Moja Afrika

poruka: 17
|
čitano: 1.282
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Moja Afrika".
5 godina
Moja Afrika

Zvuči (i izgleda) odlično

Samo jos da se i izvodi priblizno tako :)

Valjda hoce, jedva cekam da navucem Pume i zapucam :)

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
5 godina
Moja Afrika

"odličnu mrežnu igru"

WTF

http://www.bug.hr/master/vijesti/index.asp?id=92484

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
4 godine
neaktivan
RE: Moja Afrika

Eto još par dana pa izlazi jedva čekam.Smijeh

PRLJAVI IGRAJU PRLJAVO !!!
5 godina
Armor kaže...

"odličnu mrežnu igru"

WTF

http://www.bug.hr/master/vijesti/index.asp?id=92484

Kakve veze kvaliteta mrežne komponente ima veze s glupim člankom o načinu downloada mapa?
Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
5 godina
Moja Afrika

Odjednom mi se 21.10 čini jaaaako daleko kada sam vidio sve one predivne screenshote iz igre. Nadam se da ću je moć vrtit bar na low.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
4 godine
protjeran

Ja još uvijek ne znam, nisam još Crysis odigrao pa ako se nauživam kad uzmem CF druge godine ništa od Far Cry-a. S druge strane ako Crysis podbaci u performansama ili mojoj zadovoljštini s igrom uzimam ovaj original da malo "ispucam" FPS-ove.

Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb L2 cache, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2008 15:18 (stoncin3).
5 godina
Moja Afrika

Dali li će Nvidia Geforce 6600 128MB moći terati ovu igru? Na netu kažu da je minimum 6800 - 256.

Ali ipak šta mislite?

4 godine
neaktivan
Moja Afrika

Prema grafičkoj neče ti moči zavrtit tu igru,,al ovisi ti i o procesoru i raspoloživoj radnoj memoriji (RAM-u),,,

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
5 godina
Moja Afrika

Malo su previše čini mi se gurali "realni" đir pa sada igra izgleda nadrealno, ako je suditi po shotu uz članak, ostale nisam vidio.

5 godina
Originalni_manic kaže...

Malo su previše čini mi se gurali "realni" đir pa sada igra izgleda nadrealno, ako je suditi po shotu uz članak, ostale nisam vidio.

Bas, taj screenshot nije nesto reprezentativan... Jedino me zanima da li su ovi oblaci pokretni ili je to cista, obicna pozadina. A ako je, onda zauzima preko pola cijelog kadra i nije neko ludilo :p
4 godine
Moja Afrika

Možda nije tamo vruće. Možda je baš igra u kojoj se radnja odvija u sibiru a ovo je samo varka. Možda igra niti ne postoji nego nas samo za....

HA malo filozofije nikad ne nedostaje. Namigiva

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
4 godine
neaktivan

Zašto vi ljudi mislite odmah na naj loše o ovoj igri.

Dog ne vidite na vlastito kompu i dok ju ne ispipate imate čete odmah drugčija mišljenja.Osmijeh

PRLJAVI IGRAJU PRLJAVO !!!
5 godina
Originalni_manic kaže...

O yebote.. pa slika uz članak je Far Cry (1) privatna mapa napravljena da izgleda kao pustinja!
Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
5 godina

Ma to se i vidi po status baru i radaru (i desert eagle :))

Odite i pogledajte screenshotove na sluzbenu stranicu, ovo ce vam izgledati kao crtani film.

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
5 godina
Moja Afrika

Nakon dugog vremena igra koja me privukla da pogledam kalendarOsmijeh

Nadam se da ce opravdati ocekivanjaNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
5 godina
naxeem kaže...
O yebote.. pa slika uz članak je Far Cry (1) privatna mapa napravljena da izgleda kao pustinja!
Eto, misterija rijesena ;)  Stvarno, nakon onih najava i svega, stavit taj screenshot uz vijest je bas prikladno... I spadam medju one koji ocekuju da ce igra bit daleko kvalitetnija od Crysisa za koji nisam imao zivaca ni demo odigrati do kraja. Ali zato upravo igram Warhead koji me nekako vise okupirao (al jos uvijek cisto kao neobavezna pucacina).
5 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Originalni_manic kaže...

Ona slika je najobičnija fotografija u koju je uguran onaj pištolj
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice