Moj prvi dojam na ovo je bio: "Seriously? A Galactica MMO?" popraćen fejspalmom :D
Fan sam franšize, ali mislim da su prebrzo uskočili u jako valovite vode.
Moj prvi dojam na ovo je bio: "Seriously? A Galactica MMO?" popraćen fejspalmom :D
Fan sam franšize, ali mislim da su prebrzo uskočili u jako valovite vode.
Ma opet će biti šrot kao i ona arkada što su napravili. Nije mi zanimljivo viperom upravljat, već battlestarom, zbog čega sam i gledao serijal.
Fan-ovi rade 10x bolje igre nego profesionalci LOL. Tko je željan BSG-a neka si nabavi Home World 2 + patch 1.1 i BSG fleet command mode. 3D strategija temeljena na home world 2, možete raditi battlestar galacticu, pegasus, valkyre, altantia modele i sa suprotne strane patrol star, base star i neki base star koji ima 8 krakova i dere nuklearke.
Grafika je dobra, možete i par modela vipera i onih raptora radit, tako i sa suprotne strane one cylonske letjelice (obične, koje deru rakete, koje deru nuklearke itd).
BSG ima point defense canone koji mogu uništavat projektile, ja sam se tu zabavljao par mjeseci, stvarno su je odlično napravili samo mi je štekala ili zbog cra*ka ili zbog open gl-a.
ovo će bit lošije od STO...ako je to moguće...radije ću igrat OGame
serija mi je bila preglupa,toliko je dramatično rađena da je nisam mogao gledati kao da su je naši snimali,to mi je jedna od najglupljih serija koju je hrt ikad prikazao,previše dramatiziranja,moraliziranja i ostalog,a igrica će vjerovatno biti glupa do boli
Ma opet će biti šrot kao i ona arkada što su napravili. Nije mi zanimljivo viperom upravljat, već battlestarom, zbog čega sam i gledao serijal.
Valjda ne mislis na "Beyond Red Line"?
Ohhho!! Samo bas ne kuzim kako misle BSG temu implementirati u MMO stilu.. O.o
Ja bi rade da naprave neki sigleplayer RPG u prvom licu sa kvalitetnom (i nelinearnom) pricom...
serija mi je bila preglupa,toliko je dramatično rađena da je nisam mogao gledati kao da su je naši snimali,to mi je jedna od najglupljih serija koju je hrt ikad prikazao,previše dramatiziranja,moraliziranja i ostalog,a igrica će vjerovatno biti glupa do boli
Ma odi doma jest kupus.
Double post****
Valjda ne mislis na "Beyond Red Line"?
Čuo sam za to no izdali su tek onu alphu gdje se voziš u viperu. Nije mi se svidjelo no ovaj filmić obećava :
Homeworld 2 - BSG fleet commander mod je druga stvar ->
Malo je lošija slika, ali u igri je puno bolje. Jedino nema 1680x1050 rezu već 1600x1200,a to mi nepaše pa koristim 1280x1024 ili 1024x768, možda se može u cfg file-u postavit na 1680x1050?
Ja sam zbog
stvari "prešao" preko one silne drame koju sam dobrim djelom podnosio.
A pogledajte na čemu rade likovi koji su napravili BSG mod za HW2 ->
Taj me projekt zapanjio, pogledajte šta su napravili:
1.
3.
Ima i mod za nexus jupiter incident, tu je super grafika ->
Ovo di se leti sa viperom mi jako jako jako izgledo kao moddani freespace 2, koji btw na 7ici radi bez FSOa kojeg ako stavim zbog rezolucije ne radi. Zvuk je sa FS2, izgled kokpita, kretanje... Znaci ako je tako neznam dal ce bit ista od toga, premda se ja tome jako nadam :)
Stvarno vec jako dugo nije izaslo nista tog tipa, ili sam ja to sve propustio... Sad cu pogledat ovaj mod za HW2, samo da iskopam di mi je instalacija igre :)
Ovo di se leti sa viperom mi jako jako jako izgledo kao moddani freespace 2, koji btw na 7ici radi bez FSOa kojeg ako stavim zbog rezolucije ne radi. Zvuk je sa FS2, izgled kokpita, kretanje... Znaci ako je tako neznam dal ce bit ista od toga, premda se ja tome jako nadam :)
Igra koristi modificirani (upgreadani) Freespace 2 engine.. znaci nije niti mod niti koristi orginalni F2...
Isprika administratorima/moderatorima zbog necroposta, slučajno sam naišao na ovo - poznate glavnog developera? Da li imate registriran account na HLP-u? Pitam jer sam i ja član tog tima i mogu potvrditi da igra definitivno izlazi, i to (relativno) uskoro.