Modern Warfare 2 na Steamu

poruka: 48
|
čitano: 4.205
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Modern Warfare 2 na Steamu".
3 godine

Ljudi imate na Hcl 340 kn i stigne vam par dana prije izlaska doma

4 godine
RE: Modern Warfare 2 na Steamu

Ima i na GAME co.uk za 305kn.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
4 godine

Meni je uvijek bilo smiješno kako su cijene digitalne distribucije igara identične stvarnim cijenama u dućanima, štoviše nekad su čak i više. Nit moraju plaćati za packaging, nit za shiping i opet nam nabiju masnu cijenu. Sramota. O Steamu i njegovom izjednačavanju dolara i eura neću ni pričati, to je nehumano.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
4 godine

Da li dobijem key i link za download ili moram čekat da mi se igra isporuči doma? Ako moran čekat, onda će je vjerojatno carinit i naplatit PDV na nju....

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 9:45 (Opti).
4 godine
Moraš čekati. I ne, neće cariniti. Carine do 300 kuna nema, ali ovo je minimalno prelaženje te cifre i sigurno neće biti carine.

Šta platiš gameu to je to.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
4 godine

Ja imam ~10 igara od njih i nikada carinu nisam platio.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
3 godine
neaktivan
naxeem kaže...

A kak se placa?

Za kolko dana dojde igra?

METALLICA!!!
3 godine
protjeran
naxeem kaže...

od game.co.uk?

ma daj

i za kolko ti vremenski stigne doma?

ja jedino original ka jsam kupio u trgovini je bio orange box, a digitalnom distribucijom preko steama...

a sad steam "no more"...

usput, ima li itko iskustava sa impulse servisom za prodaju igara?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
4 godine
Isto kao Naxeem imam desetak igara kupljenih sa game.co.uk i nikada carine, u pravilu su tu kroz 5-7 dana.

Plaćam Visa karticom.
4 godine

Slažem se s ovom cijenom, iako neću kupiti igru, ne zanima me, samo komentiram izlazak i cijenu. Na njihovom mjestu, pored toliko hypea, ovo je odličan potez s nabijanjem cijene više nego obično u početku. Tko uživa, tko želi mrežno, neka plati. Svaka čast!

3 godine
protjeran
Faerdhur kaže...

Slažem se s ovom cijenom, iako neću kupiti igru, ne zanima me, samo komentiram izlazak i cijenu. Na njihovom mjestu, pored toliko hypea, ovo je odličan potez s nabijanjem cijene više nego obično u početku. Tko uživa, tko želi mrežno, neka plati. Svaka čast!

ja uzivam ja zelim mrezno no nema sanse da toliko platim

prodajem pozivnice za partis
3 godine

ko još kupuje na steamu. game.co.uk je zakon, jeftiniji su od steama i još dobiješ igru u kutiju.

a cijena od 60€ je malo previše, čekam ja novi battlefield...

2 godine

@doxy: 

Dođe ti za 4-5 dana od dana kad si naručio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 12:36 (mirdza).
3 godine
neaktivan

Cek jel se to moze platiti kad ti postar donese pred kucu ili samo karticom ili preko interneta???

Ja se bas i ne reazumijem u to

METALLICA!!!
2 godine
uljez kaže...

Cek jel se to moze platiti kad ti postar donese pred kucu ili samo karticom ili preko interneta???

Ja se bas i ne reazumijem u to

Na game.co.uk? Samo karticom preko neta.

4 godine
Ne možeš poštaru.

Karticom preko interneta.
3 godine
protjeran

Ovo šta je reka razer1911 - ovo je prva liga!

To kralju, hvala na 200 kn jer sam se već priblježia na crash web shop - 540 i nešto sa 5% popusta za preorder - koja pljaćka

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 12:39 (kiki30o0).
4 godine

Naručio sam 27 komada na steamu baš je povoljno

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
3 godine
Ormuz kaže...

Hahaha! Koji lik!

Nego imam jedno pitanje za vas! Ako imam cracknutu igru ali origigi key dali ce mi prihvaćat ove steam achievments? Ili je to samo ako preko njih kupiš?

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
4 godine
neaktivan
Joe Cavallo kaže...
Ormuz kaže...

Hahaha! Koji lik!

Nego imam jedno pitanje za vas! Ako imam cracknutu igru ali origigi key dali ce mi prihvaćat ove steam achievments? Ili je to samo ako preko njih kupiš?

Steam je ujedno i copy protection. U principu bi mogao samo ukucati key, i onda ćeš moći downloadati igru kroz Steam. Key kad jednom uneseš, vezan je za taj Steam account, i ne možeš ga više iznajmit, prodat, itd. Sad, da li ima nekih razlika za COD 6, ne znam, ali tako inače funkcionira.

I'm a lumberjack and I'm OK
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 14:58 (dumba).
3 godine
dumba kaže...
Joe Cavallo kaže...

Steam je ujedno i copy protection. U principu bi mogao samo ukucati key, i onda ćeš moći downloadati igru kroz Steam. Key kad jednom uneseš, vezan je za taj Steam account, i ne možeš ga više iznajmit, prodat, itd. Sad, da li ima nekih razlika za COD 6, ne znam, ali tako inače funkcionira.

Znači ja bih mogao kupiti samo key od ove ekie što ih prodaju po netu i ubacit u steam i skinut legalnu verziju?? Je to provjereno ili nagadjanje?

4 godine
Tako Steam funkcionira, zato postoji opcija redeem code.
3 godine

Prva liga onda!! Hvala dečki!

4 godine
Danny_HR kaže...

Da, ali to ne funkcionira za sve igre. Ja imam par igara koje su u steamovskoj ponudi, ali ne mogu aktivirati na taj način. Mislim, dosta je vjerojatno da će za MW2 funkcionirati obostrano, ali recimo za Warhammer40k kupljen u dućanu steam ne registrira key iako ga imaju u ponudi. Steamovske verzije keyova za pojedine igre su drugačije :)

4 godine

Warhammer 40K Dawn of War 2 sam kupio u dućanu, kutiju. Instalirao. Igru je Steam pokupio i imam je u MyGames, mogu je igrati i skidati sa Steama, a DVD ne moram ni taknuti.

4 godine
naxeem kaže...

Warhammer 40K Dawn of War 2 sam kupio u dućanu, kutiju. Instalirao. Igru je Steam pokupio i imam je u MyGames, mogu je igrati i skidati sa Steama, a DVD ne moram ni taknuti.

Moguće onda da ne registrira samo stare dijelove. Ja sam se odnosio na DoW1 kolekciju :/

4 godine
Adisuki kaže...
Danny_HR kaže...

Da, ali to ne funkcionira za sve igre. Ja imam par igara koje su u steamovskoj ponudi, ali ne mogu aktivirati na taj način. Mislim, dosta je vjerojatno da će za MW2 funkcionirati obostrano, ali recimo za Warhammer40k kupljen u dućanu steam ne registrira key iako ga imaju u ponudi. Steamovske verzije keyova za pojedine igre su drugačije :)

Istina, meni nije htio aktivirati CoD4MW a igra kupljena u kutiji kod nas a Orange Box je, pa si ti misli...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
4 godine

Ja već odavno kupujem preko Impulse-a i mogu reć da su prilično povoljni i fer. Cijene igara izražavaju u kunama, a prevedeno od US$! Tako u ovom momentu ispadaju bagatela u odnosu na Steam, kojeg btw nikad ne koristim, preskupo.

4 godine

Evo po sadašnjoj cijeni je samo 34,99 funti na game.co.uk, što bi bilo manje od 276kn Namigiva

Lijep pozdrav ;)
3 godine

Koga zanima digitalna distribucija ima i Direct2Drive.

Znaju imati dobrih prilika, a sto je meni bitno primaju i PayPal jer imam samo Amex kojeg nitko nece, a lijen sam otici u banku po Visu/Master

Doduse, trenutno nemaju MW2

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 23:30 (Mauro).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice