Čega sam se sve spreman odreći za ovaj film... samo... neće valjda... Boll...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bez brige, neće...
Pa nije Bioware toliko glup da njemu da proizvodnju.
Ja smatram da su igre dovoljno moćan i jedinstven medij da im filmovi samo priču mogu narušiti. Ne volim filmove po igrama jer i najbolje takve prezentacije ih sakate. Da se razumijemo, ne volim ni igre po filmovima. Oni su također zaseban medij koji jednostavno nije sposoban takvoj tranziciji.
Slazem se sa gornjim postom... Price po igri ne valja raditi... Jednostavno nema tu jacinu, niti se dostojno moze prenijeti na platno sve ono sto je u igri...
iskreno jedine igre koja bi mogla ponuditi koliko toliko dobar film (koliko sam ja igrao) su fallout i deus ex...
Ako će već raditi Mass Effect film, neka ne rade Shepardovu priču, nego nešto drugo. Svemir je dovoljno velik. Npr. Rachni wars, Geth wars, First-contact war itd.
A bas sam ranije trazio po net-u ima li kakvih vijesti da li ce biti film Mass Effect. Super, vjerujem da ce biti dobar film. 
Nemoguće je ispričati cijelu priču mass Effecta u par sati na filmskom platnu, stoga ne očekujem previše od filma.
Bilo bi bolje da naprave spin-off koji nadopunjuje igru ( pobliže nas upoznaje sa Gethovima ili nekom drugom u igri važnom vrstom ).
Nemoguće je ispričati cijelu priču mass Effecta u par sati na filmskom platnu, stoga ne očekujem previše od filma.
Moguće je. Bez nuzgrednih misija (pogotovo iz prvog dijela), glavna priča Mass Effecta je poprilično kratka. U prvom dijelu posjetiš tri planeta i to je skoro to. U drugom unovačiš posadu, pokupiš Reaperov IFF i već je kraj.
Moguće je. Bez nuzgrednih misija (pogotovo iz prvog dijela), glavna priča Mass Effecta je poprilično kratka. U prvom dijelu posjetiš tri planeta i to je skoro to. U drugom unovačiš posadu, pokupiš Reaperov IFF i već je kraj.
Al neće biti kao doživljaj u igri...
Nemoze film bit takav da ides na 5 planeta i skupljas posadu. Prica se mora prilagodit filmu jer neke stvari moze bit zanimljivo igrat ali gledat film o nekim sitnicama iz igre je bezveze.
Ako ne bude losiji od Hitmana onda ce biti dobro...samo je pitanje koja ce biti prica i kako ce to prenijeti. Kako se nisu ranije sjetili ovoga. Ova igra je odlicna baza za film. Neka naprave nesto kao Star Trek (2009.) i mislim da ce biti dobro. Vjerovatno ce biti dosta jeftiniji ali eto neka pokusaju.
Nemoze film bit takav da ides na 5 planeta i skupljas posadu. Prica se mora prilagodit filmu jer neke stvari moze bit zanimljivo igrat ali gledat film o nekim sitnicama iz igre je bezveze.
Sposoban redatelj s dobrim scenaristom može napraviti film o sjedenju u praznoj sobi i da bude genijalan 
E da trebali bi J.J-a angažirat da radi taj film.
Star Trek 2009 je super napravio vjerujem da može i ovo.