Mass Effect 3 - povrat novca

poruka: 9
|
čitano: 1.263
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Mass Effect 3 - povrat novca".
3 godine
Re: Mass Effect 3 - povrat novca

zar si mi to morao reci, ali hajd nema veze. Sto se tice mass effecta 3, fantasticna igra  sa dobrim krajem, koji je vjerovatno namjerno napravljen tako, da moras razmisljati dobro da bi ga mogao shvatiti. 100% sam siguran da je indoktrinacija u pitanju. nebi mi ni smetalo kad bi dlc izasao u kojem bi se malo bolje objasnilo sta se zapravo dogodilo a ne potpuno drugaciji kraj kao sto vecina hoce.

DB
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 20:39 (deni146).
5 godina

Ali moram priznati da je ovo dobra reklama. Ja sam planirao ME3 kupiti kasnije, ali sada me vuče da kupim što prije da vidim taj famozni kraj, naročito prije nego mi ga netko spojla.

3 godine

Nemoj uspoređivati jabuke i kruške, Bioware je obećavao da nebude završetak A, B, ili C i da bude 16 završetaka, a gle šta smo dobili...Još mi je najviše žao daltonista koji su dobili samo 1 kraj :D

Nothing is true, Everything is permitted!

13 0 hvala 0
3 godine

kraj jest komplikovan ali je i dobar, mala mana je ipak da ima 16 različitih krajeva ali 95%  se  dogodi isto sa malim izmjenama. Ali mislim da je to napravljeno sa ciljem ne zbog odluke nego zbog razmisljanja, jer samo je jedan kraj pravi a ono ostalo... Od pocetka igre obracaj paznju na svaku sitnicu.

DB
14 mjeseci
neaktivan

Postojale su glasine o drugim igrama iz svijeta mass effecta,što je jedan te isti kraj potvrdio.

Da je bilo 16 krajeva trebali bi raditi 16 igara,bar ako je riječ o MMO igri, za koju je Casey Hudson rekao da je moguća.

4 godine
Shepard kaže...

Postojale su glasine o drugim igrama iz svijeta mass effecta,što je jedan te isti kraj potvrdio.

Da je bilo 16 krajeva trebali bi raditi 16 igara,bar ako je riječ o MMO igri, za koju je Casey Hudson rekao da je moguća.

Poslije ovakvog kraja ni nema smisla o Mass Effect svemiru kad nema onog sto ga je cinilo (necu nikom nista spoilat).

Eventualno bi nova ME igra mogla bit prequel ili tako nesto.

3 godine

Jedan STALKER SoC, s puno manjim buđetom ima 7 različitih završetka. Tak da ovdje je žurba u pitanju.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
2 godine

Novi MMO od Biowarea ? Nthx, pogledajte samo SWTOR..

5 godina

neznam zasto i kako ali taj ME mi nikada nije sjeo..

kupio sam m1 i m2 kao fantasticna igra svi pricaju budem moram sacu.. krenem igrati me1 i mljah..  kajaznam...

cudno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice