Namco i Codemasters otpuštaju

poruka: 15
|
čitano: 1.080
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Namco i Codemasters otpuštaju".
3 godine

... Tako je prema izvoru bliskom Codemastersu ova kuća otpustila čitav marketinški odjel američke podružnice, no za sad ne namjerava ugasiti poslovanje na tom tržištu. ...

O, hvala bogu! Koliko puta su za loše poteze menadžmenta i marketinga platili obični radnici?! Najzad jedna realna kompanija koja je priznala, pre svega sama sebi, da im nije kriva kriza i da nisu krivi programeri, nego da loše posluju zato što su vučeni pogrešni poslovni potezi.

Mada, čudi me za Codemasters, Dirt 2 je uglavnom dobio pozitivne ocene, a i od ljudi sam čuo pohvale i za zabavnost i za grafiku. Jedino mi pada na pamet da se možda nije ispostavila kao sjajna ideja da se igra besplatno priloži uz svaku ATI-jevu karticu iz serije 5000.

3 godine

Mene brine Codemasters, tj. sada puno veća vjerojatnost neizlaska F1 naslova Neodlučan

Nemam žaljenja za Namco, njih smatram izdajicama PS-a, zna se dobro zbog čega, koju veliku ekskluzivu su prodali!!

Nek ih sad M$ spasi

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
3 godine
RE: Namco i Codemasters otpuštaju
Armor kaže...

... zna se dobro zbog čega, koju veliku ekskluzivu su prodali!!

Koju?

2 godine

Ja od Namco-a sam znam za Tekken Izlanuo se

Nemam potpis osim na licnoj
2 godine
Ivan(4) kaže...

... Tako je prema izvoru bliskom Codemastersu ova kuća otpustila čitav marketinški odjel američke podružnice, no za sad ne namjerava ugasiti poslovanje na tom tržištu. ...

O, hvala bogu! Koliko puta su za loše poteze menadžmenta i marketinga platili obični radnici?! Najzad jedna realna kompanija koja je priznala, pre svega sama sebi, da im nije kriva kriza i da nisu krivi programeri, nego da loše posluju zato što su vučeni pogrešni poslovni potezi.

Mada, čudi me za Codemasters, Dirt 2 je uglavnom dobio pozitivne ocene, a i od ljudi sam čuo pohvale i za zabavnost i za grafiku. Jedino mi pada na pamet da se možda nije ispostavila kao sjajna ideja da se igra besplatno priloži uz svaku ATI-jevu karticu iz serije 5000.

Hmm, ja i frend uzeli smo grafe 5000 serije i ni ja ni on nismo dobili igru unutra... Tako da nije uz svaku nego samo uz odredene grafulje...

Nego sto se tice ovog otpustanja, jbg ocito im nije DiRT 2 dovoljno dobro prihvacen, premalo ga reklamiraju, igra ima potencijala ali je bugovita kada se upali dx11, tj nije dovoljno doradena...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
3 godine
Armor kaže...

Mene brine Codemasters, tj. sada puno veća vjerojatnost neizlaska F1 naslova Neodlučan

Kupili licencu na 5g i več jim  godina i pol otišla a nisu izdali ni jednu.

Trebala je več prošle godine izaći,pa su onda odgodili do 3mj. ove godine al izgleda

da nečemo igrati ni ove godineMršti se

3 godine

Valjda je odavno svima jasno da F1 neće nikada izaći, tako da nemam pojma čemu se to vi nadate. Odgađanje, pa potom otkazivanje F1 2009 bilo je i prilično jasno i zna se kako takva odgađanja završe: kao Duke Nukem Forever. F1 je neprofitabilan u odnosu na naslove prikladnije masovnoj publici, poput Dirta, a u vremenima krize i gubitaka, izdati simulator F1, aviona, podmornica, bilo čega što ne može igrati prosječni Joe, poslovna je budalaština za većinu menadžera. Sve se to svodi na ROI proračune čije efekte vidimo na F1 20xx, Starcraftu 2, Star Treku Online i mnogim drugim potencijalnim remek djelima odgađanima ili prerađivanima kroz godine i godine.

Nadajmo se samo većem prodoru studija poput Biowarea koji imaju muda i za manje popularne, ali kvalitetne naslove.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 7:34 (naxeem).
2 godine

Vi stvarno nemate pojma.Pa izdali su 2009 za Wii. Nisu ju izdali za PC, PS3 i Xbox360 zato jel nisu imali dovoljno vremena da naprave igru dovoljno dobrom.
Pa daj malo posjetite njihov forum pa vam budu jasne neke stvari. F1 2010 stiže bez sumlje, a vi pametujte kolko god želite jel to njima isplativo il ne.

3 godine
SolidSnakeCRO kaže...

Vi stvarno nemate pojma.Pa izdali su 2009 za Wii. Nisu ju izdali za PC, PS3 i Xbox360 zato jel nisu imali dovoljno vremena da naprave igru dovoljno dobrom.
Pa daj malo posjetite njihov forum pa vam budu jasne neke stvari. F1 2010 stiže bez sumlje, a vi pametujte kolko god želite jel to njima isplativo il ne.

A da daš neki link,da sad ne tražimo.....

2 godine
Nemože Codemasters spasit Dirt2 kad su potrošili pun k... love na promociju Fuel-a i Damnationa, a igre su ispale čisto sr...
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
3 godine
Šef kaže...
Nemože Codemasters spasit Dirt2 kad su potrošili pun k... love na promociju Fuel-a i Damnationa, a igre su ispale čisto sr...

Može, a može nekaj drugo, možda veliki skriveni adut - RD: GRID 2

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
2 godine
pirat kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

A da daš neki link,da sad ne tražimo.....

Evo link
http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316

3 godine

F1 za Wii nikakve veze nema sa F1 za PC i konzole: posve druga priča.

F1 2010 mislim da neće doći baš brzo, jer sezona počinje vrlo skoro, a F1 2010 nije niti par skrinova izbacio, snimke, nije ni u beti još, a kamoli da će izaći na vrijeme za sezonu... a kad sezona prođe, ionako je svejedno i opet će biti odgođen ili konačno ugašen.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 18:06 (naxeem).
2 godine

Čisto sumnjam da f1 neće izaći ove godine. Koliko vidim na forumu  teme su žive,ljudi iz codemastersa raspravljaju sa forumašima i najavljuju screense i videose...tako da...

3 godine
Kill Frenzy kaže...

Čisto sumnjam da f1 neće izaći ove godine. Koliko vidim na forumu  teme su žive,ljudi iz codemastersa raspravljaju sa forumašima i najavljuju screense i videose...tako da...

Codemasters-ovi racing forumi uvjek su živi Namigiva

Mislim da bi oni ipak puno žešće ušli u promociju svog F1 naslova, sjećam se kak je to izgledalo prije godinu dana, dok se je aktivno raspravljalo o tadašnjem Formula One 2009...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice