Modern Warfare 3 podržava LAN

poruka: 62
|
čitano: 3.160
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Modern Warfare 3 podržava LAN".
3 godine

Man, i cant wait :D

Stisni HVALA, nije teško...a i TU može :D
3 godine
protjeran
Re: Modern Warfare 3 podržava LAN

So do I bro :D

The cake is a lie!
3 godine

Čekaj, znaći prošli nisu imali lan? Pitam jer nisam upoznat (samo cod 2) 

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
4 godine
Cevi kaže...

MW2 nije imao lan. Ostali jesu

2 godine

Mislim da će kao odgovor na ovo EA morati dodati još dvije crne trakice u BF3 {#}

2 godine

Ovaj infection mode ce bit isto kao zombie mod za mw2.trazit ce se glitchevi po ciloj mapa tako da ovi infected nemogu doc do ljudi.Mozda usavrse mod ali nevjerujem.

4 godine

5+ za ovu odluku!!!

Stay a while and listen...
23 mjeseca

Uu, jako napredno i inovativno.

LAN mora imati svaka ozbiljna MP FPS pucačina. Ovi su sad to ubacili (nešto što je bilo standard do doba konzolitsa) i sad su kul.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}

21 1 hvala 3
3 godine
neaktivan

Nije napredno ali su skuzili da su pogrijesili sto to nisu napravili i na MW2. I jos su sad dodali Dedi servere za PC gamere.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
4 godine

Sada kada imaju pravu konkurenciju napokon im je došlo u glavu da ne izbacuju osnovne feature.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
2 godine
xxxxx kaže...

Sada kada imaju pravu konkurenciju napokon im je došlo u glavu da ne izbacuju osnovne feature.

Koga?

4 godine

Znas dobro koja je konkurencija, nije da sam fan ijedne od navedenih igara ali ti toliko branis taj cod da je to nevjerojatno...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
4 godine

LAN opcija je dvosjekli mač... koliko god da je dobro, toliko je i lose. netko ce se iskeširat da bi igrao igru, a netko će skinut krekanu i igrat na krekanom serveru bez ijedne kune potrošene...

2 godine

Po čemu je konkurencija? Po fensi-šmensi trailerima i crnim trakicama? I Duke Nukem je isto tako najavljivan a kasnije ispao teški fijasko. To će biti konkurencija tek kad se dokaže u praksi, a do tada ništa ne priznam.

Umjesto da se nametnu kvalitetom do sada su jedino pokazali da znaju pljuvati po CODu i zajednici CODa i zato nikad neće imati moj respekt.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 13:29 (TracerCPP).
5 godina
ranko091 kaže...

LAN opcija je dvosjekli mač... koliko god da je dobro, toliko je i lose. netko ce se iskeširat da bi igrao igru, a netko će skinut krekanu i igrat na krekanom serveru bez ijedne kune potrošene...

Skupljaju publiku kako god mogu.

4 godine
Penryn kaže...
ranko091 kaže...

Skupljaju publiku kako god mogu.

da to i meni pada na pamet. ako je to istina bar ću malo poigrat mw3 multiplayer. a ako mi se svidi mozda i kupim za božić pod kakvu akcijsku prodaju...

23 mjeseca

Tracer, navedi mi ijednu novost koja je uvedena u MW3 u odnosu na prošli nastavak COD BO. Za Battlefield ti mogu odmah dati:

• Podrška za do 64 igrača
  • Frostbite 2.0 Engine (Quasi-realtime radiosity, napredni fizikalni engine, subsurface scattering)
  • Uvođenje Battlelog opcije
  • Inovacije u Battlefield Gameplay-u (Napredak igrača kroz levele, kretanje vojnika i sl.). 

itd.

Što to COD MW3 donosi da uopće može konkurirati BF?

• Ispravak par bugova iz COD BO
  • Par novih MP mapa, ali neke ćete naknadno platiti nekih 15-ak E
  • SP kampanja C/P iz prijašnjih nastavaka u trajanju 4 sata
  • Engine iz 2005. godine (Call of Duty 2 Engine) sa tehnologijom koja se ni približno ne može usporediti sa Frostbite-om - To ti barem kao programer bi trebao znati, odnosno ja se nadam da znaš.
  • Veći broj skupih DLC nadogradnji

Kao šlag na tortu cijena igre je smiješno skupa. 59.99E za preorder na Steamu. Ne sumnjivo ovu će zimu Battlefield 3 biti bolja igra od bilo kojeg COD-a koji je iz nastavak u nastavak zapravo jedan veći patch, ne nikako nastavak.

13 8 hvala 0
5 godina
ranko091 kaže...

da to i meni pada na pamet. ako je to istina bar ću malo poigrat mw3 multiplayer. a ako mi se svidi mozda i kupim za božić pod kakvu akcijsku prodaju...

Da, jer, ako se već mora platit, većina će uzet BF3. Ovako su ostavili otvorena vrata za piratske servere pa će tu skupiti popriličnu publiku i tako održati i igru i ime još neko vrijeme među živima.

23 mjeseca
Penryn kaže...

Da, jer, ako se već mora platit, većina će uzet BF3. Ovako su ostavili otvorena vrata za piratske servere pa će tu skupiti popriličnu publiku i tako održati i igru i ime još neko vrijeme među živima.

Ma nema to veze, COD MW3 će prodajni vjerovatno biti najuspješnija igra ikada. Prilično sam siguran da će dovoljno dobro zaštiti svoju igru da je pirati ne taknu. Nemaju oni nikakve koristi da ostave servere koje se može joinati svatko. Prije će onaj odustati od kupnje i ostaviti 60E sebi nego što će ovaj sa piratskim kupiti igru za 60E.

A za popularnost i ime igre u to nema baš nikakve sumnje jer je COD novi bog po imenu i neće se samo tako lako raspasti još duuugo vremena. Pogotovo na konzolama.

3 godine
neaktivan

Na ovom forumu nemoze biti ni jedna tema o MW3 da se na pojavi neki krkan i pocne uspoređivati MW3 i BF3. Kako ti mozes znati sta ce biti bolje kad igra izlazi za 2 mjeseca. Jesi ti mozda vec igro pa moze dati neku uporedbu. Ja osobno kupujem MW3 sigurno jer ako bude slican gameplay kao MW2 meni super. Sa dedi serverima, QS, novi modovi, novi streakovi i puskama, te uvijek zabavnom kampanjom i najvaznije od svega brzim gameplay-om je sve sto meni treba da mi igra bude zanimljiva i dobra.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
5 godina
Ranko Kukumar kaže...

Ma nema to veze, COD MW3 će prodajni vjerovatno biti najuspješnija igra ikada. Prilično sam siguran da će dovoljno dobro zaštiti svoju igru da je pirati ne taknu. Nemaju oni nikakve koristi da ostave servere koje se može joinati svatko. Prije će onaj odustati od kupnje i ostaviti 60E sebi nego što će ovaj sa piratskim kupiti igru za 60E.

A za popularnost i ime igre u to nema baš nikakve sumnje jer je COD novi bog po imenu i neće se samo tako lako raspasti još duuugo vremena. Pogotovo na konzolama.

A ne znam. Ako je stanje takvo, onda bi im ovo moglo pokvariti prodajne rezultate. A možda samo žele imati bar jednu stvar koju BF3 neće imati, tko zna..

@TopGun: Ako dobro vidim, TracerCPP je započeo usporedbu sa BF3..(očito mu je to preveliki trn u oku)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 13:52 (Penryn).
23 mjeseca
TopGun kaže...

Na ovom forumu nemoze biti ni jedna tema o MW3 da se na pojavi neki krkan i pocne uspoređivati MW3 i BF3. Kako ti mozes znati sta ce biti bolje kad igra izlazi za 2 mjeseca. Jesi ti mozda vec igro pa moze dati neku uporedbu.

Za to se obrati TracerCPP koji je već u prvom svom postu usporedio BF3 i MW3:

TracerCPP kaže...

Mislim da će kao odgovor na ovo EA morati dodati još dvije crne trakice u BF3 {#}

2 godine
xxxxx kaže...

Očito nitko od vas ne vidi dobro jer je ovo prvi post koji je krenuo s uspoređivanjem i na koji sam odgovorio.

A što se tiče cijele priče - Samo prodajni rezultati su bitni. Ne rade se igre da bi se natjecale u kvaliteti (jer je to svakome subjektivno) već da bi što više zaradile.

@Ranko

Kad već citiraš daj razlikuj komentar od usporedbe. To je čista logika.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 13:58 (TracerCPP).
23 mjeseca

Čudnog li razmišljanja...

• To nije uspoređivanje već činjenica. Činjenica je da Activision po prvi puta u FPS žanru u zadnje 3-4 godine ima pravu konkurenciju.

Drugi dio neću komentirati. Igre se igraju radi zabave. Svaka igra. Ja ne igram igru zbog prodajnog rezultata niti me on zanima. Ti ako igraš, izvoli sretno igranje.

4 godine
TracerCPP kaže...

A što se tiče cijele priče - Samo prodajni rezultati su bitni. Ne rade se igre da bi se natjecale u kvaliteti (jer je to svakome subjektivno) već da bi što više zaradile.

loš proizvod nema dugi rok trajanja... ma koliko ušminkan bio...

3 godine
marko227 kaže...
Cevi kaže...

MW2 nije imao lan. Ostali jesu

Šta je i Black ops imao lan?

BTW MW2 se mogao igrati preko LANa u private matchu.

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 14:03 (roko121roko).
2 godine
Ranko Kukumar kaže...

• To nije uspoređivanje već činjenica. Činjenica je da Activision po prvi puta u FPS žanru u zadnje 3-4 godine ima pravu konkurenciju.

Drugi dio neću komentirati. Igre se igraju radi zabave. Svaka igra. Ja ne igram igru zbog prodajnog rezultata niti me on zanima. Ti ako igraš, izvoli sretno igranje.

Govoriš da se igre igraju iz zabave, a stalno govoriš kako se CoD ne mijenja, kako je noob friendly... Ne znam za tebe, ali meni sigurno nije zabavno igrati neku armu u kojoj moram gledati kamo vjetar puše rofl.

O tempora, o mores !
2 godine
Ranko Kukumar kaže...

Igre se igraju radi zabave ali rade radi para.

I sve to sa BF3 je bla bla bla. Kao i s BF BC2. Sjećam se i sada te EA konferencije sa spikom "..sa svim dužnim poštovanjem prema MW2 ovo je ipak bolje", i na kraju niti blizu CODa niti po prodaji niti po zajednici igrača. Tako da, do sada samo vidim puno priče i pljuvanja po CODu, a BF3 niti izašao. Tek kad izađe i kad se pokaže kao dostojni konkurent onda možemo o nečeu razgovarati, a do tada, kao što si i sam rekao COD je bog.

3 godine
TracerCPP kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Igre se igraju radi zabave ali rade radi para.

I sve to sa BF3 je bla bla bla. Kao i s BF BC2. Sjećam se i sada te EA konferencije sa spikom "..sa svim dužnim poštovanjem prema MW2 ovo je ipak bolje", i na kraju niti blizu CODa niti po prodaji niti po zajednici igrača. Tako da, do sada samo vidim puno priče i pljuvanja po CODu, a BF3 niti izašao. Tek kad izađe i kad se pokaže kao dostojni konkurent onda možemo o nečeu razgovarati, a do tada, kao što si i sam rekao COD je bog.

Dobro si rekao COD je bog, ali za djecurliju.

(=XII=)SandMan_CRO....
23 mjeseca
TracerCPP kaže...

@Ranko

Kad već citiraš daj razlikuj komentar od usporedbe. To je čista logika.

Gdje se u vjesti spominje BF? Tko ga je prvi spomenio? TracerCPP. Dakle, čista usporedba. Ovo je vjest o MW3 a ti si odmah u rečenicu stavio BF3.

Keops kaže...

Govoriš da se igre igraju iz zabave, a stalno govoriš kako se CoD ne mijenja, kako je noob friendly... Ne znam za tebe, ali meni sigurno nije zabavno igrati neku armu u kojoj moram gledati kamo vjetar puše rofl.

Svatko ima svoj ukus. Meni je ARMA uzbudljivija nego COD i BF zajedno. Činjenica je da COD iz nastavka u nastavak sve manje novosti donosi. Ajde neka netko navede što je to MW3 donio u odnosu na COD BO?

O ukusima se ne raspravlja. Ako ti želiš raspravljati - Slobodno, ali potraži nekoga drugog.

TracerCPP kaže...

Kakve veze ima broj igrača, zajednica, sa kvalitetom igre? Postoje i indie igre koje su kvalitetnije i zabavnije od COD-a i BF a po prodaji čine 1/50 od COD-a. Stvar je u tome što u ovoj fazi, Battlefield 3 sigurno donosi više inovacija u odnosu na prošli nastavak, nego COD. Kao što je i činjenica da će BF3 imati puno puno napredniji tehnički game engine.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice