Ne budite sami za Valentinovo!

poruka: 9
|
čitano: 781
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Ne budite sami za Valentinovo!".
2 godine

demo igre izlazi baš na Dan zaljubljenih i ostalih mentalno hendikepiranih - 14. veljače

Danijel, imaš ti curu ?  {#}

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
7 mjeseci
protjeran
Re: Ne budite sami za Valentinovo!

:)

colonello bastardo
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 10:57 (colonello_Bastardo).
4 godine

Ne znam tog Danijela, tko je taj dečko? {#}

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
3 godine

Jel samo meni palo na pamet kad sam vidio ovo igranje s Kinectom - Liara, bl*w me! ? {#}

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
2 godine

Sam za V-day, not. ME3 će mi praviti društvo.{#}

8 mjeseci
Bukva kaže...

Jel samo meni palo na pamet kad sam vidio ovo igranje s Kinectom - Liara, bl*w me! ? {#}

Nemisliš samo ti tako!  Miranda bi isto mogla ....

Ass Effect 3!!   XD

"I don't know whether I was right or wrong, I guess I'll never know... But I made it. And I guess I should be thankful for that"
3 godine

U vezi Kinect funkcionalnosti - prvo što mi je palo na pamet lijepo je sumirano u komentaru ispod videa na Youtubeu:

Aaand this isnt possible with a microphone because....?

U biti, "Better with Kinect" funkcionalnost svodi se na korištenje Kinectovog mikrofona i prepoznavanje govora putem MS Speech Platforma, za čije je korištenje dovoljan bilo kakav mikrofon ili headset (koje zasigurno već imate).

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 19:49 (hrx).
4 godine
neaktivan
Srki444 kaže...
Bukva kaže...

Nemisliš samo ti tako!  Miranda bi isto mogla ....

Ass Effect 3!!   XD

Jel netko spomenuo Liaru? Ili možda Mirandu?

Ima njih više koje bi mogle =P

Ass Effect 3...haha dobra :D

Ma uostalom kome treba cura kad je tu Me 3 i dobro društvo kao Liara, Miranda, možda i Kelly; ne znam i ostali lijepi stvorovi a pri tome ne mislim na Jack:P

4 mjeseca
protjeran
Ozbiljno, tko smišlja ove naslove u zadnje vrijeme?
prodajem papirnate maramice za drkanje, brisanje noseva, i sve ostale sluzave tekućine
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice