Max Payne 3 - sistemski zahtjevi

poruka: 46
|
čitano: 2.246
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Max Payne 3 - sistemski zahtjevi".
2 godine

igra je bas zahtjevna. Moj komp eto ispunjava kriterijum najniže preporucene konfiguracije. 

benjaminbrchina
23 mjeseca

trebao bih moci igrati valjda bez problema

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
23 mjeseca

Autor članka je zaboravio napomenuti da je navedeno testiranje obavljeno na 1920x1080 rezoluciji, što je dosta visoka i tko god ima minimalnu konfiguraciju a nižu rezoluciju će sigurno još ugodnije igrati od tih 30 FPS.

Zapravo ne, pogledao sam bolje, ovo je min konfiguracija za vrtit na Full HD i 30 FPS

Low Recommended Specs

Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Intel Dual Core 3GHz or AMD equivalent
3GB System RAM
NVIDIA® GeForce 450 512MB RAM
or AMD Radeon™ HD 4870 512MB RAM

At this level, you will be able to comfortably run the game at 30 frames per second with a 1920 by 1080 screen resolution.

Who fucking cares
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 12:40 (Ranko Kukumar).
16 mjeseci

Cini mi se da igra opste nije prezahtjevna,mogao bi je ladno igrati na svojoj staroj konfiguraciji.Jedva cekam da dodje na PC,ogroman sam fan max payna samo se nadam da ce igra zadrzati onu svoju "mracnu" atmosferu koju je imala u prosle dvije igre.

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
5 godina
neaktivan

Pa to je onda dosta solidno...na 1650x1080 bi mogao vriti sasvim solidno. Nadam se da će igra biti dobra, ali ne vjerujem da će uspjeti ponoviti atmosferu i ugođaj kakvu je imala dvojka {#}

4 godine

sve je meni to jasno, samo zasto je u tekstu slika iz gta v? ima i max svojih slika pa ako pisete tekst o njemu onda metnite i njegovu sliku.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 13:09 (mar123).
5 godina
Re: Max Payne 3 - sistemski zahtjevi
mar123 kaže...

sve je meni to jasno, samo zasto je u tekstu slika iz gta v? ima i max svojih slika pa ako pisete tekst o njemu onda metnite i njegovu sliku.

Zajeb, promijenit će se.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
12 mjeseci
protjeran

Mislim da ce ovo ici fino na PII X6, 4GB ram i GTX 260 SOC.Barem se nadam.{#}

Ranko svi ti sys reqsi se testiraju na FHD rezi, zato se ljudi cude kad im igra leti na 17"/19" ekranu reze 1280*1024 sa mnogo slabijom konfom.Ogromna je razlika izmedu 1920*1080P i 1280*1024P.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 13:27 (Vegeta).
19 mjeseci
Tema o max payneu a slika od gta V lol
Ljubomorne duše mogu da mi puše
4 godine
Vegeta kaže...

Mislim da ce ovo ici fino na PII X6, 4GB ram i GTX 260 SOC.Barem se nadam.{#}

Ranko svi ti sys reqsi se testiraju na FHD rezi, zato se ljudi cude kad im igra leti na 17"/19" ekranu reze 1280*1024 sa mnogo slabijom konfom.Ogromna je razlika izmedu 1920*1080P i 1280*1024P.

Tocno, vrijedi za proizvodace igara.... testeri, recenzenti i ostala ekipa testiraju po volji (znaju od ultra low do ultra high), problem je taj sto vecina ljudi povezuje taj 1080p sa dx 10 ili dx 11, nisu svjesni da to moze znaciti i dx 9 koji se jos drzi, odnosno nema bas puno igara koje ne podrzavaju doticni dx aka shadere 3.0 aka XP.

Sto se tice sistemskih zahtjeva, evo jedna slika (postavljena vec u drugoj temi, ali evo da stavim i ovdje)

klik

Sto nam je poznato o Max-u s tehnicke strane? igra ce podrzavati dx 9 i 11, nigdje se ne spominje dx 10, sto je s njim? Na slici, odnosno grafu se nalazi i nVidia 8800/9800 gt kartice koje podrzavaju dx 10, sad je pitanje.... je li benchmark raden na dx 9-ki, ili dx 10-ki? Ono sto znamo jest da sigurno nije radeno u dx 11 jer nebi imalo smisla stavljati 8800 karticu (max dx 10) zajedno s high end karticama (dx 11) u isti benchmark graf. Ako cemo gledati promociju igre, novih GPU-a etc... ispada da bi se trebalo raditi o barem dx 10-ki, a ne 9-ki koja je, neki bi rekli, zastarjela... a novu igru i nove GPU-e reklamirati na dx9 po nekoj logici nebi imalo smisla, al opet, nigdje ni rijeci o dx 10 tako da opet moze biti i da je dx 9 u pitanju.

Sto mislite, radi li se o dx 9 ili dx 10 benchmarku?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 17:51 (lovac82).
12 mjeseci
protjeran

Ja bih rekao da se radi o DX9 benchu.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 17:57 (Vegeta).
4 godine
Vegeta kaže...

Ja bih rekao da se radi o DX10 benchu.

Ja se nadam, ali opet, tesko mi je zamisliti 8800 GT na dx 10 uz cirka 30 FPS-a na high detaljima/rezoluciji.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
12 mjeseci
protjeran

Kad malo bolje pogledam cini mi se da ce DX10 kartice ostati zakinute, raditi ce sa DX9 APIEM a DX11 kartice sa DX11 APIEM.Preslaba je 8800GT da na FHDU gura na high postavkama DX10 igru sa svojih 512MB memorije.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 17:58 (Vegeta).
4 godine

ma taj dx11 samo spusta fps drasticno, u novom batmanu ga nisam ni ukljucivo jer moja gtx570 nemoze to podnjet tj. igra trza.

12 mjeseci
protjeran
mar123 kaže...

ma taj dx11 samo spusta fps drasticno, u novom batmanu ga nisam ni ukljucivo jer moja gtx570 nemoze to podnjet tj. igra trza.

Batman sam po sebi ima problema sa lagom na odredenim djelovima igre.

clock2much
4 godine

Sto se mene tice, dx 11 je propali slucaj (zasada), mislim, u onom benchmark alatu svaka cast, a gdje ste to vidjeli u igrama?  neka brza scena se vrti, moram pauzirati i uslikati i usporediti? ma daj, molim te, nisam tu dosao kopati po pixelima.... dx 11 je vise marketing, a ne prava, rekli bi, revolucija.

12 mjeseci
protjeran
lovac82 kaže...

Sto se mene tice, dx 11 je propali slucaj (zasada), mislim, u onom benchmark alatu svaka cast, a gdje ste to vidjeli u igrama?  neka brza scena se vrti, moram pauzirati i uslikati i usporediti? ma daj, molim te, nisam tu dosao kopati po pixelima.... dx 11 je vise marketing, a ne prava, rekli bi, revolucija.

Najveci pomak je donio DX10 API.Sto se tice DX11 razlika se vidi, nije da je nema ali je jako zahtjevan po pitanju hardwera.

clock2much
4 godine
Vegeta kaže...
lovac82 kaže...

Najveci pomak je donio DX10 API.Sto se tice DX11 razlika se vidi, nije da je nema ali je jako zahtjevan po pitanju hardwera.

Pa zato i kazem, kada ce igre u potpunosti pokazati pravu moc dx 11-ke, odnosno kada ce hardver moci iskoristiti tu tehnologiju u potpunosti bez zastajkivanja (mozda kada bude aktualan dx 12/13/14....), ja cu biti "jednom nogom u grobu".

4 godine
protjeran

Bed,nema POTF-a za koju bolesnu Credits mjuzu {#}

11 mjeseci

Zar se Max Payne može igrati samo na rezoluciji 1920*1080??!!

12 mjeseci
protjeran
Bruno_K!ng kaže...

Zar se Max Payne može igrati samo na rezoluciji 1920*1080??!!

Odakle ti ta glupost?

clock2much
4 godine

To ti je samo koristeno za benchmark, nema smisla testirati na losim ili najmanjim postavkama i sl.... moze se igrati i u 800x 600 ako se ne varam i dx 9.

11 mjeseci

pa nez nešto tako sam čuo..znači jel bi ja mogao igrat na rezoluciji 1024*768 ?

12 mjeseci
protjeran
Bruno_K!ng kaže...

pa nez nešto tako sam čuo..znači jel bi ja mogao igrat na rezoluciji 1024*768 ?

Da, ako imas okej PC.

clock2much
11 mjeseci

imam CPU pentium dual core E5500 2.80 ghz, GRAFU ati readon hd 4650, 1gb, ram 4gb

12 mjeseci
protjeran
Bruno_K!ng kaže...

imam CPU pentium dual core E5500 2.80 ghz, GRAFU ati readon hd 4650, 1gb, ram 4gb

Raditi ce, samo ti nemogu rec na kojim postavkama, na visokima sigurno nece ali ce raditi.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 14:56 (Vegeta).
11 mjeseci

e puno ti hvala :D

4 godine

U dx 9 ce ti sigurno raditi na nekim med detaljima bez problema... zapravo, cak i dx 10 s med ili med/low.... ugl, ako ti je radio GTA IV dobro ili malo dobro/malo trzao..., ovo ce ti raditi jedno 2-3x bolje i sumnjam da ces imati takve problema kao s GTA IV.

3 godine

mene zanima dali to moze moj pc pokrenut,ovako core i5 750, 2,67Ghz x4

windows ultimate 64bit,8gb ramske memorije,Geforce nvidia zotac gtx 460 ddr5,1024mb,256 bit,poz.{#}

3 godine
fight kaže...

mene zanima dali to moze moj pc pokrenut,ovako core i5 750, 2,67Ghz x4

windows ultimate 64bit,8gb ramske memorije,Geforce nvidia zotac gtx 460 ddr5,1024mb,256 bit,poz.{#}

naravno da može, imam sličan PC i leti igra na max postavkama uz dobrih 40-ak fps-a.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice