Najavljen Hard Reset

poruka: 10
|
čitano: 552
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Najavljen Hard Reset".
3 godine
Najavljen Hard Reset

vise imam povjerenja u neka no name istocno europske studija nego u ova zapadna govna...  i pazi sad, izgleda da ce to biti pc exclusive. uglavnom, ne sumnjam u kvalitet...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
2 godine
Najavljen Hard Reset

Inače je taj tim sastavljen od bivših članova CD Projekta i onih koji su radili na Bulletstormu.

3 godine
Najavljen Hard Reset

Cyberpunk FPS?

Moramo javiti Deusu!

Mali diplodokus
3 godine
Najavljen Hard Reset

:Droooool:

Jos ako je vjerovati da ce se poljski studio drzati poljskih standarda - znaci da ce igra bit' napucana tweakanjem do zadnjih granica :-D

Oooooooh..... *fap fap fap*

I know I can't hold the hate inside Jack's mind, 'cause what consumes his thoughts controls my life...
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 15:20 (Deus ex machina).
3 godine
Najavljen Hard Reset

evo malo slikica.... malo sam trazio po netu, izgleda da ce ovo biti old school fps ala doom, quake itd... malo sam razocaran, nadao sam se nekom malo kompleksnijem shooteru s tragovima RPG-A...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
3 godine
Najavljen Hard Reset

eno vec se demo pojavio u bug download rubrici... aj pa da vidimo i to cudo

3 godine
Re: Najavljen Hard Reset
skank666 kaže...

eno vec se demo pojavio u bug download rubrici... aj pa da vidimo i to cudo

Javi dojmove, prelijen sam :-D

Monkey, killing monkey, killing monkey, over pieces of the ground...
3 godine

serious sam s robotima... nije mi to to

3 godine
skank666 kaže...

serious sam s robotima... nije mi to to

Bzvz... a bas sam se radovao slikama ko patuljasto prase eurokremu...

Monkey, killing monkey, killing monkey, over pieces of the ground...
3 godine
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice