Metro 2033 dostupan...

poruka: 20
|
čitano: 2.550
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Metro 2033 dostupan...".
2 godine
suspendiran
Metro 2033 dostupan...

sta je li netko isprobao igru? ima li potencijala ili je samo rijec o jos jednom napuhanom balonu?

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
3 godine
Metro 2033 dostupan...

jeste vidjeli optimum zahtjeve:i7,8 gb rama i pazi ovo nvidia gtx 470 i 480 LOOOOOOOOOL

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 20:38 (M4X).
2 godine
suspendiran
RE: Metro 2033 dostupan...
M4X kaže...

jeste vidjeli optimum zahtjeve:i7,8 gb rama i pazi ovo nvidia gtx 470 i 480 LOOOOOOOOOL

ma vec smo se tome prije smijali, napuhano je to - valjda

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
3 godine
neaktivan
Metro 2033 dostupan...

Sačekat će se recenzijice, nekakvo sniženje na Steamu ili play.com-u, a izgleda i nova grafička :) Taman na iduće proljeće.

I'm a lumberjack and I'm OK
2 godine
suspendiran
dumba kaže...

Sačekat će se recenzijice, nekakvo sniženje na Steamu ili play.com-u, a izgleda i nova grafička :) Taman na iduće proljeće.

ja vise nista ne kupujem dok ne isprobam, muljaju kako tko gdje stigne - gaming je postao preveliki biznis

3 godine
M4X kaže...

Pa jednog dana če to i biti minimun(iako če proči dosta vremena), pa što bi da možeš igru pokretati na max na kompu od 3.g.Šutim(Iako ti imaš dobar komp)

Možda je novi crysisBelji se

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
2 godine
Metro 2033 dostupan...

evo ja igrao malo dok mi se nije ugasio pc..resetirao...onda naokon toga opet hmmm ne znam u cemu je stos mozda je crack takav...a crack je od razora

no bilo kako bilo stavio sam na full detalje very high i 1920x1200 rezoluciju igra ne radi baš bajno...i to je iskljucen jos V sync (nema ni opcije da se ukljuci)

Grafika je odlicna na mahove a u nekim djelovima opet ispodprosječna,...sve u svemu po meni nije optimizirana dobro i bit ce problema na slabijim konfama ako se misli na full igrati detaljima

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
2 godine
suspendiran
Horned Reaer kaže...

evo ja igrao malo dok mi se nije ugasio pc..resetirao...onda naokon toga opet hmmm ne znam u cemu je stos mozda je crack takav...a crack je od razora

no bilo kako bilo stavio sam na full detalje very high i 1920x1200 rezoluciju igra ne radi baš bajno...i to je iskljucen jos V sync (nema ni opcije da se ukljuci)

Grafika je odlicna na mahove a u nekim djelovima opet ispodprosječna,...sve u svemu po meni nije optimizirana dobro i bit ce problema na slabijim konfama ako se misli na full igrati detaljima

znaci kao i kod prvog stalkera(u biti svakog) ceka se na jedno tri cetiri patchaSmijeh

3 godine
Horned Reaer kaže...

Hmmm PC da se resetuje zbog cracka? Ne bih baš rekao. Bolje provjeri temperature grafičke i procesora prilikom igranja, igra je poprilično zahtjevna...

3 godine
zoka kaže...
Horned Reaer kaže...

Hmmm PC da se resetuje zbog cracka? Ne bih baš rekao. Bolje provjeri temperature grafičke i procesora prilikom igranja, igra je poprilično zahtjevna...

Pa čovjek ima odličnu konfiguraciju i još Antec Skeleton, tako da mislim da mu nije do dijelova ili zagrijavanja.

2 godine
Metro 2033 dostupan...

po radnji zvuči kao Fallout...po zahtjevima kao svojevremeno Crysis...vidit ćemo šta će bit od toga

a onda sam se probudio...
2 godine
suspendiran
Metro 2033 dostupan...

Evo sta wikipedia kaze:

4A Games was founded by people who split off from GSC Game World a year before the release of S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, in particular Oles' Shiskovtsov and Oleksandr Maksimchuk, the programmers who worked on the development of X-Ray engine used in the S.T.A.L.K.E.R. series. The game will utilize multi-platform 4A Engine; there is some contention regarding whether the engine is an original development (as claimed by 4A Games) or whether it is an adapted and improved branch of pre-release X-Ray engine (as claimed by Sergiy Grygorovych, the founder of GSC Game World[11], as well as users who have seen the 4A Engine SDK screenshots)

mislim da je sve jasno  Cool

ja cu cekat na koji patchNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 9:06 (dado8).
2 godine
Metro 2033 dostupan...

ja ga igram na dx10,sve na very high i nemam nikakvih problema,igra je super,ali mislim da su igru malo upropastili.....mislim atmosfera i grafika je odlična al mi idu naživce ona čudovišta,volio bih da je više borbe protiv ljudi nego protiv tih gamadi

2 godine
suspendiran
fic1994 kaže...

ja ga igram na dx10,sve na very high i nemam nikakvih problema,igra je super,ali mislim da su igru malo upropastili.....mislim atmosfera i grafika je odlična al mi idu naživce ona čudovišta,volio bih da je više borbe protiv ljudi nego protiv tih gamadi

Na kojoj rezi igras?

2 godine
Metro 2033 dostupan...

1440x900

2 godine
suspendiran
fic1994 kaže...

1440x900

mozda je vrijeme i da ja probam

23 mjeseca
protjeran
Horned Reaer kaže...

hmmm imaš GTX 295 i i7 920 klokan na 3.8ghz pa to je zvijer od kompa i kažeš ne radi ti dobro na 1920x1080

igra je stvarno zaaahtjevnaaaa ja imam CrossfireX HD 5770 VaporX i igra mi šteka na 1680x1050 sa 2xAA,max settings dx11 ali kad smanjim na high i no AA igra već tu dobivva nekih 45fps-a

2 godine
Metro 2033 dostupan...

u mene sve na max i ne kaci na GTS 250 grafika odlicna,al 8GB 

rama jes oni normalni i GTX

tpg
3 godine

Kod mene na ovoj konfi također sve max bez ikakvih problema igram na 1680x1050

Processor:
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz (4 CPUs), ~2.3GHz

Memory:
4096MB RAM

Video Card:
ATI Radeon HD 4870 X2

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 17:32 (Skrbo).
2 godine

kak moze bit na max a reza ti na 1680

tpg
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice