hehe taman poceo igrati ME2 sada ME3 dolazi fino fino :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oni nisu normalni,narod nije ni prešao prvi checkpoint a ekipa već radi na nastavku.
Oni nisu normalni,narod nije ni prešao prvi checkpoint a ekipa već radi na nastavku.
Kako tko :)
Ništa čudno. Dvije godine je puno vremena i predstavlja razuman razvojni ciklus. Inače se to tako i radi - ukoliko imaš budžeta odmah radiš na nastavku. Recimo dok se Modern Warfare 2 završio ekipa je počela raditi idući nastavak o kojem se ni ne priča. Šta si ti mislio, da oni sjede na ušima i kupaju se u parama? :\
Uostalom, da se više čeka samo bi došlo do izmjene ljudi unutar teama i time se izgubila čar koju igra ima :)
Auuuu 2012, sumnjam da ću ga uspiti zaigrati ;D
Nadam se da će doći prije smaka svijeta da ga stignemo proći
osim ako REAPERI ne dođu prije...
ja ga prešao prije 2 min
ne 1 checkpoint već 68% igre
Do onda ćemo importati save game iz ME-a u stvarni život - Shepard je tu i nema brige 
Kakvi reperi? Misliš na MC Hammera?
zezam se. samo nek release date bude par dana prije, pa da gledam odjavnu "špicu" kad nam odzvoni.
Kakvi reperi? Misliš na MC Hammera?
zezam se. samo nek release date bude par dana prije, pa da gledam odjavnu "špicu" kad nam odzvoni.
Pocetkom 2012. Znaci imat cemo dovoljno vrimena do kraja 2012. odigrat bar 2-put cilu trilogiju. A uostalom, dok se kroz pustinju postapokalipticne zemlje budemo trudili da prezivimo, mozda naletimo na neki komp koji radi. Zamisli onda tek veselja.
haha...2012 vas muci cini se?
Pa bilo bi lijepo da ovaj zivot postane
stvaran Fallout 3
Igram me2 i suuper je i jedva cekam nooovi me3
http://gamers.ba/vijest/10315/mass-effect-3-nece-izlazit-za-pc/
Mass Effect 3 ne izlazi na PC
Osobno, ne vjerujem, šta vi mislite?
http://gamers.ba/vijest/10315/mass-effect-3-nece-izlazit-za-pc/
Mass Effect 3 ne izlazi na PC
Osobno, ne vjerujem, šta vi mislite?
Ova vijest je stara, a i članak je iz 1. mjeseca 2010.
Mass Effect 3 sigurno dolazi na PC.