Najavljen Civilization V

poruka: 11
|
čitano: 1.345
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Najavljen Civilization V".
4 godine
Najavljen Civilization V

Napokon  :)))))

Ovo vrijedi cekati.....

3 godine
protjeran
Najavljen Civilization V

Ako bude kao 3 i 4 neće bit predobar........   CIV 2 je najbolji bio

Hedonism Is My LifeStyle
3 godine
Najavljen Civilization V

Jedva čekam...

4 godine
RE: Najavljen Civilization V
l)oolvl kaže...

Ako bude kao 3 i 4 neće bit predobar........   CIV 2 je najbolji bio

Meni je od svih trojka nekako ostala u najboljem sjecanju ali mi je opet cetvorkai najbolja... Opet to je moje licno misljenje... 

Igrao sam sve Civilizacije i dvica u svoje vrijeme jeste bila extra igra ali opet meni je nekako svaki dio bolji od prethodnog...

Dugo sam se nadao boljem modelu borbi pa nadam seda ce ovaj u petici ispuniti moja ocekivanja....

4 godine
Najavljen Civilization V

Ja trojku i dan danas igram  Smijeh

3 godine
protjeran
Najavljen Civilization V

trojka mi je bila dobra na prvi pogled.... ali previše puta mi se događalo da gubim bitke koje jednostavno nisam trebao,   tj.   odvijale su se po mojem mišljenju bitke s nemogućim ishodima.   ista stvar je bila i u četvorci.   Najviše zbog toga mi se nisu sviđale.     Diplomacija mi je također   bila prepotentna.   U   dvojci je sve nekako bilo jednostavno i na svom mjestu...   čista igrivost

Hedonism Is My LifeStyle
4 godine
Najavljen Civilization V

Igrao sam samo trojku i četvorku i uvijek sam pokušavao pobijediti mirnim putem, razvijajući kulturu. U trojci mi je još i uspjevalo, u četvorci nikako. Zato mi je trojka bila malo bolja jer civilizacija ne bi smjela značiti samo ratovanje.

Borbe mi nisu baš išle, neprijatelj je uvijek imao više jedinica koje bi stalno ulazile u moj teritorij dok mi nisu zauzeli sve gradove. Zato sam često izbjegavao sukobe.

4 godine
neaktivan
Najavljen Civilization V

Dobar je civilization, nadam se samo da ce ispraviti one nevjerojatne krade u borbi koje bi kompjuter radio.

Nikad kradljiviju igru od civ IV nisam igrao.

4 godine
Najavljen Civilization V

No da i to čudo vidimo. Igrah Civ2, a Civ3 i Civ4 sam samo "isprobao". Valjd je dvojka došla u pravom trenutku, dok sam za ostale nastavke ostario. Svakako ću zaigrati demo verziju čim se pojavi.

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
2 godine
Najavljen Civilization V

Igrao sam 3. i 4. dio i igra dosta dobro izgleda za nekoga tko voli takvu vrstu igre. Ja nevoljim pa je baš i ne oćekujem, ali ću je svakako probati

Battlefield: Bad Company 2
4 godine
Najavljen Civilization V

Jedva cekam. Jedna od najboljih game serijala

Ozbiljno...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice