haha..to je dio one kampanje o piratstvu...oni ce vrtit milijune na platformama dok verzija za pc izadje...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
haha..to je dio one kampanje o piratstvu...oni ce vrtit milijune na platformama dok verzija za pc izadje...
pa da. meni je čak i draže ovako. neka pokupe svu lovu koju mogu. ja ću kupit igru ali večina ljudi s kompovima neće. Pa nek zarade koji dinar... :)
Znači 2 tjedna zabave za konzolaše preko neta i onda kad nahrle okorjeli gameri s pc-a
pušenje na kvadrat u mp-u bahahaha
Znači 2 tjedna zabave za konzolaše preko neta i onda kad nahrle okorjeli gameri s pc-a
pušenje na kvadrat u mp-u bahahaha
Zbog?
I tako ne postoji crossplatform.
"Dobra vijest glasi da će se dio igre odvijati na tlu SAD-a"
Zbog cega je ovo dobra vijest? Ili je fora imat jednu dobru i jednu losu vijest, pa kakve god one bile...
Neka napisao sam u jednoj temi to vec.Nek igru srede poprave bugove ispoliraju(i nek nevire noge kroz zidove)!Niko nece umrijet za ta 2 tjedna
Jel to bug ima neki izvor u activisionu ili ste se odlučili furat na tabloide pa prenosit nepotvrđene glasine?
Jel to bug ima neki izvor u activisionu ili ste se odlučili furat na tabloide pa prenosit nepotvrđene glasine?
Da ja sam isto čitao da je to neka spačka, samo da se vidi koliko je ljudi zainteresirano... Ali ipak sve je to reklama, pozitivna ili negativna. A pošto se loše stvari dalje čuju to je jako dobra reklama... :)