Za svakoga ponešto heh.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
World of Warplanes, World of Tanks, World of Battleships...
Za 2 mjeseca: Najavljen World of Fićos
Ja ću čekat world of spaceships
ovako cemo imati 3 bugovita dosadna grindanja
mozda se sjete iskoristit neke RTS ove pa naprave nesto tipa World of Dune (2) ili World of Warcraft (3).
Kako se nitko dosad toga nije sjetio ;)
Jedino šta mi još pada na pamet je da će i ostala vozila i pješake stavit i onda to sve ukombinirati u kompletnu igru.
Jedino šta mi još pada na pamet je da će i ostala vozila i pješake stavit i onda to sve ukombinirati u kompletnu igru.
Ja baš mislim da će ostati samo na vojsci, a neće mješati civile u ovo. Uz ovu trilogiju bi eventualno trebali neki MMOFPS ili MMOTPS napraviti.
nemaju oni engine da ovo pravo pogura
a kamoli da kombiniraju sve te 3 mape na jednom
ovi wot ima limit 30 tekova na malecnoj mapi
wow ce imati low detalje zemlje da bi nebo prosirili mapu
i isti engine
Ja baš mislim da će ostati samo na vojsci, a neće mješati civile u ovo. Uz ovu trilogiju bi eventualno trebali neki MMOFPS ili MMOTPS napraviti.
Umm, gdje su spomenuti civili?
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
ja osobno nisam protiv, naprotiv...samo sam se malo zabavljao pa maštao što bi mogli napraviti sljedece
Umm, gdje su spomenuti civili?
Bez zabune,mislio sam na vojnu pješadiju.Iliti takozvane prašinare.