Zvuči (i izgleda) odlično
Samo jos da se i izvodi priblizno tako :)
Valjda hoce, jedva cekam da navucem Pume i zapucam :)
Zvuči (i izgleda) odlično
Samo jos da se i izvodi priblizno tako :)
Valjda hoce, jedva cekam da navucem Pume i zapucam :)
Eto još par dana pa izlazi jedva čekam.
Odjednom mi se 21.10 čini jaaaako daleko kada sam vidio sve one predivne screenshote iz igre. Nadam se da ću je moć vrtit bar na low.
Ja još uvijek ne znam, nisam još Crysis odigrao pa ako se nauživam kad uzmem CF druge godine ništa od Far Cry-a. S druge strane ako Crysis podbaci u performansama ili mojoj zadovoljštini s igrom uzimam ovaj original da malo "ispucam" FPS-ove.
Dali li će Nvidia Geforce 6600 128MB moći terati ovu igru? Na netu kažu da je minimum 6800 - 256.
Ali ipak šta mislite?
Prema grafičkoj neče ti moči zavrtit tu igru,,al ovisi ti i o procesoru i raspoloživoj radnoj memoriji (RAM-u),,,
Malo su previše čini mi se gurali "realni" đir pa sada igra izgleda nadrealno, ako je suditi po shotu uz članak, ostale nisam vidio.
Malo su previše čini mi se gurali "realni" đir pa sada igra izgleda nadrealno, ako je suditi po shotu uz članak, ostale nisam vidio.
Možda nije tamo vruće. Možda je baš igra u kojoj se radnja odvija u sibiru a ovo je samo varka. Možda igra niti ne postoji nego nas samo za....
HA malo filozofije nikad ne nedostaje. 
Zašto vi ljudi mislite odmah na naj loše o ovoj igri.
Dog ne vidite na vlastito kompu i dok ju ne ispipate imate čete odmah drugčija mišljenja.
Ma to se i vidi po status baru i radaru (i desert eagle :))
Odite i pogledajte screenshotove na sluzbenu stranicu, ovo ce vam izgledati kao crtani film.
Nakon dugog vremena igra koja me privukla da pogledam kalendar
Nadam se da ce opravdati ocekivanja