- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedinica je jedna od najboljih igara, dvicu nisam ni probao, čuo sam da nevalja, jedva čekam ovo!
Jedinica je jedna od najboljih igara, dvicu nisam ni probao, čuo sam da nevalja, jedva čekam ovo!
ja sam samo dvicu (ako je to invisible war) i meni je bila dobra ali posto nisam jedinicu odigrao ne mogu ih usporedivat ali kao igra je cisto ok.
Jedinica je zaista jedna od najigara koje sam ikad igrao - čak sam je i prije par mjeseci ponovno odigrao. Grafika definitivno nije nešto po današnjim standardima ali atmosfera i sve ostalo - još uvijek meni osobno ništa nije došlo ni blizu (Mass Effect 1 i sad 2 je imao šansu ali samo to - šansu:))! Dvojka je (preočito) platila danak konzolitisu - no osobno nekako živim u nadi da će trojka biti sličnija prvom dijelu - vidjet ćemo...
Jos da nisam citao najavu s doticnim filmic prije jedno tjedna dva
Nazalost po kvaliteti to nece ni blizu prvog i jedinog
Jedinica je zaista jedna od najigara koje sam ikad igrao - čak sam je i prije par mjeseci ponovno odigrao. Grafika definitivno nije nešto po današnjim standardima ali atmosfera i sve ostalo - još uvijek meni osobno ništa nije došlo ni blizu (Mass Effect 1 i sad 2 je imao šansu ali samo to - šansu:))! Dvojka je (preočito) platila danak konzolitisu - no osobno nekako živim u nadi da će trojka biti sličnija prvom dijelu - vidjet ćemo...
srat tako po necemu sta je po misljenmju mnogih pa tako i mene jedna od najorginalnijih i najboljih igri sviih vremena nije dokaz inteligencije
Btw deus ex vs mass2 LOL - to prakticki nije ni isti zanr a kamoli sta ostalo
veliki sam fan Deus ex-a i prešo sam oba nastavka i odlični su, bolji mi je prvi nego drugi, znao sam provest u toj igri puno sati, jednostavno je zanimljiva, po meni ima dobru priču, nadam se da će i treći nastavak osim dobre priče, imati neobične i vrlo grafički dobre textuirane prostore što ovu igru po meni čini jako interesantom i uz to volim scene kad moraš ić od čovjeka do čovjeka pa ga ispitati ili ako ti ponudi municiju ili nekaj drugo...
Uzivao sam u jedinici, iako je davno bilo.
Zanima me ovaj nastavak...zvuci obecavajuce!
Znam da će neki fanovi biti uvrijeđeni kad ovo pitam, zato mi molim vas unaprijed oprostite, ali koja je to igra deus ex?
Znam da je igra poznata i da je nešto sa svemirom, ali nemam pojma koji je to žanr i o čemu se radi. Može li mi tko u crtu dvije pojasniti?
Znam da će neki fanovi biti uvrijeđeni kad ovo pitam, zato mi molim vas unaprijed oprostite, ali koja je to igra deus ex?
Znam da je igra poznata i da je nešto sa svemirom, ali nemam pojma koji je to žanr i o čemu se radi. Može li mi tko u crtu dvije pojasniti?
Deus Ex govori o borbi između nekoliko tajnih organizacija koje se bore za prevlast nad Zemljom (templari i sl.). Fora je u tome što ne znaš kome vjerovati jer svi govore da su upravo oni "good guys". Na tebi je da se odlučiš.
Druga velika stvar kod Deus Exa je da imaš veliki broj opcija kod rješavanja misija. Možeš se boriti sa svom artiljerijom koju posjeduješ a možeš se kroz neku misiju i prošuljati (kao u Splinter Cellu, samo što je DE iz prvog lica). Glavni lik je tehnološki augmentiran što znači da ima neke posebne moći. Igrač može te moći nadograđivati kako njemu paše, već da li preferira pucanje ili šuljanje. Možeš završiti igru a da nikoga ne ubiješ.
Čitao sam intervjue sa developerima nove igre i najviše su dali naglasak na to da se što više žele približiti originalu (jednici), što mi je drago čuti. Trailer također obećava. Jedan od razloga zašto rade prequel je taj da im je Invisible war više izgledao kao čisti SF, dok oni žele postići efekt cyberpunka. Zbog toga, sve što glavni lik bude tehnički nadograđivano biti će vidljivo na njegovoj vanjštini. Pošto je u to doba augmentacija ljudi nova stvar stvaraju se polovi društva koji su za i protiv toga da se čovjek nadopunjuje tehnikom. Želja developera je i da taj dio bude jako prisutan u igri.
Držim im fige jer raditi igru po uzoru na Deus Ex sigurno nije lako, ali vidim da im ambicija ne fali.
Deus Ex jedinica je zakon i još jedna od najboljih igrica koju sam igrao u tom žanru a dvojka totalno sranje.... nadam se da trojka bude bolja od dvojke
Deus Ex jedinica je zakon i još jedna od najboljih igrica koju sam igrao u tom žanru a dvojka totalno sranje.... nadam se da trojka bude bolja od dvojke
zlobnici bi rekli da i ne moze gore od dvojke
nadam se da će likovi ostati isti kao u jedinici
nadam se da će likovi ostati isti kao u jedinici
Neće, ovo je prequel, čini mi se nekih 40 godina prije prve igre.
Evo najnovijeg trailera... nema gameplaya jos...
Bogme, protagonist ima karaktera.. i to puno. Bas izgleda kao da je ziv, ne zbog grafike, nego samo zbog stila. Ima karizme.
Bahahahahaa, ovo sam jutros vidio, UMRO sam od smijeha :-D :-D :-D
Ovo je concept art piece za Deus ex 3 - Montreal...
http://www.stuffwelike.com/stuffwelike/wp-content/uploads/2008/11/deusex3_169801.jpg
Ono sto me odvalilo u smijeh je sto tom ulicom svako jutro prolazim na posao, to je naime St-Catherine Square... google maps, pozicionirao sam kameru :-D
Evo i jedne sitnice koja me mrvicu zabrinula.... na E3-u su pokazali gameplay i 'dokazali' da DeusEx3 ima jednak izbor u izvedbi nekog cilja kao i hvaljena jedinica.
No...
http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/06/dx_hr_screenshot_hacking2.jpg
Da li netko primjecuje poznate A, B, X i Y?
Da li ce i ovo biti ekskluziva za konzole?
procurilo 20 min gameplaya
http://www.gamingeverything.com/2010/6/20_minutes_of_deus_ex_human_revolution