Napad n00bova - izvještaj s našeg game servera

poruka: 16
|
čitano: 1.351
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Napad n00bova - izvještaj s našeg game servera".
4 godine

Vrdelja care, tebi treba spomenik dići :D

Samo naprijed, i sa BUG-ovim serverima, i sa jedinstvenim vijestima ovog kalibra ^^

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 22:10 (Adisuki).
2 godine

'' Namjeravate li otputovati na more, ili ste vec na moru, pa zanemariti Bad Company 2 ? - Apsolutno ne ! (100%)''

haha ...

xFire: rebelsy
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 22:14 (rebelsy).
3 godine
RE: Napad n00bova - izvještaj s našeg game servera

Hahaha ali da je anketa unikat boga mi je!

Anketa ispitana na dva igrača - koja su aktivna u svijetu "lošeg društva" pucaljke na netu (vjerujem.)

Je originalno izvedeno. 

Svaka čast. (sve za statistiku ) Cool

Živim za gitaru...
2 godine

anketa je epic!

two bad milosh dead
4 godine
Ne bi bilo loše imati još koji server, npr. za COD 2 ili 4, CS 1.6 ili CSS. I, tako redom, te poznate "igrice". :)
totus mundus agit histrionem
4 godine
SinCr0 kaže...
Ne bi bilo loše imati još koji server, npr. za COD 2 ili 4, CS 1.6 ili CSS. I, tako redom, te poznate "igrice". :)

heh, nebi bilo loše, ali to nije server koji je platio sam bug (mislim na redakciju...), nego je to inicijativa člana foruma Danny_HR koji je prvi mjesec (ili dva...) sam platio server, a ostale su mu malo pripomogli i neki ljudi s ovog forum. Tak da, možeš jedino počet unajmljivat servere ako ih hoćeš imati Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 1:12 (denix).
4 godine

al se napalio na onaj 81 kill, morat cemo mu pruziti jos jednu sansu da prede 100, mislim da bi u BUG naljepio screen shot

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
2 godine

"potpuno funkcionalno i tehnički ispravno"

HA!

4 godine
goodye kaže...

al se napalio na onaj 81 kill, morat cemo mu pruziti jos jednu sansu da prede 100, mislim da bi u BUG naljepio screen shot

A na screenu nema pilota koji je vrhunskim umijećem letenja omogućio sve to. Njemu se igra crashala 2 sekunde prije kraja runde. Viče

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
4 godine
Danny_HR kaže...

A na screenu nema pilota koji je vrhunskim umijećem letenja omogućio sve to. Njemu se igra crashala 2 sekunde prije kraja runde. Viče

Jesi imao bar četeres killova?

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
4 godine
Danny_HR kaže...
goodye kaže...

Znam :D, jbg, bit ce bolje drugi put.

(btw, nije mi se jednom desilo, neki dan sam na nekom stranom serveru imao vlasiti rekord preko 5k bodova i normala, pogadas, CRASH!)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
4 godine

GZ Danny na činu generala! Cool

Dakle pegla se BFBC opako..   ha ništa, možda ga i ja kupim na kraju, što mi preostaje..

Lijep pozdrav ;)
3 godine

lool ovaj članak treba proglasiti člankom godine, a pogotovo anketu.

BC2 ingame nick: Kuky90
2 godine

Anketa je u najmanju ruku jednako objektivna kao i ankete u novinama. Ante svaka cast, ovo je predobro cak i za tvoje standarde... Smijeh

3 godine
protjeran

Mislim da bez obzira na ''eventualnu'' problematičnost uzorkovanja možemo ekstrapolirati rezultate na ostatak populacije Cool

Ubrzo se vraćam iz dezerterskih redova, dobro je znati da ima još ''n00bova'', i'll fit right in Belji se

Nobody expects the Spanish inquisition!
3 godine

Pa kud stavi link na zaključanu temu...

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice