ja da sam blizzard, ja bi otvorio 1000 servera samo da se to ne dogodi koliko god kostalo(ionako imaju para ko blata od wowa). Ionako su oni krivi za to, jer im je always online politika, da nije tako nebi nikad dolazilo do errora 37, jer 80% igraca zeli da odigra single plyer a prisiljeni su biti online.
Jos malo da stigne crack pa nebude problema
izgleda da ce posteni kupci biti prisiljeni igrati na privatnim(piratskim) serverima kad se pojave i ako se pojave
SP igra + stalna konekcija, i gameri su popushili taj trend...wtf sa gaming zajednicom,vidim da se D3 izvrsno prodaje
ne nadaj se tome :)
diablo, kao i wow, ovisi o serverima i tamo se sve odvija, ništa nemaš na kompu pa tako nećeš moći igrat diablo krekani dok ne dođu eventualno neki serveri, ali svi znamo kolko je to loše izvedeno (wow piratski serveri)
ja da sam blizzard, ja bi otvorio 1000 servera samo da se to ne dogodi koliko god kostalo(ionako imaju para ko blata od wowa). Ionako su oni krivi za to, jer im je always online politika, da nije tako nebi nikad dolazilo do errora 37, jer 80% igraca zeli da odigra single plyer a prisiljeni su biti online.
to se kaze enforced drm...
Od prvog dana uđem i igram, ni jednom taj error 37 niti bilo koji drugi problem.
I ja isto imam veliki problem sa Diablo III.
Nemam ga gdje kupiti, svugdje je rasprodan.
SP igra + stalna konekcija, i gameri su popushili taj trend...wtf sa gaming zajednicom,vidim da se D3 izvrsno prodaje
Masa ljudi je totalno neobaveštena, plus Blizzard nije jedini always on, nego su izdavači jako solidarni u svim stvarima koje su "protiv kupca" i praktično čine jedan veliki kartel.
Jedan sudija je u nekoj presodi protiv Sonyja lepo zaključio da je kupac u neravnopravnom položaju u odnosu na kompaniju koja drži ogromnu količinu poželjnih materijala, jer ne radi se o jednom naslovu ili par njih, i naložio izmenu određenih uslova. Sad je potrebno još procesa i još sudija koje će primeniti taj presedan.
Od prvog dana uđem i igram, ni jednom taj error 37 niti bilo koji drugi problem.
Čudno, valjda igraš u vrijeme koje nije prime-time. Iza ponoći se ni meni nije dešavalo(osim na dan izlaska)..
nije problem crackirati igru, ali diablo 3 nije obicna igra buduci da sve zivo ide preko njihovih servera, kao i drop chances i slicne stvari. kako rece kolega jedino privatni serveri mogu to omoguciti, koji nisu kvalitetni kao sluzbeni. bolje uopce ne igrat nego igrat na privatnim serverima.
Smiješno je što BUG stalno pljuje po Blizzardu. Par sati nedostupni serveri, BIG DEAL, pitanje života i smrti. Kako to da nepišete o zbuganom BF3, kašnjenjem patcheva?
No offense BF players
Smiješno je što BUG stalno pljuje po Blizzardu. Par sati nedostupni serveri, BIG DEAL, pitanje života i smrti. Kako to da nepišete o zbuganom BF3, kašnjenjem patcheva?
No offense BF players
Isto tako im nije smetalo prodavanje Black Ops-a kao gotove igre za PC.Kotick je doslovno rekao 'kupite si novi PC' kao odgovor na stotine i stotine stranica pritužbi na raznim stranim forumima, dan danas nisu popravili igru i zaboli ih qrac za to.
BOL o tom problemu tada THE igre to talk about nije imao nikakav komentar.
Blizzard pak sam prizna da je njihova greška, rade na riješenju.Tu su pak gaming eksperti iz BUG-a da nam svakodnevno tule o tome pri 'kontruktivnim i objektivnom' flame-anju.
Ok, we get it,igrate Diablo a ne CoD, no ne bi li novinari trebali nesubjektivno komentirati big picture a ne ono šta njih zanima ?
No offense BF players
Isto tako im nije smetalo prodavanje Black Ops-a kao gotove igre za PC.Kotick je doslovno rekao 'kupite si novi PC' kao odgovor na stotine i stotine stranica pritužbi na raznim stranim forumima, dan danas nisu popravili igru i zaboli ih qrac za to.
BOL o tom problemu tada THE igre to talk about nije imao nikakav komentar.
Blizzard pak sam prizna da je njihova greška, rade na riješenju.Tu su pak gaming eksperti iz BUG-a da nam svakodnevno tule o tome pri 'kontruktivnim i objektivnom' flame-anju.
Ok, we get it,igrate Diablo a ne CoD, no ne bi li novinari trebali nesubjektivno komentirati big picture a ne ono šta njih zanima ?
kotick je samo tom izjavim kod mene stekao status degena. znaci ako ja kao igrac imam ispunjene recommended zahtjeve za igru, pa cak i vise od toga i ako igra nije dobro optimizirana to je do mene?
blizzard vec ima u onom wall of text koji svi priskacu kad instaliras igru napisano da oni nisu krivi za te errore i gluposti. dakle ekipa se vec ogradila unaprijed. samo kao sto kolega kaze blizzard kaze javno u cemu je problem i na kraju ga i popravi.
Meni je jos uvijek najfascinantniji lag u single playeru!!
Zato če Torchlight 2 rasturuti. Igram betu i nema errora 37 niti laga. Eh da i SP je stvarno SP. I da igra če imati podršku za modove.
To hoce li uopce biti "crackan" odnosno privatnih servera je vrlo weird pitanje iz razloga sto niti u Beti nisu napravili nikakav drasticniji pomak za koliko-toliko igranje (cak niti zadnju Betu nisu "sredili")....
Sjeca li se itko HAWX 2? igra nije crackana do dana danasnjega, a koliko je godina proslo... Diablova zastita je jos i gora od toga, a sve i da bude nesto od tih servera, ljudi koji rade na tim serverima, odnosno pokusavaju naci nacine za simuliranje Blizovih servera, sami kazu da ce im trebati mjeseci i mjeseci dok ne srede koliko-toliko normalno igranje. Najgore od svega je to sto se proteze jedno pitanje, treba li podrzati ovakvu relativno kvalitetnu igru kao takvu ili namjerno piratizirati zbog SP-a koji to zapravo niti nije.... sudeci po prodajnim rezultatima, izgleda da su igraci prihvatili ovakav nacin ukidanja slobode.
To hoce li uopce biti "crackan" odnosno privatnih servera je vrlo weird pitanje iz razloga sto niti u Beti nisu napravili nikakav drasticniji pomak za koliko-toliko igranje (cak niti zadnju Betu nisu "sredili")....
Sjeca li se itko HAWX 2? igra nije crackana do dana danasnjega, a koliko je godina proslo... Diablova zastita je jos i gora od toga, a sve i da bude nesto od tih servera, ljudi koji rade na tim serverima, odnosno pokusavaju naci nacine za simuliranje Blizovih servera, sami kazu da ce im trebati mjeseci i mjeseci dok ne srede koliko-toliko normalno igranje. Najgore od svega je to sto se proteze jedno pitanje, treba li podrzati ovakvu relativno kvalitetnu igru kao takvu ili namjerno piratizirati zbog SP-a koji to zapravo niti nije.... sudeci po prodajnim rezultatima, izgleda da su igraci prihvatili ovakav nacin ukidanja slobode.
Ma kakvo ukidanje slobode, kakav single player... ova igra nije single player! Sjetite se toga dok nešto pokušate kupiti i prodati preko AH. A sigurno budete.
Samo cmizdrite nešt. Pa Diablo3 i je zakon baš zbog mulitplayera, aukcije, igranja sa frendovima još iz doba wowa i sl. Onaj tko ga je kupio radi single playera je luzer.
Jedan od razloga always-online pristupa je sigurno i anti-piratizacija, ali većina drugih stvari su benefiti, a ne loše stvari. Osim toga, tko ste vi da određujete Blizzardu kako će zaštititi svoju igru i pare.
Ako hoćete, kupite, ako nećete tišina.
Ma kakvo ukidanje slobode, kakav single player... ova igra nije single player! Sjetite se toga dok nešto pokušate kupiti i prodati preko AH. A sigurno budete.
Samo cmizdrite nešt. Pa Diablo3 i je zakon baš zbog mulitplayera, aukcije, igranja sa frendovima još iz doba wowa i sl. Onaj tko ga je kupio radi single playera je luzer.
Jedan od razloga always-online pristupa je sigurno i anti-piratizacija, ali većina drugih stvari su benefiti, a ne loše stvari. Osim toga, tko ste vi da određujete Blizzardu kako će zaštititi svoju igru i pare.
Ako hoćete, kupite, ako nećete tišina.
diablo je uvijek bio sp igra. jos bitnije, diablo je loot igra. sve se svodi na farmanje itema koje zelis. u tome i je bila baza. saveas prije bossa i onda samo farmas dok ti ne baci item koji hoces. sve ove ostale znacajke koje si ti naveo cine diablo jednom vrstom wow-a. cak bih mogao reci da je diablo wow v2. vec ima na mmo championu clipova o world 1st inferno BS, pa world 1st ovo, achievements itd. jos sam se ja cudio zasto je diablo 3 uopce na mmo championu, valjda su ljudi shvatili da je to prikriveni mmo naslov. sad stavljaju taj neki armory. pa ne bih se cudio da u jednom od sljedecih major patches/ekspanzija ne bude grad u kojem ce se igraci moci susresti.
nije jedan od razloga, nego je glavni razlog always-online upravo anti piracy. jos blizzardov sneaky income sistem sa auction house.
Diablo je na papiru Action RPG hek&sles SP i sad eto MP igra, izgleda da ce uskoro postasti prava MMORPG igra, samo jos treba patch/dva da ga transformiraju u pravi klon WoW-a..... kako su poceli, to ce nas u buducnosti mozda i docekati. Mozda su ga neki prihvatili kao only MP igru kada to zapravo i jest, ali s obzirom da imas mode na kojemu mozes sam igrati... pa koji je k onda SP i MP igra (i tako se reklamira po raznim site-ovima) kada ja zapravo samo MP, znaci tamo gdje nema interneta-nema igranja, lanovi etc zaboravi... to je poprilicno jadno i zalosno. Samo jos treba da za nekoliko godina zatvore servere i sto ti ostaje od igre? ali to im ocigledno ipak nije cilj, WoW muzu dok mogu, izgleda da zele isto s Diablom zbog sistema "mini transakcije", pitanje je samo hoce li se to sve s vremenom preobraziti u pay to win igru.
neće se pretvoriti u pay to win, ali auction house vidim već sad privlači hrpetinu scammera... već koliko sam pročitao ima krađa accountova itd itd..
s obzirom da se će se za iteme moći dobiti prave pare biti će puno ljudi koji će uložiti puno truda da izvuku koji $.
Mene više zeza kaj ga nigdje ne mogu kupiti.
Odem u subotu u dućan(znam da je prva pošiljka rasprodana),i pitam jer se mogu rezervirati
A lik mi veli da nemogu jer su vec svih 30 komada koji dolaze sutra ljudi prije mene rezervirali.
FUUUUUUUUUUUUUUU-
Zato če Torchligt 2 rasturuti. Igram betu i nema errora 37 niti laga. Eh da i SP je stvarno SP. I da igra če imati podršku za modove.
LOL! To je isto kao da ideš uspoređivati LOL i HON sa DOT-a! Diablo je Diablo i to shvatite, jbg očekivalo se ovo na početku, i tako će biti, ali budimo realni igra nema konkurencije i to je to, bar ne za prave ljubitelje RPG-a!
Dobro da Apple ne daje servere za D3.
Svaki put kad bi dobio Error37 - morao bi platiti 37$ Appleu. 
nije jedan od razloga, nego je glavni razlog always-online upravo anti piracy. jos blizzardov sneaky income sistem sa auction house.
Od prodaje igre neće zaraditi niti približno koliko planiraju zaraditi na AH. I to im je po meni najbolji potez koji su napravili. Konačno legalizirali prodaju itema zbog koje je diablo i postao toliko popularan.
A dobra zaštita i online generiranje dropova je preduvjet poštene aukcije.
Meni je Diablo3 baš zato i dobar, što je simple wow (nikako wow2). I zato ga i igram.
Da nije tako ne bih ga ni pogledao. Šta će mi single player igra?
No offense BF players
E najbolji su mi ovakvi komentari tipa "šta pisdite?" Zar nitko ne smije objektivno reći da nešto ne valja ako stvarno ne valja. Igra je odlična i velika je želja za igranjem, ali ako ti to tehnički problemi, lagg, latencija ili razni errori onemogućavaju onda imaš velike frustracije. Nije pitanje života i smrti, pohvala Blizzardu za Diablo III ali pljuc na tehničku stranu zbog lagga i latencija koje uvelike narušavaju doživljaj igranja.
Iskreno, samo sam nekoliko puta imao problem s logiranjem u igru i mogu reči da im serveri rade dosta dobro - lag je primjetan samo ponekad navečer kad ima najviše igrača, no i to će se s vremenom ispeglati 
Sama igra me oduševila u smislu da je zadržala igrivost prva dva dijela, samo sa boljom grafikom i razrađenijim sustavom skillova, te više itema i modifikacija istih - po meni solidnih 8.5/10! 
No offense BF players
E najbolji su mi ovakvi komentari tipa "šta pisdite?" Zar nitko ne smije objektivno reći da nešto ne valja ako stvarno ne valja. Igra je odlična i velika je želja za igranjem, ali ako ti to tehnički problemi, lagg, latencija ili razni errori onemogućavaju onda imaš velike frustracije. Nije pitanje života i smrti, pohvala Blizzardu za Diablo III ali pljuc na tehničku stranu zbog lagga i latencija koje uvelike narušavaju doživljaj igranja.
Stvar je u tome što ljudi uvijek nađu neki razlog za pisdit :-) Riješit će se, igrat ćete, relax.
Meni sve radi vrhunski, osim što me nervira dok mi se IP na routeru promijeni pa me DCa. I onda ajmo ispočetka cijeli dungeon otkrivati.
Zato če Torchligt 2 rasturuti. Igram betu i nema errora 37 niti laga. Eh da i SP je stvarno SP. I da igra če imati podršku za modove.
LOL! To je isto kao da ideš uspoređivati LOL i HON sa DOT-a! Diablo je Diablo i to shvatite, jbg očekivalo se ovo na početku, i tako će biti, ali budimo realni igra nema konkurencije i to je to, bar ne za prave ljubitelje RPG-a!
diablo se prodaje samo zbog imena, a ne kvalitete. ovaj novi diablo nije ni sjena starih. gdje je nestao talent tree? gdje su nestali attributes? gdje je nesta onaj goticarski feeling koji je pratio stare igre?
u starim igrama svaki lik je bio nesto posebno. u novom diablu svi su isti. jedino sto ih razlikuje su rune, ali i to ce se promijeniti kad izađu ti famozni buildovi pa ce na kraju ispast kao u wow-u.
meni se cini da se blizzard okrenuo tom cartoon wow stilu samo da bi privukao prvo svoju staru bazu wow igraca, a zatim i dicu koja nikad nisu niti igrala diablo, ali je marketing napravio dobru stvar i nabrijao igru do neba.
sad ce ljudi rec ti pljujes po igri bez veze. moje se kritike temelje na onom sta nam je dao stari diablo i sta nam je dao novi. stari nam je dao najbolji rpg ikad, a novi nam je dao nekakvog wow klona u kojem je sve automatizirano.
i da, ima igra konkurencije, baci malo oko na torchlight 2.