Svaka čast FlatOut 3, ali prema MW3 izgleda kao "piece of shit ".
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
MW3=MW2 copy
MW3=MW2 copy
Da i ?
Svaki CoD gamer nema ništa protiv toga.
Da i ?
Točno tako, samo COD gameru možes prodati ovo kao nastavak i da se ne buni :)
Točno tako, samo COD gameru možes prodati ovo kao nastavak i da se ne buni :)
Jedini razlog "bune" bi mogao biti oko cijene.
Loš studio koji je napravio lošu igru pokušava "kontroverznom" izjavom privući pozornost na sebe i pridobiti simpatije PC igrača koji su razočarani MW3.
Koliko god im je potez sam po sebi jadan toliko će biti i bezuspješan, jer kao što se vidi iz par postova iznad ovog veći dio komentara će se opet svesti na prepucavanja oko MW3 dok Flatout 3 niko ni dalje neće je*bati ni pol posto.
Kako spomenuti nešto poznato i tako skrenuti pozornost na nešto nepoznato - 101.
Ovi su izbacili dovršen proizvod i nisu imali zašto dodavati zakrpe....sve je bilo kako su si zamislili.
Ovi su izbacili dovršen proizvod i nisu imali zašto dodavati zakrpe....sve je bilo kako su si zamislili.
Da ali kako mogu to uspoređivat sa MW3 ????? To je kao da uspoređivaš peglicu i BMW seriju 3 , WTF ! kako im je to samo palo na pamet ?
EPIC bullshit !
Da ali kako mogu to uspoređivat sa MW3 ????? To je kao da uspoređivaš peglicu i BMW seriju 3 , WTF ! kako im je to samo palo na pamet ?
EPIC bullshit !
lol da bas serija BMW serija 3 E36 (1991-2000) upakirana u vanjski lim od BMW serije 3 E92(2007-nadalje)
Epic bullshit indeed...
Ja mora da sam lud, dakle, citat je sljedeći:
FlatOut 3: Chaos & Destruction je imao tri nadogradnje u samo dva tjedna nakon izlaska, a to bi trebalo ukazivati na činjenicu da je igra ipak dovršen proizvod, a ne beta kakvu u Modern Warfareu 3 vidi Ronnie Nelis, CEO Teama 6.
Ovdje se, ako se ja ne varam, tvrdi da je igra koja je dobila tri nadogradnje u dva tjedna nakon izlaska dovršen proizvod. S druge strane, AAA naslov pod okriljem Activisiona i najuspješnija franšiza u gaming svijetu naziva se nekakvom betom?
Jesam li ja tu nešto krivo shvatio ili stvari doista jesu toliko apsurdne?
EPIC bullshit !
lol da bas serija BMW serija 3 E36 (1991-2000) upakirana u vanjski lim od BMW serije 3 E92(2007-nadalje)
Epic bullshit indeed...
D_D
Loš studio koji je napravio lošu igru pokušava "kontroverznom" izjavom privući pozornost na sebe i pridobiti simpatije PC igrača koji su razočarani MW3.
Koliko god im je potez sam po sebi jadan toliko će biti i bezuspješan, jer kao što se vidi iz par postova iznad ovog veći dio komentara će se opet svesti na prepucavanja oko MW3 dok Flatout 3 niko ni dalje neće je*bati ni pol posto.
Ja neznam što i o ćemu se više ima pisat nakon ovog posta. Sve je lijepo napisano.
MW3=MW2 copy
Da i ?
Ja cam CoD gamer i imam nesto protiv toga. Kupio sam igru i odigrao sam punih pola sata koliko mi je muka od te hebene reciklaze.
Stvar ti je u tome sto je svaki stariji cod igrac vec lagano umoran od toga i odustaje, no tu su uvjek mlade generacije kojima je cod nesto novo i super te ce popuniti njegovo mjesto. Ne brini, stici ce i tebe to pa ces zaigrati nesto drugo i shvatiti.. :)
Btw MW3 nije kopija MW2..manje su mape u trojci... :/
Falacija ad hominem.
I baš se pravi lik naš'o govorit, napravili su valjda najlošiju igru u zadnjih 10 godina, osramotili se i s*ebali Flatout serijal.
Ovo mi nes lici na ono kad je onaj levat John Romero govorio da je Daikatana najbolja igra, u to vrijeme bolja od Quake-a.
Ovo mi nes lici na ono kad je onaj levat John Romero govorio da je Daikatana najbolja igra, u to vrijeme bolja od Quake-a.
hahah jooj kad se sjetim tog smeća :-)
hahah jooj kad se sjetim tog smeća :-)
Uf, da, ali to bi bila epic igra da nije bila toliko zbugana, jer ideja je bila obećavajuća..
Neznam kako je on došao do toga da je Modern Warfare 3 beta.
Meni iskreno neliči nijedan noviji Modern Warfare ni na alpha a kamoli neka beta.
Black Ops i ostali Treyarchovi nastavci su kao beta, al kako god.
Mislim da je Call of Duty izgubio prave igrače nakon CoD4, a dobio puno tih vaših "fanova".
Svi bolji modderi koji igraju CoD, vide otprilike što je tko radio novom CoDu.
Neigram ga više, mislim, "tko će skidat 15 GB nečega, kad imam još bolje od 4 GB."