Molim boga da ce novi sp moha 2 rasplakat od emocija, realnosti i onog osjecaja da ti je stalo koji fali modernim fps-ovima..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Medal of honor je bio vrh dok se nije pojavio cod. Igrali smo ga svi...u to sam siguran...i s 2010kom su htijeli orušiti cod s trona, i što su napravili??? ZasraŁi cijeli serijal....neka ne naprave istu stvar ove godine, neka se mane prestizanja konkurencije, neka pokazu orginalnosti i mašte....neka naprave MoH koji se zaslužuje tako zvati.
Meni je MoH(2010) bio sasvim solidan sa strane sp, iskreno dojadilo mi je što u CoD-u ako ne poumre jedno 3-4 likova s kojima se upravlja to nije to. Nije da je priča bila nešto posebna u MoH ali naspram CoD je bar meni bila bolja. U mp su neznam ni ja sam šta pokušali, dali DICE-u koji je prekopirao sistem iz CoD-a i po meni sasvim zeznuli taj segment, jer jednostavno mrzim killstreakove.
Medal of honor je bio vrh dok se nije pojavio cod. Igrali smo ga svi...u to sam siguran...i s 2010kom su htijeli orušiti cod s trona, i što su napravili??? ZasraŁi cijeli serijal....neka ne naprave istu stvar ove godine, neka se mane prestizanja konkurencije, neka pokazu orginalnosti i mašte....neka naprave MoH koji se zaslužuje tako zvati.
Hahaha, pa COD je nastavak MoH:AA, tj. isti tim koji je napravio MoH:AA je zaslužan za COD, a svi znamo da MoH dobio na popularnost tek kada je izašao MoH:AA inače je bio konzolaška eksluziva.
Hahaha, pa COD je nastavak MoH:AA, tj. isti tim koji je napravio MoH:AA je zaslužan za COD, a svi znamo da MoH dobio na popularnost tek kada je izašao MoH:AA inače je bio konzolaška eksluziva.
Esam ja reko da nije?
Kao stari "plejstenaš" nebih se složio s tobom jer je MoH bio veoma popularan još od PS-a. Kada je izašao Alied Assault bio je na vrhuncu slave, a onda mu je slavu preuzeo Call of Duty.
Meni je MoH(2010) bio sasvim solidan sa strane sp, iskreno dojadilo mi je što u CoD-u ako ne poumre jedno 3-4 likova s kojima se upravlja to nije to. Nije da je priča bila nešto posebna u MoH ali naspram CoD je bar meni bila bolja. U mp su neznam ni ja sam šta pokušali, dali DICE-u koji je prekopirao sistem iz CoD-a i po meni sasvim zeznuli taj segment, jer jednostavno mrzim killstreakove.
upravo to, zasto ne opet napraviti WW2 igricu, ja volim WW2, kako bi bilo sad dobro odigrati jednu kvalitetnu igricu ww2 tematika, sa frostibite 2 enegineom, ili jos bolje napraviti remake od nekih stariji moh serijala sa fb2 enegineom
ja mislim da je MoH serijal unisten, SP na MoH 2010 meni licno nista nije valjao, kad sam usao krenuo igrati, kad ono konzolitis na svakom koraku, jedino je dice sa svojim enegineom nesto uspio napraviti u MP, ali i to je slabo, igras ne zna se ni ko pije ni ko placa, puca na tebe a ne znas odakle i sto je najgore, kopirali CoD
ja danas najvise mrzim levelovanje, otkad igram bc2, doduse je sporo levelovanje, a jos sam zaglavio na 30 i nekom levelu, trudim se da sto manje paznje obracam na to, jednostavno mi kvari ljepotu mp, danas svi ganjaju da budu veci lvl, jer time otkljucavaju svasta nesta, u prije je bf krasio teamwork, a danas kad udjes u BF3, prvo sto ne znaju li nece ili ih ne interesuje ulazak u squad, drugo sto svak sebe gleda, a ne da pomogne ekipi.
kad se sjetim BF 1942, to se ne moze zaboraviti, koja ljepota od igrice, i CoD 2 takodjer kad sam igrao, svi su sretni bili kad su igrali, niko nije ganjao da bude veci lvl i da otkljucava nova oruzja i stoli jos vec
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png