Ova kooperativna komponenta me posebno zanima (bilo bi fora rokat s frendom ili dva).. jedinica je solidan 'hack n' slash RPG' pa se u dvojci nadam samo poboljšanjima 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mada sam više ljubitelj hack and slash igara sa grafikom u stilu Diabla i Titan Questa, a manje onih sličnih WoW-u, prvi Torchlight je bio veoma dobar i sa solidnom grafikom i igrivošću.
Može neka preporuka slične igre, dok se čeka Torchlight?
Ha uvijek se može odigrat ponovno DIablo II sa ekspanzijom 
prvi torchlight je zbilja dobar ali nakon nekog vremena mi je postao zamoran, zato bi multiplayer bio čisto osvježenje. Definitivno kupujem kad izađe. A Diablo 3 isčekujem... :)
Igra će vjerojatno bit dobra, al će diablo 3 isto tak negdje izać (daj Bože), a to nikako nemože ispast dobro za torchlight 2
Igra će vjerojatno bit dobra, al će diablo 3 isto tak negdje izać
LOL, da Blizzard izda 3 igre u 9 mjeseci mislim da bi došlo do apokalipse. ;)
Nema šanse da Diablo 3 izađe prije zime sljedeće godine. A i to je upitno.
Prvi dio me je očarao, ne volim rpg igrati ali Torchlight sam sa guštom igrao i jedva čekam drugi dio :)
LOL, da Blizzard izda 3 igre u 9 mjeseci mislim da bi došlo do apokalipse. ;)
Baš bi bila apokalipsa, ali pošto wow i sc2 nisu moj đir onda ipak čekam diablo 3... ali do tad bi torčlajt mogao zaradit svoje.
Mada sam više ljubitelj hack and slash igara sa grafikom u stilu Diabla i Titan Questa, a manje onih sličnih WoW-u, prvi Torchlight je bio veoma dobar i sa solidnom grafikom i igrivošću.
Može neka preporuka slične igre, dok se čeka Torchlight?
Imaš npr. Fable
Dungeon Siege 1 i 2 isto nisu loši.
Can't wait.
Prvi dio pogodak sa minusom što je falio mrežni co-op.
Drugi dio bez ovog minusa super :))
Super igra koja pokazuje da za kvalitetnu igru ne treba puno godina. Što bi se reklo In your face Blizzard. Još samo da netko počne raditi RTS u stilu warcrafta normalno sa drugačijim rasama ;D.
A što je sa multiplayer komponentom za prvi dio?
A što je sa multiplayer komponentom za prvi dio?
nema. niti ce ikad to napraviti.
kružio je jedan kvazi multiplayer hack-mod u ranoj alpha fazi (navodno igra ima nešto mrežnog koda) ali ništa novog nisam čuo pa pretpostavljam da ništa od toga. Što je prava šteta. Igrica je baš fora.
je, dungeon siege su dobri i da se igrati coop
,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO