Može i u crnom…

poruka: 7
|
čitano: 1.068
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Može i u crnom…".
4 godine
Može i u crnom…

Ajme koja perverzija! Pa dodje ti da nakon ovog kupis pravu gitaru i krenes na poduku. Inace, to mi se i desilo kad sam prvi put kod frenda na plejki zaigro GH3 - pozalio sto sam jos ko klinac odustao od gitare... A islo je skroz dobro, nakon svih ovih godina, bio bi valjda ko Satriani ;))

4 godine
Može i u crnom…

1500 KN, to je stvarno previše....

Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 22 giga de-de-er-a 400...
4 godine
RE: Može i u crnom…
IRebic kaže...

1500 ????

Pa za 1500 možeš kupit solidnu pravu električnu gitaru, a ne neko smeće za GH!
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock & metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
4 godine
neaktivan
Može i u crnom…

Jedva cekam Toilet Hero, i kotlic s tipkama. :drool:

3 godine
Može i u crnom…

uuuu. preskupo.... tko će dat 1500 kn samo radi sviranja u igri?!

3 godine
crystal6 kaže...
IRebic kaže...

1500 ????

Ne govori o stvarima o kojima ne znas.
Ja sam sretan vlasnik RG1527, nova dodje preko 1000$ (imao sam srecu dobit je u pola cijene iz druge ruke) i ta se smatra _solidnom_ gitarom.
Za 1500 mozes dobiti iz druge ruke neku kopiju koja ima uzasno lose mjerene pragove da je ne mozes ni nastimati.

Ibanez RG1527 * Mesa Simulclass 2:90 * Mesa Triaxis (4th edition) * TC Electronics GMajor * Marshall JCM 1960 * Behringer FCB1010 + UNO mod * iPc + Ubuntu Studio * Van Den Hull D501 silver
4 godine
Deus ex machina kaže...
crystal6 kaže...
IRebic kaže...

1500 ????

Ne govori o stvarima o kojima ne znas.
Ja sam sretan vlasnik RG1527, nova dodje preko 1000$ (imao sam srecu dobit je u pola cijene iz druge ruke) i ta se smatra _solidnom_ gitarom.
Za 1500 mozes dobiti iz druge ruke neku kopiju koja ima uzasno lose mjerene pragove da je ne mozes ni nastimati.

Gledaj, kako za koga. Nekima je i ona gitara za 30 000 kn sranje, a nekima je i ona za 1500 kn solidna. Ja ne tražim savršenu gitaru, već onu na kojoj mogu solidno svirati.
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice