U biti, EA je već priznao da je na novi MoH utjecao MW. EA-ov CEO John Riccitiello je jučer izjavio da im je cilj sa BFBC2 i novim MoH skinuti MW sa vrha ratnih FPS-ova. Po njemu, MW je donio premalo noviteta da bi pobjedio u toj borbi. Haha, koji lik. Zamislite samo eksploziju originalnosti kad su odlučili MoH prebaciti u moderni setting XD.
btw. čak ni cover nije originalan, nego ripoff covera časopisa LIFE iz 2002. godine, gdje je prikazan vojnik stacioniran u Afganistanu u gerila odori - "afganistanski kauboj". Vidi sliku.
Možda im je taj ''Afganistanski kauboj'' izgovor za autentičnost (uz setting lol).

možda se dogodi čudo ipak im je u prioritetu da moh bude bolji od coda6 
vec ja otvorio temu jucer pa moze lock
naravno na ovu temu(ocekujem thumb downove al mora se reda znati cemu imati 2 iste teme totalno bezveze a jos se o igri nista nezna tocno)
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/novi-medal-of-honor/40180.aspx
Mislim da na ovu temu nemre lock jel su tu komentari na Bugovu vijest.
Jedva čekam da ovaj nastavak dođe, malo konkurencije codu i novom BF-u nebi bilo loše.
Neka, neka.. konkurencije u modernim FPS ratnim igrama je itekako dobrodošla 
koji sam ja geek
prestigo sam bugovu vijest 
a očel bit aliena u igri? 
koji sam ja geek
prestigo sam bugovu vijest 
BUG inače kasni minimalno više od jedan dan s objavom vijesti.
Mene baš zanima kako će ispasti MoH. Riccitiello je rekao da ciljaju na realnost - pretpostavljam da misli na realnost u granicama arkadnog FPS-a, pa sam baš znatiželjan kakav će igra imati feel.
bilo bi lijepo da se raspravlja na mojoj temi posto sam jedva čeko da napravim temu oko nadolazeće igre
al čini se da opet sam sheban ak ne kašnjenjem onda nekim drugim tehničkim putem
Jedva čekam. Volim ova moderna ratovanja, (ali "realna", ne ona SF oružja) sviđaju mi se igre takvog tipa, tako da ću svakako ovo probati. Samo neka SP bude dugačak.
naravno na ovu temu(ocekujem thumb downove al mora se reda znati cemu imati 2 iste teme totalno bezveze a jos se o igri nista nezna tocno)
evo,ostavio sam komentar na tvom pdf-u,a skoro ne tu :)
Nadam se da ce napraviti dobru igru kao sto su to bili prvi dijelovi MOH. U ono nekadasnje vrijeme prva dva dijela MOH-a su bila prejaka, bar po meni, i ostali su mi u pamcenju kao najbolji iz tog serijala.
Nema nicega boljega od COD-a :DDDD
Ovo su komentari na vijest! Ako postoji tema o istome, kreirana od strane forumaša - onda se poveže u vrhu i dnu stranice posebnim linkom (od strane moderatora).
bilo bi lijepo da se raspravlja na mojoj temi posto sam jedva čeko da napravim temu oko nadolazeće igre
al čini se da opet sam sheban ak ne kašnjenjem onda nekim drugim tehničkim putem
da,mislim da te svi žele srediti
Ovo su komentari na vijest! Ako postoji tema o istome, kreirana od strane forumaša - onda se poveže u vrhu i dnu stranice posebnim linkom (od strane moderatora).
ok thx
Jedva čekam novi medal. Iskreno dolaskom COD serijala on se potpuno zagubio ali vjerujem da se može vratit i bit dobar ka nekad. Uh kad se samo sjetim kad se prašilo pogotovo na ps jedinici...
Doduse to su tada bile samo glasine, ali govorilo se da ce biti u Afganistanu. Sjecam se da sam pisao vijest o tome na jednom britanskom gaming portalu. Nakon nkog vremena na tu "glasinu" se zaboravilo. I evo, sada 2 godine nakon toga potvrda od strane EA.
Stvari se brzo razvijaju, nema sta.
Kako god bilo, veselim se novom MOH-u. Bit ce to zasigurno vrhunski uradak.
Napokon neka je EA sa ovim Medal Of Honorom prebacio u drugo vrijeme, jer svima nam je više dosta drugog svijetskog rata i Omahe Beach!!!!
Napokon neka je EA sa ovim Medal Of Honorom prebacio u drugo vrijeme, jer svima nam je više dosta drugog svijetskog rata i Omahe Beach!!!!
Možda tebi je dosta meni nije ,kvalitetan FPS sa tematikom ww2 je nenadjebiv.
A ne tu neka futuristička oružja,ako to želim igrat onda ću zaigrat UT
Možda tebi je dosta meni nije ,kvalitetan FPS sa tematikom ww2 je nenadjebiv.
A ne tu neka futuristička oružja,ako to želim igrat onda ću zaigrat UT
Slazem se ja da je ww2 tematika jaka, inace i ja sam fan toga, ali do sada je izasla hrpa dobrih igara na ovu temu. Promijene su i te kako dobre, ovo ce sada da dodje kao mali odmor od ww2 igara. Ja sam u pocetku bio skeptican u pogledu COD MW bas kao i ti sad, jer nisam mogao da zamislim COD, a da se ne radi o ww2. Ali sam se nakon instaliranja igre ugodno iznenadio. Jeste da je SP kratak, ali mi se igra svejedno svidila. Sve sto je slatko traje kratko. 
Vjerujem da ce se dosta njih naljutit kad im netko okrzne ww2, ali ipak, ruku na srce...Stariji gameri koji ww2 tematiku prate (poput mene) jos od MoH:AA (ili cak prvog MoH-a na PS jedinici) slozit ce se da se ww2, oces, neces, dosta potrosio kao tema. Ne mogu vise gledat taj BAR ili panzershcreck, lol. Ok, mozda sam to samo ja koji treba odmor od ww2, al ono ipak su mi draze promjene tipa AvP multi, BioShock2 multi (nadajmo se), ili npr HL2 deathmatch, kad zbunjenom liku ispred sebe gravity ganom prasnes pisoar drito u te mlijecne zubice
. Priceless.
Vjerujem da ce se dosta njih naljutit kad im netko okrzne ww2, ali ipak, ruku na srce...Stariji gameri koji ww2 tematiku prate (poput mene) jos od MoH:AA (ili cak prvog MoH-a na PS jedinici) slozit ce se da se ww2, oces, neces, dosta potrosio kao tema. Ne mogu vise gledat taj BAR ili panzershcreck, lol. Ok, mozda sam to samo ja koji treba odmor od ww2, al ono ipak su mi draze promjene tipa AvP multi, BioShock2 multi (nadajmo se), ili npr HL2 deathmatch, kad zbunjenom liku ispred sebe gravity ganom prasnes pisoar drito u te mlijecne zubice
. Priceless.
ja sam još fan od ww2, al naravno da mi je nekad zabavnije igrat moderno doba. Al nakon nekog vremena nakon šta igra iziđe doć će neki WW2 Mod ko šta ima i za bf2
Da i nije samo oružja, već više manje svi koji su odigrali dosta ww2 igri mogu se komotno šetat po dosta francuskim/njmeačkim mjestima bez ikakve upotrebe GPS-a hehe
Al i ja sam se također zasitio vjerojatno što se sve više-manje ponavlja pa bi htio nešto novo za promjenu. Sada me trenutno najviše interesira što će bit od AvP-a i Bioshock 2, a kasnije čekam crysis 2
igra mi izgleda kao da će biti rađena prvenstveno za konzole, a to bi značilo da će biti bezveze za igranje na PC-u
jako me podsijeća na iskustvo sa Soldier of Fortune 3, Dvojka mi je bila zakon, a onda vidi.... izađe trojka koja je potpuno smeće, samo su htijeli zaraditi na imenu
evo i trailer, izgleda super zar ne?
Ratište razlikuje Medal of Honor od Call of Dutya.