Po meni.... propast ako ne bude MP-a
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo jednom davno...
Postojao je na Amigi Battle Chess, klasični šah samo su figure bile animirane i predstavljene "pravim" ljudima. To je funkcioniralo jako dobro za razbijanje "šahovske monotonije". Hoću reći da su na taj način privukli nešto širi krug ljudi od hardcore šahista. Ja volim igrati klasičan šah, ali nisam ni protiv ovakvih pokušaja.
Gotivno. 
Da vidim malo kako to izgleda kad se jos i kolju.
Moglo bi bit zanimljivo.
Lol kad stave da možemo otključavat perkove i slično 
Šah ima svoja čvrsta pravila i ovakvi spice upovi su za ozbiljne šahiste pretpostavljam turn off. Pogotovo ako se perspektiva mjenja da bi bolje prikazala borbu likova, makar već znamo ishod borbe. Zgodno, ali dekoncentrirajuće. Na Amigi je postojala jedna igra sa šahovskom ploćom i dinosaurima gdje je svaka borba bila arkadna i nije pobjeđivala jača figura. Bila je slična igra i na Commodoreu. Ako budu imali i takav mod igre onda im svaka čast. Moglo bi biti zabavno.
Zanimljivo :D
Šah ima svoja čvrsta pravila i ovakvi spice upovi su za ozbiljne šahiste pretpostavljam turn off. Pogotovo ako se perspektiva mjenja da bi bolje prikazala borbu likova, makar već znamo ishod borbe. Zgodno, ali dekoncentrirajuće. Na Amigi je postojala jedna igra sa šahovskom ploćom i dinosaurima gdje je svaka borba bila arkadna i nije pobjeđivala jača figura. Bila je slična igra i na Commodoreu. Ako budu imali i takav mod igre onda im svaka čast. Moglo bi biti zabavno.
Misliš na Archon? Igra je uistinu bila interesantna. No, u pitanju nisu bili dinosauri, a ovo neće biti nimalo slično tome. :)
Kako sam sebe volim nazivati iskusnijim šahistom (skromnosti nikada dosta
) mislim da će ovo biti zanimljivo mlađim igračima te onima "neozbiljnijima".
Mislim da nekome koji želi unaprijediti svoju igru neće biti praktično igrati uz sav taj eye candy.
Naravno svako ima svoj ukus, ali ozbiljni "profesionalni" igrači s kojima sam često u komunikaciji nikada nisu ovakve igre smatrali niša više od dječije zabave.
Bilo jednom davno...
Postojao je na Amigi Battle Chess, klasični šah samo su figure bile animirane i predstavljene "pravim" ljudima. To je funkcioniralo jako dobro za razbijanje "šahovske monotonije". Hoću reći da su na taj način privukli nešto širi krug ljudi od hardcore šahista. Ja volim igrati klasičan šah, ali nisam ni protiv ovakvih pokušaja.
SJećam se toga... bilo i na pc-u...
Najbolje scene su bile kad je slabija figura gazila jaću!
Kraljica je prvo zagrlila kralja, izvadila nož i ubola u leđa...
Ma toga ima odavno u Chessmasteru.
Sad su ubacili i animacije iz Rayman Raving Rabbidsa i to izgleda fenomenalno!
Ovaj Battle mi se čini ko fejl.
Vezano uz Fritz, ne da čini ovo kaj veli autor "koji će i iskusnim šahistima predstavljati veliki izazov.", Fritz je ultimativan protivnk najvećim šahistima!
Naravno sa svojom bazom podataka, u svojem GUI-u