Najava balansiranja Diabla III

poruka: 21
|
čitano: 1.299
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Najava balansiranja Diabla III".
20 mjeseci
protjeran

Nek rade bilo što samo da odgode šugavi RMAH. Dabogda nikad ne stigao uopče.

16 mjeseci

Nazalost igra ce otprilike postati "pay to win".

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
3 godine

Ako je itko bio super podlozan vajnanju ekipe na forumima i zbog istog su oni mijenjali ispravne igre, onda je to Blizzz.

20 mjeseci
protjeran
Re: Najava balansiranja Diabla III
Exprince kaže...

Samo budalama voljnim kupovanja onog što ja farmam s Act IV inferno :)

Btw "Winat" neće ništa. Ljudi koji su dovoljno mutavi da kupuju s pravim novcima stvari neće sigurno clearat hardcore inferno što je jedina stvar ostala za "winati".

Mogu samo pay to lose-at.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 19:21 (stormich50).
4 godine
stormich50 kaže...

Nek rade bilo što samo da odgode šugavi RMAH. Dabogda nikad ne stigao uopče.

Mislim da neces gledati taj film, iako dijelim isto misljenje kao ti jer sam  fair play gamer, ne?... ovu ce igru musti isto kao sto muzu WoW, jedini nacin da drze servere otvorenima po 5-10+ godina je upravo financiranje sistemom "minitransakcije" jer svi jako dobro znamo sto ce dogodi sa MP igrama kojima s vremenom padne popularnost. (iako je tesko zamislivo da se to moze dogoditi igrama poput WoWa, SRa, Diabla, BFa, CoDa i sl.).

Exprince kaže...

Cemu takvo razmisljanje? sada je vise "way to win" iz razloga sto su pojedine klase fakat OP kao npr. DH :S. Aukcijska kuca bi to mogla pretvoriti u pay to win igru (valjda ce smisliti nesto "fair")....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
5 godina

prckanje effect: engage

It's not who u are, it's who u know.
5 godina
Svi su nešto kao protiv Diabla, a box verziju tražim, i ne mogu je kupit nigdi. Toliko o tome.
4 godine

Jos pre no sto je igra izasla, bilo je ovde toliko suludih komentara da sam pozeleo da ih sakupim za kolekciju, eventualnu knjigu ili slicno...

Zato imam jedno iskreno pitanje: Koliko od vas je u sustinbi STVARNO igralo/igra/poseduje Diablo III?

5 godina
Solo kaže...

Jos pre no sto je igra izasla, bilo je ovde toliko suludih komentara da sam pozeleo da ih sakupim za kolekciju, eventualnu knjigu ili slicno...

Zato imam jedno iskreno pitanje: Koliko od vas je u sustinbi STVARNO igralo/igra/poseduje Diablo III?

igrao u prijatelja, presao na normal u njega, nesto malo na sljedecoj tezini. ne posjedujem igru.

22 mjeseca

Vecina njih seruckaju zato sto ne posjeduju diablo 3 vecina nema para pa onda ajde se?i pa da i drugi ne kupe, eto ti logike.

Peace!
3 godine

http://www.ign.com/articles/2012/05/14/diablo-iii-review-in-progress

http://www.hcl.hr/vijesti-nova-video-recenzija-diablo-3-6583-22.html

...

..

.

Dakle ipak je igra više nego dobra, čeka se pravi patch , PvP one , a ne ovaj hotfix patch. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
5 godina
XVII Mini kaže...

Vecina njih seruckaju zato sto ne posjeduju diablo 3 vecina nema para pa onda ajde se?i pa da i drugi ne kupe, eto ti logike.

ima se, al za mene je dat lovu diablo ko zapalit lovu... rađe potrosit na nesto drugo.

4 godine
Solo kaže...

Kao financijski supporter gotovo svake Blizove igre, pa tako i Diabla 3 (u pocetku nakon izlaska prvo Starter neko vrijeme, sada i Standard......  ne ukljucujuci Betu, svejedno nikada ne iskljucujem mogucnost "Njuskala"), imam li pravo izreci strah i misljenje o pogledu na buducnost igre koja sigurno nije "Bogom dana"? (mozda su ti mamica i tatica kupili igru pa ti je mozda svejedno sto ce netko raditi s tim novcima). Mislim da imam to izreceno pravo, imaju i ljudi u obrnutoj situaciji jer igara s tim sistemom minitransakcijama ima sve vise i vise iako ce to kod Diabla u neku ruku biti drukcije... btw mnoge su se pretvorile u pay to win igru pa makar to mnogi zagrizeni fanatici nece priznati (bile F2P ili komercijalne)...... nije ti ovo nastavak serije: "poklonjenom konju se ne gleda u zube" {#}. Vec mi je dosta takvih, da kazem namrstenih faca koje se predstavljaju kao pravi okorjeli hardcore igraci.

XVII Mini kaže...

Ocigledno imamo heroja koji se bori za pravednost i ljubav ovoga svijeta {#}.... nitko nikomu nista ne savjetuje, ako vec gledamo na to, vecina ipak preporucuje igru bez obzira sto ti mislio i to opet ne znaci da Bliz nece ili ne moze usrati igru daljnjim nadogradnjama, mnogima kvaliteta pojedine igre nista ne znaci, jer da znaci, posjedovali bi doslovno svaku odigranu igru (al opet, s druge strane nemaju svi niti financijskih sredstava za kupnju svake igre). To je cista cinjenica!

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 mjeseci

Ja imam igru,i gledajuci trenutno stanje igre (a to jest da je oprema rjesenje za sve,ako imas problema kupi jacu opremu na AH i problem je rjesen) kada dodje RMAH oni koji su dovoljno ludi da trose pare na to ce pokupovati najbolju opremu sa AH i bez problema rjesit igru,sto meni nije problem ali kako planiraju balansirat PVP?Ako neka budala dodje i kupi svu najbolju opremu ti se nemas sta nadat protiv njega u areni.

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
4 godine
lovac82 kaže...

(mozda su ti mamica i tatica kupili igru pa ti je mozda svejedno sto ce netko raditi s tim novcima). Mislim da imam to izreceno pravo, imaju i ljudi u obrnutoj situaciji jer igara s tim sistemom minitransakcijama ima sve vise i vise iako ce to kod Diabla u neku ruku biti drukcije... btw mnoge su se pretvorile u pay to win igru pa makar to mnogi zagrizeni fanatici nece priznati (bile F2P ili komercijalne)...... nije ti ovo nastavak serije: "poklonjenom konju se ne gleda u zube" {#}. Vec mi je dosta takvih, da kazem namrstenih faca koje se predstavljaju kao pravi okorjeli hardcore igraci.

Na ono u zagradama grohotom se smejem.

Ostalo, mogu reci da bas i ne razumem sta u stvari hoces da kazes. Sve se treba staviti pod znakom upitnika, ne zbog paranoje vec zbog nas samih da znamo dali smo na dobrom putu.

Moj komentar nije bio o tome jesi li ti komentirao, kritizirao i sto li vec kod Diabla III vec ti, i ostali "zabrinuti" u ovoj temi i u sve prije ove ste imalei izjave protiv i u glavnom protiv ove igre?

Zasto?

Pay to win?

Really?!

Diablo III je i prije imao trgovce u gradu od kojih si mogao cak i super opremu kupiti. Jeli onda bio P2W? Ako jedan rare item dropa RETKO i neko ga stavbi u AH onda toja item moze imati SAMO JEDNA osoba. Kako je to P2W? Mozda za jednoga coveka, ali nakon lvl 11 kada ne mozes vise istim oruzjem da bijes jace mobove onda ti treba nesto jace. Sto ako nema u AH? Jer su rare itemi ipak RARE?!

Diablo III pa i WoW kada bi ovog trena bili Free to play opet ne bi bili Pay to Win. Ali za to da shvatis ti treba logike a ne mrznja.

Ostalo mi je mrsko komentirati jer ste pricali gluposti i o Wii U, konzole koju jos NIKO od vas nije ni pomirisao...

4 godine
Solo kaže...
Na ono u zagradama grohotom se smejem.

Ostalo, mogu reci da bas i ne razumem sta u stvari hoces da kazes. Sve se treba staviti pod znakom upitnika, ne zbog paranoje vec zbog nas samih da znamo dali smo na dobrom putu.

Moj komentar nije bio o tome jesi li ti komentirao, kritizirao i sto li vec kod Diabla III vec ti, i ostali "zabrinuti" u ovoj temi i u sve prije ove ste imalei izjave protiv i u glavnom protiv ove igre?

Zasto?

Pay to win?

Really?!

Diablo III je i prije imao trgovce u gradu od kojih si mogao cak i super opremu kupiti. Jeli onda bio P2W? Ako jedan rare item dropa RETKO i neko ga stavbi u AH onda toja item moze imati SAMO JEDNA osoba. Kako je to P2W? Mozda za jednoga coveka, ali nakon lvl 11 kada ne mozes vise istim oruzjem da bijes jace mobove onda ti treba nesto jace. Sto ako nema u AH? Jer su rare itemi ipak RARE?!

Diablo III pa i WoW kada bi ovog trena bili Free to play opet ne bi bili Pay to Win. Ali za to da shvatis ti treba logike a ne mrznja.

Ostalo mi je mrsko komentirati jer ste pricali gluposti i o Wii U, konzole koju jos NIKO od vas nije ni pomirisao...

Ne cudim se smijehu, nije da se sam to mislio doslovno jer u suprotnom ti nebi zauzimao takav stav, sto se tice pay i free to play/win kombinacija, samim time sto ces nesto placati znaci da ce kupac imati i nekakvu prednost, sigurno ne nuspojavu od toga (neracunajuci izgubljeni novac).... tu opet dolazimo do balansiranja, ako igra bude neizbalansirana kada dode PvP nastat ce zivi kaos kao u npr. BF3 po kojemu non-stop neki k* dr**, a score-ovi se ne brisu.....

BTW o kojoj Wii U temi ti pricas? (mozda mislis na ovo,) bas me zanima sto imas reci u protu argumente s obzirom na to da sam samo iznosio, pa tako i prenosio ciste cinjenice i glasine, a tu i tamo svoje misljenje i stav....... za razliku od pojedinaca koji su se pokazali kao obicni hejteri i fanatici.

4 godine
lovac82 kaže...

sto se tice pay i free to play/win kombinacija, samim time sto ces nesto placati znaci da ce kupac imati i nekakvu prednost, sigurno ne nuspojavu od toga (neracunajuci izgubljeni novac).... tu opet dolazimo do balansiranja, ako igra bude neizbalansirana kada dode PvP nastat ce zivi kaos kao u npr. BF3 po kojemu non-stop neki k* dr**, a score-ovi se ne brisu.....

Koncept Diabla III se NE bazira na kupovinu itema.

PVP je povucen zbog balansa a i kada ga budu uveli ponove NE veujem da ce biti isto sto i SP. Isto kao sto nije bio ni u Diablo II.

Diablo III je visoko kvalitetan proizvod i ne verujem da ce biti pokvaren jer developerski studio je, eto, bankrotirao i nema ko da pokrpi igru. Ovde govorimo o Blizzardu, ffs.

Cak ni AH ne verujem da ce biti gotova za petak, utorak, subotu... Ali kada bude gotova, sigurno ce biti nesto sto nece biti P2W. Isto kao AH u WoW-u.

Igra je pojednostavljena?! Kako? Pa i Diablo II je bio uber jednostavan. Sada imas rune i ostale tricarije koje mozes razmestati umesto skill tree prije.

Stvar je u tome sto se komentira sve i svasta a molo ko je imao stvaran dodir sa igrom ili bar logican pogled na stvari.

Niko ne kaze da se svakome mora dopasti. Mozes reci - ja ne volim Diablo III. Ne dopada mi se i kraj. Ali konstantno blatiti igru je glupo.

Ja ne volim Cataclysm, ali miljuni ga vole. Ne mogu pljuvati po njima jer ga vole.

Isto je i sa konzolama i sav taj jazz. Nisu krive konzole, (!!!), zbog losih portova vec lenji developeri. Ne treba pluvati po konzolama vec po developerima...

Valjda shvatas poentu.

Da, to je o Wii U a i druga vest prije toga je bila. Ali Wii U je off.

4 godine

Oni bas zele potpuno unistiti zelju da ne'ko igra sa wizardom.

I ovako su napravili od njega nesto sto daleko vise lici na fightera, nego na nesto sto bi se trebalo boriti sa distance.

Wizard u trojci nema pretjerane veze s mage-om iz jedinice i/ili sa sorceress iz dvojke.

Cak i, ako zelim koristiti recimo teleport, opet sam ogranicen sa cime ga mogu kombinirati. Tako da 95% vremena provedem u close combat, a i mogu izdrzati poprilican broj udaraca, sto je u dvojci recimo vec i na NM tezini znalo biti problematicno.

20 mjeseci
protjeran
Mrgud Veliki kaže...

Oni bas zele potpuno unistiti zelju da ne'ko igra sa wizardom.

I ovako su napravili od njega nesto sto daleko vise lici na fightera, nego na nesto sto bi se trebalo boriti sa distance.

Wizard u trojci nema pretjerane veze s mage-om iz jedinice i/ili sa sorceress iz dvojke.

Cak i, ako zelim koristiti recimo teleport, opet sam ogranicen sa cime ga mogu kombinirati. Tako da 95% vremena provedem u close combat, a i mogu izdrzati poprilican broj udaraca, sto je u dvojci recimo vec i na NM tezini znalo biti problematicno.

Na Infernu pobereš maksimalno 3-4 udarca, nemaš pojma o čem pričaš :)

Inferno diablo 300injak resistances + 43k HP + force armor - 2-3 udarca max. S tim da te u shadow fazi add zna 1 shotat.

DH i Wizard su stalno bježanje od i usporavanje neprijatelja.

Nightmare se ne gleda uopče jer se tamo provodi nekih 4 h vremena ako se zna što se treba raditi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 3:18 (stormich50).
5 godina

De nemate vi pojma {#}

Dobar grah se daleko cuje
3 godine
Malto kaže...
Svi su nešto kao protiv Diabla, a box verziju tražim, i ne mogu je kupit nigdi. Toliko o tome.

Meni prekipjelo pa kupio preko Blizzard storea digitalnu verziju, frend kupio na dan prodaje kod nas box verziju pa sam malo pogledao sadržaj kutije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice