislio. Puno je bolje ženska odradila posao od lika po meni iako nije ni muški glumac loš.

4 godine
Mass Effect 2 statistike

Ja spadam u one koji igraju sa default likom, prenesli su save, završili igru, igrali sa klasom soldier.

Dvojku sam prešao 1.6 puta (drugi put nisam do kraja odustao sam zbog "rudarenja")

Jedinicu sam prešao 4-5 puta i planiram još jednom prije faksa.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 1:54 (Hyperion).
4 godine
neaktivan
Mass Effect 2 statistike

Gotovo uvijek fajter i to shepardica...da ne ponavljam što su u postovima prije pisali... reći ću samo 100% ste u pravu :D

samo jedamput sam prošao sa Shepardom i to zbog Tali :P, da se može spačat s shepardicom ne bih ni taj put...

4 godine

Ja sam prešao obje igre za, po meni, najboljom klasom....Infiltrator (aka snajperista/informatika)

Lice je bilo "moje" i prenio sam save (igrao sam prvi ME 2 puta jer nisam spasio Wrexa što me izbediralo)

Neki ljudi nisu prešli igru?!?!? Da li su oni normalni :-D Kako stati kada je priča predobra?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice