Nkad više tektonski poremećaj klase WoW. Bar ne u našem životnom vijeku... "Džaba vam trud, svirači..." Bit će nešto dobro iz ovoga, ali ne kao WoW.
Nkad više tektonski poremećaj klase WoW. Bar ne u našem životnom vijeku... "Džaba vam trud, svirači..." Bit će nešto dobro iz ovoga, ali ne kao WoW.
Vidit ćemo.
Mislio sam na managerski sloj, onaj koji mi ne vidimo dok čitamo recenzije - WoW je otvorio oči mnogim projektnim timovima, i kod planiranja MMO igara stvari od tada više nikada nisu kakve su nekad bile, kad je WoW sve zatekao "na spavanju". Sad su svi budni i svi kopiraju mehanizme, nema mnogo iznenađenja.
STOR će biti odličan MMO naslov, međutim...

WoW je pogodil pravo razdoblje kad je ADSL dozivel boom kak kod nas tak u ostatku europe i svijeta, kad su računala postala standard po kućanstvima i kad je gejming počel postajati normalna zabava ko nogomet vani i takve stvarćice.
Uglavnom, bilo je za očekivati u tom boomu interneta da bu ju i MMOovi doživeli isto boom, stavite to u isti koš s Warcraftom i cijelom generacijom mladih gejmera koji su odrasli na istom i dobijete brojke iz WoWa.
Ontopic, ne vidim čemu tolki hype oko ove igre...
Bioware radi nesto totalno suprotno od Wow, jer znaju da ako zele juris na prvo mjesto treba ponudit nesto novo i drugacije.
Wow ima puno nedostatka a ljudi koja ga igraju to ne vide ili ne zele vidjeti te ako KOTOR bude upola dobar onako kao sto se ja nadam ljudi ce otvorit oci i krenut ce masovna migracija.
Pravo je pitanje sta Blizzard sprema mozda WoS?, jer cisto sumnjam da ce kravu muzaru prepustit samo tako.
Daleko od toga da se Blizzardu ulaganje nije isplatilo obzirom da WoW mjesečno pokupi oko 100 milijuna dolara od pretplatnika, a sličnim brojkama se nadaju i u Electronic Artsu.
nek se oni nadaju, EA-ova pohlepa će sve upropastit, kad-tad
Bioware radi nesto totalno suprotno od Wow, jer znaju da ako zele juris na prvo mjesto treba ponudit nesto novo i drugacije.
Wow ima puno nedostatka a ljudi koja ga igraju to ne vide ili ne zele vidjeti te ako KOTOR bude upola dobar onako kao sto se ja nadam ljudi ce otvorit oci i krenut ce masovna migracija.
Pravo je pitanje sta Blizzard sprema mozda WoS?, jer cisto sumnjam da ce kravu muzaru prepustit samo tako.
wow ima masu nedostataka ali koja igra nema? ako ti se svidi igras ga ako ne, ne i to je to...
Blizzard sprema Starcraft 2, prvi dio, koji izlazi do ljeta, na novom Diablu se isto masovno radi a do kraja godine stize WoW:Cataclysm.
Neki dan je UK PC Gamer objavio 50 razloga zašto igrati novi WoW, pa mozda nekoga zanima http://www.wow.com/2010/03/12/pc-gamer-uk-gives-you-50-reasons-to-play-cataclysm/#continued