Naplata već plaćenih sadržaja

poruka: 8
|
čitano: 893
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Naplata već plaćenih sadržaja".
5 godina

mogu  shvatiti izdavace i devse ,jer bave se svojim poslom da bi zaradili ....ali igrace koji placaju dlc-ove ne mogu...djeluju mi kao mazohisti dodatno placati za vec jednom placeno....ma to je na granici kretenizma

nazalost nikad se gamerska zajednica nece udruziti i masovno bojkotovati igre sa dlc-ovima ...

17 0 hvala 1
4 godine

Eto, hvaola Bogu na TPBu i na demoima igara koje možemo probati prije kupn je.

Na Steamu kupim sve što mi se sviđa, ali sranja koja kamče pare neću nikad.

19 mjeseci

Na TPB-u su svi sadržaji besplatni tako da uopče ne razumijem čemu toliko dizanje prašine oko toga...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 18:42 (krayz1e).
20 mjeseci

Ali stvarno, bar su se mogli potruditi da te DLC-eve stave posebno za skinuti. Neznam da li ti izdavači prate forume ili ne, ali svaka takva stvar jako brzo dođe do korisnika i onda pokupe dosta negativnih ocjena baš zbog toga.

5 godina

Pih ovo ide u prilog onoj forumskoj priči da iz gotovih igara izrezuju dijelove i naknadno ih prodaju kao DLC-ove.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
5 godina
Re: Naplata već plaćenih sadržaja
boxer kaže...

Pih ovo ide u prilog onoj forumskoj priči da iz gotovih igara izrezuju dijelove i naknadno ih prodaju kao DLC-ove.

U novim ugovorima s izdavačima često se nalazi i broj obveznih pdlc-a.

Za KoA:R bhg je potpisao ugovor s EA za igru + obvezna 2 dlc-a od 10$. Sami priznali kada ih pitali za 3, 4 itd. dlc da neznaju jer su ova 2 bila obvezna po ugovoru s izdavačem

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
3 godine
Re: Naplata već plaćenih sadržaja
Van_Blaster kaže...

ali igrace koji placaju dlc-ove ne mogu...djeluju mi kao mazohisti dodatno placati za vec jednom placeno....ma to je na granici kretenizma

Svako tko potice izradu DLC-a njihovim kupovanjem zasluzuje biti pljackan ovakvim potezima. Hebo to, dok pokupujes sve djelice igre da bi dobio kompletan sadrzaj igra te izade barem dvostruko skuplje, ako ne i vise...

Nije cak uvijek ni stvar u novcima, prodavanje igara u komadicima stvara cirkus od kompletnog dozivljaja.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
5 godina

Meni je igra tak dobra da bih je platio dvaput.

Na stranu to, on disc DLC-ovi su uobičajena praksa, a mislim da je netko od većih igrača u industriji objasnio zašto je to tako.

U Risenu 2 DLC-ovi ne donose bog zna kaj, imaš nekakav outfit, imaš otok s blagom i imaš nekakav storm otok koji doduše nemam pa ne znam što donosi. Ništa što je bitno za igru, tako da je po meni postojanje ovakvih DLC-ova sasvim okej. Nitko nije primoran kupiti, a ako ne kupi neće biti uskraćen za ništa bitno.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice