Ljudi imate na Hcl 340 kn i stigne vam par dana prije izlaska doma
Ima i na GAME co.uk za 305kn.
Meni je uvijek bilo smiješno kako su cijene digitalne distribucije igara identične stvarnim cijenama u dućanima, štoviše nekad su čak i više. Nit moraju plaćati za packaging, nit za shiping i opet nam nabiju masnu cijenu. Sramota. O Steamu i njegovom izjednačavanju dolara i eura neću ni pričati, to je nehumano.
Da li dobijem key i link za download ili moram čekat da mi se igra isporuči doma? Ako moran čekat, onda će je vjerojatno carinit i naplatit PDV na nju....
Šta platiš gameu to je to.
Ja imam ~10 igara od njih i nikada carinu nisam platio.
A kak se placa?
Za kolko dana dojde igra?
od game.co.uk?
ma daj
i za kolko ti vremenski stigne doma?
ja jedino original ka jsam kupio u trgovini je bio orange box, a digitalnom distribucijom preko steama...
a sad steam "no more"...
usput, ima li itko iskustava sa impulse servisom za prodaju igara?
Plaćam Visa karticom.
Slažem se s ovom cijenom, iako neću kupiti igru, ne zanima me, samo komentiram izlazak i cijenu. Na njihovom mjestu, pored toliko hypea, ovo je odličan potez s nabijanjem cijene više nego obično u početku. Tko uživa, tko želi mrežno, neka plati. Svaka čast!
Slažem se s ovom cijenom, iako neću kupiti igru, ne zanima me, samo komentiram izlazak i cijenu. Na njihovom mjestu, pored toliko hypea, ovo je odličan potez s nabijanjem cijene više nego obično u početku. Tko uživa, tko želi mrežno, neka plati. Svaka čast!
ja uzivam ja zelim mrezno no nema sanse da toliko platim
ko još kupuje na steamu. game.co.uk je zakon, jeftiniji su od steama i još dobiješ igru u kutiju.
a cijena od 60€ je malo previše, čekam ja novi battlefield...
@doxy:
Dođe ti za 4-5 dana od dana kad si naručio.
Cek jel se to moze platiti kad ti postar donese pred kucu ili samo karticom ili preko interneta???
Ja se bas i ne reazumijem u to
Cek jel se to moze platiti kad ti postar donese pred kucu ili samo karticom ili preko interneta???
Ja se bas i ne reazumijem u to
Na game.co.uk? Samo karticom preko neta.
Karticom preko interneta.
Ovo šta je reka razer1911 - ovo je prva liga!
To kralju, hvala na 200 kn jer sam se već priblježia na crash web shop - 540 i nešto sa 5% popusta za preorder - koja pljaćka
Naručio sam 27 komada na steamu baš je povoljno
Hahaha! Koji lik!
Nego imam jedno pitanje za vas! Ako imam cracknutu igru ali origigi key dali ce mi prihvaćat ove steam achievments? Ili je to samo ako preko njih kupiš?
Hahaha! Koji lik!
Nego imam jedno pitanje za vas! Ako imam cracknutu igru ali origigi key dali ce mi prihvaćat ove steam achievments? Ili je to samo ako preko njih kupiš?
Steam je ujedno i copy protection. U principu bi mogao samo ukucati key, i onda ćeš moći downloadati igru kroz Steam. Key kad jednom uneseš, vezan je za taj Steam account, i ne možeš ga više iznajmit, prodat, itd. Sad, da li ima nekih razlika za COD 6, ne znam, ali tako inače funkcionira.
Steam je ujedno i copy protection. U principu bi mogao samo ukucati key, i onda ćeš moći downloadati igru kroz Steam. Key kad jednom uneseš, vezan je za taj Steam account, i ne možeš ga više iznajmit, prodat, itd. Sad, da li ima nekih razlika za COD 6, ne znam, ali tako inače funkcionira.
Znači ja bih mogao kupiti samo key od ove ekie što ih prodaju po netu i ubacit u steam i skinut legalnu verziju?? Je to provjereno ili nagadjanje?
Prva liga onda!! Hvala dečki!
Da, ali to ne funkcionira za sve igre. Ja imam par igara koje su u steamovskoj ponudi, ali ne mogu aktivirati na taj način. Mislim, dosta je vjerojatno da će za MW2 funkcionirati obostrano, ali recimo za Warhammer40k kupljen u dućanu steam ne registrira key iako ga imaju u ponudi. Steamovske verzije keyova za pojedine igre su drugačije :)
Warhammer 40K Dawn of War 2 sam kupio u dućanu, kutiju. Instalirao. Igru je Steam pokupio i imam je u MyGames, mogu je igrati i skidati sa Steama, a DVD ne moram ni taknuti.
Warhammer 40K Dawn of War 2 sam kupio u dućanu, kutiju. Instalirao. Igru je Steam pokupio i imam je u MyGames, mogu je igrati i skidati sa Steama, a DVD ne moram ni taknuti.
Moguće onda da ne registrira samo stare dijelove. Ja sam se odnosio na DoW1 kolekciju :/
Da, ali to ne funkcionira za sve igre. Ja imam par igara koje su u steamovskoj ponudi, ali ne mogu aktivirati na taj način. Mislim, dosta je vjerojatno da će za MW2 funkcionirati obostrano, ali recimo za Warhammer40k kupljen u dućanu steam ne registrira key iako ga imaju u ponudi. Steamovske verzije keyova za pojedine igre su drugačije :)
Istina, meni nije htio aktivirati CoD4MW a igra kupljena u kutiji kod nas a Orange Box je, pa si ti misli...
Ja već odavno kupujem preko Impulse-a i mogu reć da su prilično povoljni i fer. Cijene igara izražavaju u kunama, a prevedeno od US$! Tako u ovom momentu ispadaju bagatela u odnosu na Steam, kojeg btw nikad ne koristim, preskupo.
Evo po sadašnjoj cijeni je samo 34,99 funti na game.co.uk, što bi bilo manje od 276kn 
Koga zanima digitalna distribucija ima i Direct2Drive.
Znaju imati dobrih prilika, a sto je meni bitno primaju i PayPal jer imam samo Amex kojeg nitko nece, a lijen sam otici u banku po Visu/Master
Doduse, trenutno nemaju MW2