A di je PC verzija? Uzivao sam igrajući igru na PC-u, a sad je samo za konzole. :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i falša kopija se mogla igrat na netu :(
Organ Piercing Rounds video, ovo je perverzija.
Uuuf jedva cekam!! :D
Bas sam sinoc poceo jedinicu opet igrati :D
Ako je ovo tocno, Mp nece biti ni priblizan originalu.
Ako je ovo tocno, Mp nece biti ni priblizan originalu.
Samo je CO-OP dio najavljen i to su CO-OP modovi bice jos o MP-u :D
Skuzio sam da,citao sam malo po njihovim forumima :D
Nek oni meni daj tdm kakav je bio u originalu i ja sam happy xD
Dosao za preorderat na steam za cca 235kn + onaj bonus level gdje trebamo ubiti hitlera xD
Ja pokusavam zamjeniti za Alan Wake CE + jos jednu manju igru ali nece niko. Ljudi daju Darksiders 2 za Sniper Elite V2 XD
Ja pokusavam zamjeniti za Alan Wake CE + jos jednu manju igru ali nece niko. Ljudi daju Darksiders 2 za Sniper Elite V2 XD
Ma ja cu jos malo sacekat ako bude dolazio key na g2play il neki drugi key shop,ako ne uzimam sa steam-a.
Ja imam igara u inventaru na steam-u ali necu da ih dajem za dzabe :D Ljudi uz Skyrim traze i Alan Wake za Max Payne, a Sniper Elite V2 se mjenja za igre koje kostaju 50e.
Prebacite na 15. minutu i gledajte XD
http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2012/04/11/test-chamber-sniper-elite-v2.aspx
potvrđen tdm na pc-u do 12 igraca :D
http://sniperelitev2.com/Forum/default.aspx?g=posts&m=1998#post1998
Igra nece podravati XP jer ce podrzavati DX10 i DX11 samo. I vjerovatno ce biti steamworks igra
System requirements for Sniper Elite V2:
OS: Microsoft® Windows® Vista (Service Pack 2) or Windows® 7 (Windows® XP is NOT supported)
Processor: Dual-core CPU with SSE3 (Intel® Pentium® D 3GHz / AMD Athlon™ 64 X2 4200) or better
Memory: 2GB system memory
Hard Drive: 10GB of free drive space
Graphics: Microsoft® DirectX® 10.0 compatible graphics card with 256 MB of memory (NVIDIA® GeForce® 8800 series / ATI Radeon™ HD 3870) or better
Sound: Microsoft® DirectX® 10.0 compatible sound card or better
DirectX®: Microsoft® DirectX® 11.0
Internet: Free STEAM® account and internet connection required for activation. Broadband connection and service required for multiplayer connectivity.
servers are to busy :( :(
Meni stalo na pola XD
Nije los demo :D
Ma vrhunski je,barem meni :D
Za sad u demou us se ispunila sva moja ocekivanja,a moram priznat da su bila velika i da sam se bojao da ce biti fail igra.
Tko ce docekat 4.5. :D
Preload na Steam-u poceo :D Preload ima samo 6.1gb