Najavljen Test Drive Unlimited 2

poruka: 37
|
čitano: 3.895
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Najavljen Test Drive Unlimited 2".
3 godine

Bilo je i vrijeme. Očekujem ovaj nastavak od izlazka prvog dijela.

Steam account: OutOfSp4c3 EPIC FACEPALM:http://www.youtube.com/watch?v=wjLgekyOZA0#t=0m58s
2 godine
neaktivan
RE: Najavljen Test Drive Unlimited 2
Joe Cavallo kaže...

Bilo je i vrijeme. Očekujem ovaj nastavak od izlazka prvog dijela.

Čisto sumnjam. Prvi dio (Test drive) je izišao 1987. i izgledao je ovako:

Test Drive (1987.) Test Drive (1987.)

3 godine

Originali iz 80-tih su bile fantastične igre ispred svog vremena za ondašnje pojmove...

A ovaj zadnji... Unlimited... jaoo toliko sam ga čekal, nabrijaval se na igru koja je odlično bila zamišljena i na kraju je ispao mućak, fizika auta katastrofa, osjećaj vožnje blagi užas i dosta neoptimizirana, na bilo kojoj konfiguraciji je ponekad trzala.. bacil  sam ju, sa fuy bljek izrazom lica sa kompa... :)

Ako će biti nastavka Unlimited -a nadam se da će biti puuuno bolji od originala.

Nema bombe do napalm bombe
2 godine
neaktivan

Ja sam dugo igrao Test Drive 3, bio je prilično impresivan zbog vektorske grafike koja je omogućavala vožnju u bilo kojem smjeru (čak i izvan staze).

Test Drive Unlimited me privukao zbog slobodne vožnje po cijelom otoku. Krajnji dojam mi je da je nekako prazna igra, slično kao i druge igre koje su razvijane za konzole. Puno otvorenog prostora, a premalo interaktivnosti.

3 godine
neaktivan

Ova vijest mi je popravila cijeli us**ni dan.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
3 godine

Ovdje se priča o test drive UNLIMITEDU, dakle govorim samo o njemu, a ne općenito o test drive-u. 

Steam account: OutOfSp4c3 EPIC FACEPALM:http://www.youtube.com/watch?v=wjLgekyOZA0#t=0m58s
3 godine
protjeran

TDU, iako sa svojim problemima, zaigram jos uvijek..zavalim se, volan u ruke, aston martin i dobra mjuza, ihaj Cool...jedva cekam nastavak hehe

Nobody expects the Spanish inquisition!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 14:15 (PsychoticBaklava).
3 godine

ja sam zivce gubio na tu igru...  mislim nije ona loša ali dam tolku lovu za orginal pa počne štekat pa aj trazi patch ,  pa updejtaj....   i onda rekoh imam original pa cu preko neta bez problema da bi mi prvo opet trazio updejt koji mi se zablesira i nezeli instalirati a neda mi igrati na netu dok se taj updejt ne instalira tak da sam je bacio  u  najtamniji kut sobe i boga pitaj kad cu je ponovo instalirat ako ikad i budem .....

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
4 godine
I ja imam TDU origigi i sto se multiplayera tice ako ce i dalje koristiti gamespy bolje da ga ni ne izdaju. O cheaterima koji prave rekorde da prodju stazu od 3 kruga u 2 sekunde bolje ni ne pricati...
3 godine
protjeran

Zeznuli su dosta toga, ali je za mene igra imala i ima svoje draži..ovisi kako gledaš, meni je jako bitno kod nekih igara postojanje ''chillout'' factor-a..TDU to definitivno ima..nadajmo se boljoj MP podršci ovaj put :)

2 godine

waaa, ovo mi drago čut za tdu 2, već je skoro mogu i zamislit...

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 22:25 (Dompa).
2 godine

Vidim da nigdje u tekstu nije spomenuto - otok na kojem će se igra odvijati je Ibiza.

3 godine

Ne očekujem ništa. Vjerojatno će se baciti na super grafiku, a fizika auta u drugi plan te FFB možda i u treći.Mršti se

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
4 godine
BlackM kaže...

Ne očekujem ništa. Vjerojatno će se baciti na super grafiku, a fizika auta u drugi plan te FFB možda i u treći.Mršti se

Onda ti nisi igro prvi dio?!?

Dobra grafika(u tadasnje vrijeme), solidna fizika kao i FF efekti :)

Jedva cekam 2-jku

addicted to HD :)
2 godine

Kakva je to igra bez BMW-a i jacih i luksuznijih Audi-a i Mercedesa,a da ne govorim Golf-a,maskote nasih cestaSmijeh

Ako ne bude tih auta netribaju je ni raditi!!!

Intel Quad Core Q6600 @ 2.4GHz | Gigabyte EP35-DS4 | PowerColor ATi Radeon HD3870 X2 1GB GDDR4 | 8GB Kingmax @ 800MHz | Hitachi 500GB 32MB 7.200rpm | Chieftec 850W | Windows 7 x64
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 19:34 (WozZyE).
3 godine
benko kaže...
BlackM kaže...

Onda ti nisi igro prvi dio?!?

Dobra grafika(u tadasnje vrijeme), solidna fizika kao i FF efekti :)

Jedva cekam 2-jku

Jesam, no za moje standarde to nije solidno. Grafika je OK.

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
3 godine

Najavljuju da će se čak morati i gorivo tankati

2 godine
WozZyE kaže...

Kakva je to igra bez BMW-a i jacih i luksuznijih Audi-a i Mercedesa,a da ne govorim Golf-a,maskote nasih cestaSmijeh

pa ima ih u jedinoci Belji se

2 godine
WozZyE kaže...

Znam da sam u čitao u jednom časopisu (još 2006) prije izlaska TDU da u igri neće biti Porschea i BMW-a zato jer EA Games ima licencu za njihovo korištenje, pa se auti tih proizvođača ne smiju pojaviti ni u jednoj drugoj igri. Možda im je sad istekla licenca za korištenje pa se BMW i Porsche pojave u novom TDU 2. Neodlučan

Za Golf ne znam.

2 godine

ovo će bit jako zahtjevno. znam po prošlim verzijama da su bili dosta dorađeni i s ljepom grafikom tak da če i ova bit takva

ajmo svi na erepublik ;) <3 BF BC 2
3 godine
protjeran

pagani, aston martin, lamborghini itd...sad to ili golf, hm

btw, ja ne kupujem ako ne bude yugo kojeg mogu nabrijat

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 22:06 (PsychoticBaklava).
3 godine
PsychoticBaklava kaže...

pagani, aston martin, lamborghini itd...sad to ili golf, hm

btw, ja ne kupujem ako ne bude yugo kojeg mogu nabrijat

U TDU se auti nikad nisu mogli nabrijat nešto pretjerano. nabrijavanje je samo za neke aute bilo. 

3 godine
protjeran

it was a joke....

uglavnom, ne sumnjam da ce biti zahtjevna, samo nek ju naprave kako spadaCool

4 godine

Još imam TDU1 instaliran od kad je izašo.

4 godine

......Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 22:43 (tunder).
3 godine
Crank1d kaže...
WozZyE kaže...

Znam da sam u čitao u jednom časopisu (još 2006) prije izlaska TDU da u igri neće biti Porschea i BMW-a zato jer EA Games ima licencu za njihovo korištenje, pa se auti tih proizvođača ne smiju pojaviti ni u jednoj drugoj igri. Možda im je sad istekla licenca za korištenje pa se BMW i Porsche pojave u novom TDU 2. Neodlučan

Za Golf ne znam.

Umjesto Porschea, u Megapacku smo mogli dobiti RUF. Možda RUF odmah stave u igru ili će napraviti opet neki Megapack. Ali BMW bi volio vidjeti u igri.

2 godine
neaktivan
I ja,ali bi volio vidjeti i nissan gt-r.Jos imam tdu 1 instaliranog na komp.
2 godine

Najvece razocaranje mi je bilo u TDU 1 sto nije bio Nissan Skyline ili Nissan 200 sx.U TDU 1 sam otkrio Lexus auto-kucu i nisam nikako mogao uci i to..a igra mi je bila 100% predjena!

Svijet se vrti oko FAILOVA..:D (Avatar sve objasnjava)
2 godine

TDU mi se jako sviđao.Sad da vidimo kakva bude 2.Nadam se da bude bolja grafika i bolja fizika vozila.

3 godine
juicyfruits12 kaže...

Najvece razocaranje mi je bilo u TDU 1 sto nije bio Nissan Skyline ili Nissan 200 sx.U TDU 1 sam otkrio Lexus auto-kucu i nisam nikako mogao uci i to..a igra mi je bila 100% predjena!

Nissan Skyline i Lexusi su otključani u Megapacku... ali ne kužim zašto ih odmah nisu mogli ubacit u igru?

Vidjet ćemo dal' će i u TDU 2 opet izaći neki megapack.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice