Napokon :)))))
Ovo vrijedi cekati.....
Napokon :)))))
Ovo vrijedi cekati.....
Ako bude kao 3 i 4 neće bit predobar........ CIV 2 je najbolji bio
Jedva čekam...
Ako bude kao 3 i 4 neće bit predobar........ CIV 2 je najbolji bio
Meni je od svih trojka nekako ostala u najboljem sjecanju ali mi je opet cetvorkai najbolja... Opet to je moje licno misljenje...
Igrao sam sve Civilizacije i dvica u svoje vrijeme jeste bila extra igra ali opet meni je nekako svaki dio bolji od prethodnog...
Dugo sam se nadao boljem modelu borbi pa nadam seda ce ovaj u petici ispuniti moja ocekivanja....
Ja trojku i dan danas igram 
trojka mi je bila dobra na prvi pogled.... ali previše puta mi se događalo da gubim bitke koje jednostavno nisam trebao, tj. odvijale su se po mojem mišljenju bitke s nemogućim ishodima. ista stvar je bila i u četvorci. Najviše zbog toga mi se nisu sviđale. Diplomacija mi je također bila prepotentna. U dvojci je sve nekako bilo jednostavno i na svom mjestu... čista igrivost
Igrao sam samo trojku i četvorku i uvijek sam pokušavao pobijediti mirnim putem, razvijajući kulturu. U trojci mi je još i uspjevalo, u četvorci nikako. Zato mi je trojka bila malo bolja jer civilizacija ne bi smjela značiti samo ratovanje.
Borbe mi nisu baš išle, neprijatelj je uvijek imao više jedinica koje bi stalno ulazile u moj teritorij dok mi nisu zauzeli sve gradove. Zato sam često izbjegavao sukobe.
Dobar je civilization, nadam se samo da ce ispraviti one nevjerojatne krade u borbi koje bi kompjuter radio.
Nikad kradljiviju igru od civ IV nisam igrao.
No da i to čudo vidimo. Igrah Civ2, a Civ3 i Civ4 sam samo "isprobao". Valjd je dvojka došla u pravom trenutku, dok sam za ostale nastavke ostario. Svakako ću zaigrati demo verziju čim se pojavi.
Igrao sam 3. i 4. dio i igra dosta dobro izgleda za nekoga tko voli takvu vrstu igre. Ja nevoljim pa je baš i ne oćekujem, ali ću je svakako probati
Jedva cekam. Jedna od najboljih game serijala